АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 427
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, благодаря за поздравите, пожеланията бяха прилежно прочетени, отговора е "АХЪ", дано хване декиш  Mr. Green

Юле, Усмивко и на двама ви прилича, но най ми мяза на Ивчо  Heart Eyes Дай веднъж да го гушна, че да ми мине беглия мерак за бебе (нямам приятелка, съседка, близка с бебе и не съм пипала мъничко бебе от моето собствено).  Mr. Green

Наде, ша са оправи душата Стенли, но време му е майката! Стискам палци, ти стискай зъби, прави каквото трябва и съвсем скоро всичко ще премине.  Hug

# 76
Добро утро, мили момичета  Hug
По данни на баба му Стенли е добре  Blush аз снощи го оставих, въпреки, че сърцето ми се късаше, но от месец имаме уговорка с цялата ни компания. Не сме се събирали всички на куп от година. Всичките са с деца и да сме свободни по едно и също време си е постижение. Изкарахме си просто невероятно Crazy

Наде, честита ви годишнина! Още много такива да посрещнете заедно, да сте все така готини и неразделни! [/color]  bouquet
Мале, ама вие съвсем невръстни сте се омОтали... Shocked Wink

Аз само, той си беше на 20  Whistling

Приятен ден нав сички, макар и многоооо студен  Hug

Чакаме снимки от двамата пораснали батковци  Crossing Arms

# 77
Здравейте!

Енви първо на тебе да ти е честит рожденника! Пуснах ти и картинка и поздрав, но Теди явно ми е хакнал поста защото обикаляше около компа... Blush

Наде и на вас все така да се обичате с полвинката! Hug

Данче и на твоя мъж честито юбилей!!!  Къде сте се намерили и вие двама водолеи незнам. По себе си гледай и ще си знаеш как да действаш Joy

Тедко пак имаше пристъп и не бях в настроение да пиша.

# 78
Скоро ще си имаме нови тапети  Mr. Green Младен купил на Иво пастели и ---- масата вече е червена.

Mr. Green о,да!Знам какво е.Малкото Дани е много сладко  Heart Eyes

Нуница,дано бързо да се оправи Яна  Praynig

Честит Рожден Ден, мила Иленка!Със закъснение  Blush

Питане 1: във вашите ДЯ има ли телевизор в стаята за игра на децата?
-не нямаше в яслата,но в горните групи май има  Rolling Eyes

Питане 2:Имат ли възглавнички децата и доколко спят върху тях?
-да има,но е много нисичка.За гушкането ползва всички плюшени играчки,казвам ви лудница е  Crazy

Nade,честита ви годишнина  Hug
Nade,дано мине бързо ,Дея-Мария бе така,цяла седмица на ясли и в събота със сополи  Confused

Браво на Реа за първото спане в яслата!  Grinning

СмиНсЧо,бързо да оздравявате  Praynig

Данче,честит ти рожденик!Жив,здрав и послушен  Grinning

Симончето,много сладко се мръщи  Grinning  Heart Eyes

# 79
Охооо, изпуснала съм, че Реа е спинкала в яслата  Hug и за Емо се радвам, че е по-спокоен вече  Heart Eyes
Дея, какво стана с вашата кухня, нали каза, че и при вас ще има  newsm78 Взимате ли и дали малката Дея-Мария я яде?
Роди, много ми става мъчно като чета за теб и Теди  Sad дано скоро всичко приключи и да го израсте това гадно нещо  Praynig Как е той сега?
В яслата на Стенли ще имат тържество за баба Марта и ще идва куклен театър  Grinning много ми стана приятно като разбрах. До сега само тайничко завиждах на мамите с по-голумите деца и техните тържества по градините  Hug

# 80
Честита годишнина на Надето и рожденник на Данчита с малко закъснение!  bouquet
Вчера влязох, но само с четенето си останах. Бях като парцал, някакъв стомашен вирус върлува тук. Два дена бях като пребита, но днес вече има светлина на хоризонта, дано не последва грип, защото при повечето колеги така стана.

Юлче, и дребния и той голям сладур, хубави деца сте направили, беее Mr. Green!

Роди, дано Тедко се оправя бързо, милото детенце, много му се насъбра Hug

# 81
  • София
Правих торта за ЧРД-то на Ст и да се самопохваля стана страхотна. И тъй като я правих цяла седмица си мислех как Мисчето правеше за Лекса тортата също няколко дни и крайния резултат какъв беше и моя какъв е  Mr. Green Сладкар няма да ставам  Mr. Green

# 82
Данче, честит ти рожденик на патерица!
Важното е крайният резултат да е вкусен, а не в какъв вид ще дойде  Mr. Green Аз поне така се утешавам с моите изделия  Mr. Green
Ела ни на гости, като се позатопли и ще гушкаш Данинце, колкото поискаш  Laughing Ние си го угояваме за Коледа и материал за гушкане има страшно много  Mr. Green

Сега специално за Иленка по повод едно нещо, която тя ми предсказа преди около година - оказа се напълно права, къщата ми ще блести от чистота:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133555&photo=16
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133555&view=1&photo=17
Вчера ходихме до Джъмбо и това родиха умните ни глави за подарък за Иво. Оказа се напълно успешен, втори ден детето мете навред и се кефи.

# 83
  • София
Mr. Green Юле, Юле, после да не се оплачеш от много домакинска работа  Mr. Green Винаги съм мислела, детския комплект за почистване за най-унизителния подарък за дете, остави, ами го говорех навсякъде, сега с гузна съвест ще се насоча и аз към такъв подарък.

# 84

Дея, какво стана с вашата кухня, нали каза, че и при вас ще има  newsm78 Взимате ли и дали малката Дея-Мария я яде?

Ами има кухня вече.Аз взимах около две седмици и после спрях.Защото кухнята не е разделена все още а е общо,което ще рече,супа,кисел или крем и основно ,което е силно пасирано  Rolling Eyes .От всичко,Дея-Мария яде само супата и само кремчето и то понякога,всичко друго се изхвърля  Confused .Аз без това си бях свикнала да готвя почти всеки ден,та няма да е проблем,а самото делене на групи ще стане чак лятото Rolling Eyes Иначе е много удобно,улесняваше ме,но според мен е за по малките деца  Rolling Eyes

missZ,бързичко да се излекуваш  Hug

Данче,важно е желанието  Hug ,да покажеш тортата.Аз отдавна имам желание сама да направя торта,ама  Blush

юл4е,ако го съчетаем и със моята щерка,която пък с мокри кърпички бърше всичко /миналото лято всички бордюри и детски площадки/,повярвай ми резултата ще е вълшебен  Crazy  Mr. Green

Аз да питам-
1.Играете ли си с децата и на какви игри?
2.Време ли е според вас да се учат на цветовете?
3.Пускате ли им детски филмчета и гледат ли ги те?
4.С какви играчки се заиграват?
5.Тръшкат ли се ако нещо не им се даде?Как се справяте?

Аз да се оплача  Tired от сега страст към гланца има моята щерка  Crazy

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 15:36 от Дея`

# 85
Mr. Green Юле, Юле, после да не се оплачеш от много домакинска работа  Mr. Green Винаги съм мислела, детския комплект за почистване за най-унизителния подарък за дете, остави, ами го говорех навсякъде, сега с гузна съвест ще се насоча и аз към такъв подарък.

Много гореЩо препоръ4вам такъв подарък  Mr. Green  На Милена оЩе лятото й купихме една детска стирка с кофа, ама абсолютно съЩата като моята, даже съЩата марка  Crazy  и тя от тогава не е пропуснала нито един ден беz 4истене  Mr. Green  Несъмнено една от най сполу4ливите ни покупки  Peace

Роди  Hug  много силно ви стискам палци, много ви се насърба  Praynig  Hug

Аз да питам-

1. Играем с игра4ките, пеем песни и правим жестовете, рисуваме, играем с пластелин, 4етем книжки.
2. Сега се нау4ат, Милена в момента ги у4и и zа мое голямо успокоение ги раzи4ава  Crazy , ниЩо, 4е нари4а вси4ки синьо. Има моzайка zа нау4аване на цветовете и много си играе с нея последно време и с 4ервенето примерно не прави греШки.
3. Не. 2 пъти й пуснах Барбароните на компютъра, те са по 5 минути и тя наистина ги гледаШе, но не смятам да й стане навик.
4. Моzайката zа цветовете, куклената къЩа, zоо, пъzели. Контруктора не го оби4а особено, куклите съЩо не.
5. При нас отШумня сякаШ, но zнам, 4е пак Ще се появява. Нормално е zа таzи въzраст. Не реагирам, стоя при нея и като й мине, се гуШкаме и й обяснявам със спокоен глас, zаЩо не може. Докато се тръШка, няма да ме 4уе.

Мис4е, да оzдравяваШ  Hug  Я кажи, как е кака Лекса, свиква ли ве4е?

Да ви се похваля, раzмина ми се емиграцията, поне на тоzи етап. Много съм доволна, писна ми от премествания  Tired

# 86
  • София
По питанките на Дея -

1. Играеме на не игри - готвиме, чистиме, гониме се, носиме се на конче (взаимно), рядко играем и то винаги с колите. Стаси казва къде да седна, какво да правя и тн, обича да командори.
2. Цветове - не учиме, казвам "Дай червената кола, дай зелената." но не е узрял още за цветове.
3. Пускам и още как, иначе няма да има свободата и да хвърля едно око на форума. Отначало бях почнала да се притеснявам, но видях, че с времето му минава мерака за гледане, зима е все пак и няма голям избор за забавления.
4. Абсолютния фаворит при нас са колите.
5. Охооо, тръшка се и още как, а аз се опитвам да не се хиля с глас. Изчаквам да му мине и след това забаламосвам, говоря или го оставям сам да се справи с проблема.

# 87
Данче, повярвай ми, в страхотно голяма грешка си била. На Иво най-голямото му желание е да върши точно каквото вършим и ние, имитира точните движения (веднъж ме срази с начина, по който отвори една суха сметана и тръсна 2-3 пъти, както правя аз - съвършена имитация). Редовно се измъква на балкона, краде голямата четка оттам и ходи да премита коридора с отмерените движения и сериозното изражение на истински труженик. На дневен ред ми е имитация на истинска пералня, да си я зарежда с прах за пране и да си врътка парцалки вътре и да остави истинската на мира, че ми писна да вадя памперсите на Дани, ключове, телефони и камиони преди пране.

[юл4е,ако го съчетаем и със моята щерка,която пък с мокри кърпички бърше всичко /миналото лято всички бордюри и детски площадки/,повярвай ми резултата ще е вълшебен  Crazy  Mr. Green

Аз да питам-

Мокрите кърпи са класика и у нас. Масата в хола е лепкава и лъщи (не от чистота, а от лосиона). Ами Дея, можем да си ги менкаме. Пращащ Деичка у нас за единия уикенд, а аз после ти пращам Иво за следващия уикенд. По-чисти къщи от нашите няма да има  Joy

1. Понякога си играем - на криеница (той се крие зад пердето / вратата, аз го търся много усилено) или строим кулички със строителите.
2. На Иво специално му е още рано, но той знае примерно кога две неща са еднакви, въпреки различните размери (примерно малка и голяма вилица с еднакви шарки на дръжката, малко и голямо жълто кубче).
3. Не. Не ги гледа въобще, пускала съм му Симпсън. Пускам му една игра, на която се натиска само един клавиш и върви едно влакче с животни, които издават звуци, ако ми трябват десет минути за нещо го лсагам да седне на компа и го оставям, а той се кефи. Не прекаляваме.
4. Метлата и стирката  Mr. Green Още - камиончета, плюшени и гумени играчки (целуват се и се гушкат две по две, а някои биват злостно тъпкани с храна наужким  Joy ), строители (строи сам). Катерене по маси и мебели. Навън обича да се пързаля. Люлки - не.
5. Тръшка се, обикновено ако е уморен или гладен (това ми е знак, че трябва да го храня или да го приспивам, така че го успокоявам много внимателно и го засилвам към масата / леглото). Понякога се тръшка, ако не му дам нещо, което не е негово, тогава много твърдо му отказвам и му обяснявам, че не е негово и няма да го дам. Обикновено разбира и престава. Реагирам различно, понякога гушкам и успокоявам, понякога съм много твърда и строга (когато нарушава граници и правила), понякога просто го вдигам под мишница и го отнасям, като говоря тихо и убедително, като не обръщам внимание на писъците.

# 88
Дан4е, къв е тоzи Велик Ден след месец и полувина?  newsm78

# 89
4. Моzайката zа цветовете, куклената къЩа, zоо, пъzели. Контруктора не го оби4а особено, куклите съЩо не.

Това е идея за играчките  Thinking
Мозайките,доста ги гледам ,ама все съм си мислела че е малка.
За пъзела също  Rolling Eyes
Обаче ще ги пробвам  Grinning
А пластелина-не иска ли да го вкуси ,защото Дея-Мария си мисля,че това ще и е първата реакция  Crazy

Ето защо ви питам
По въпросите
1.Играем двете заедно рядко,най често пеем песни или пък във дет. кухничка готвим или се рисува.Двете разглеждаме книжки,аз чета ,а тя постоянно пита кое какво е от рисунките.Питах защото ми се струва,че май не играя много с нея  Rolling Eyes,оставям я сама да се заиграва.
2.Цветовете съм пробвала да я уча със помощ на кубчетата,като първо показвам и после искам да ми даде даден цвят.Но не съм постоянна в учението.
3.Пускам и по принцип и по телевизора и на комп.Обаче много,много не се заглежда.
4.Ох,трудно Sad
куклата рядко  сякаш ,слага я в леглото или в количката да я води на разходка,да и да яде,но май и доста и се кара  Whistling,като маха с пръст
-детските телефони,ама вниманието и се приковава само за 5мин. най много Rolling Eyes
-детска йоника ,там доста често си пуска мелодии или свири нещо и си танцува  Crazy
коли си играе малко и най вече да разглобява  Crazy
-други са чантичките ,да си слага разни неща,да ги вади и така цял ден
Попитах за играчките,защото вече съм абсолютно объркана какви играчки да и купувам  Rolling Eyes

Искам да питам и също,дали според вас ще има интерес към къщичките,тип "палатка"

Общи условия

Активация на акаунт