АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 451
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Деси, при на също го има този пробем. Всеки път е едно дълго увещание за излизане навън и гонене да бъде облечена. Сценки от сорта, ами ние с баща ти излизаме , пък ти си стой в къщи. А знае че я водим на интересни места и там се забъвлява. Мисля,  че проблема е в количетсвото дрехи, които трябва да облече и в желанието да е гола ако може. Но си обича и в къщи де. Защото е имало случай с провалени планове, след 2 часа борба да я облечем , накрая не успяваме да я сложим в столчето на колата и се прибираме в къщи с увесени носове, а тя доволна.

# 166
Рени, нямаме баби на разположение. Миналата седмица нали бях в болничен, та отново - не върви някакси, та днес преди обяд я гледаше вуйчо й, следобяд - аз, утре - баща й. Crazy

Деси, възможно е, да преживава нещо, което и сам не може, да обясни, а ти не можеш да узнаеш. Може са е случка, преживяване, чувство, съперничество, наказание ... в ДЯ или навън. Може и нещо съвсем дребно да е. Говори с лелите, дали е имало нещо в ДЯ! Това го казвам от опита си с Петър. Много са чувствителни тез малки мъже, направо ужасно!
Rolling Eyes
Хм, обаче виж, че и при Симонка ги има тези неща!? Thinking
Всъщност, когато писах по-горе, имах предвид състояние, в което те видимо страдат, а не когато видимо правят на инат.

# 167
Здравейте, момичета.

Няколко дена не съм влизала, щото нямахме компютър , но вече е тук и аз съм на линия.

Краси, честит рожден ден , с малко закъснение   bouquet.  Всичко най-хубаво.

Деси, да не  му се спи на Кало сутрин, в колко става?!

Юлче, и аз много се чудех за тази метла, ама реших , че много боклуци има вкъщи , та я отложих за по-нататък.

Ема гледа доста детски - любими са й - Пипи, Алиса, Елмо и за една пчеличка, а и Барби и вълшебно конче.  Много е смешна , когато Пипи размята палачинките , Ема тича в кухнята и иска "чинки". Сега имаме заредени меденки и номерът минава.

На игри не играем много, само вечер рисуват с баща й . Баба ми е по тая част - прави й каруци от кутии да ги тегли, въженце да простира и такива щуротии, обличат кукли.

Тръшкането с всеки изминал ден го владее все по-добре. Вече два пъти , като не и се обърне внимание, се надува и повръща  Twisted Evil  , заспива вечер след 11, нощем продължва да се буди за мляко , а сутрин е ангелче.

# 168
Привет Simple Smile При нас станаха някои промени- местихме се, нямахме доста време Интернет и започнах работа съответно Мишо е на ясла от есента. Вече си свикна с персонала и режима там.
Относно навиците създадени там- вечер като се прибере иска сам да се храни и също да държи сам сапуна и да си мие ръцете.
На нас също е проблем ставането сутрин, но то е защото му се спи и не иска да го вадя от кошарата, да му обличам дрехите и е голям рев   Sad

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 15:43 от MTania

# 169
  • София
Здравейте, най-накрая мога да се похваля и да почерпя по случая. Купихме си ново жилище и всичко мина нормално, от това много ме беше страх и не исках да казвам, но днес вече си взехме нотариалния акт, а ето и почерпката:

# 170
Танче, точно се прибирам от разходка - бяхме на нашата площадка пред блока и си мислех за теб. Още ли си в отпуск? Утре пак ще сме на площадката между 3.30 и 4.30, полсе става сянка. Ако искаш и можеш - мини да се видим.

Скарлет, честито! Много се радвам за вас!

# 171
  • София
За Рибомунила - давам на Тони и да чукна на дърво, почти не боледува, откакто му го давам!
Краси - Честит рожден ден на патерица, много здраве и пълно щастие!
Като чета как добре се справят ясленчетата и все повече искам и Тони да ходи, но с този проблем с яслите, незнам как ще стане. Та в тази връзка да попитам - има ли деца, които да ходят на частна ясла и ако да къде и какви са условията? И втори въпрос - някой деца тръгнаха наскоро, как се записахте и евентуално има ли места за района от центъра към Младост?

# 172
Младен се върна от работа. Легна да си почине на дивана, по тоя случай му харизах Дани да го гушка. Гушка той и вика - "Докато се усетя, тате, и ей ме на, дондуркам две бебета  Crazy  " 

Joy Joy Joy

# 173
Скарлет, много топлина, уют и хармония в новия дом!  bouquet

Деси ние имахме точно същата ситуация два-три месеца и после отмина сама. Зор докато излезем, а после в яслата влизаше с желание. така ине разбрах от какво беше всичко. Сега като и кажа че излизаме на ясла хуква да си носи ботушите.

За наввиците в яслата - трудно мога да кажа че е научила точно "навици", защото:
- Вкъщи яде сама от няколко месеца, но там едва от скоро го разбраха  Embarassed През ум не ми беше минало, че в яслата ще я храни някой, та чак след нова година случайно разбрах че я хранят и докато стигне до нея лелката, много изгладнявала  Crazy изчистихме недоразумението и сега и там яде сама
- следобед спи първа и става последна - тя и в къщи е така, нощем спи по 10-11 часа, следобед по още поне 2, вероятно защото иначе не спира...

По-скоро носи песнички, игри, стихчета, обикна си другарчетата, познава ги по име, изобщо доволна е там.

Впрочем може би най-значителната промяна е че спря да отговаря на "Вени" както и викаме ние, а започна да си вика "Ненче" (там и викат Невенче)  Simple Smile

# 174
Скарлет, честит ви нов дом! Само хубави спомени да градите в него.

# 175
Красе,Честит рожден ден със закъснение  Blush
Бъди жена благословена
с любов и нежност надарена
с усмивка вечно озарена
и с много радост наградена!

Скарлет, честит ви нов дом! Само хубави моменти в него!

# 176
  • София
Привет!

Мецанке, пак си тука! Привет специално! Мерси за съвета за яслата - знам, че е така, ама като не ми се пуска! незнам защо съм се нагласила за септември!

Танче, при нас сега казаха, че в събота се очакват 17 градуса, но незнам къде! Може в Сандански, например!

Мати няма проблем с излизане, даже като си види някоя дреха, която свързва с излизане/ чорапогащник, шапка яке/ и вика "айде", демек да излизаме.

Деси, Кало пее песни и казва стихчета ...респектирах се! Далеч сме от такива умения! Още маме речник от 15-16 думи!

# 177
Вени, аз този бърз напредък с песните и стихчетата го свързвам с яслата, макар че и аз много песни му пея и му казвам стихчета, но никога не съм го учила съзнателно на това, всичко е на игра, от книжките много запомня, даже вече на някои като отворим страницата и той започва да ми "чете", но определено повечето ги знае от яслата. Та не се респектирай, няма да се усетиш кога и Мати ще започне да ги реди, явно сега само попива Simple Smile

# 178
Танче, при нас сега казаха, че в събота се очакват 17 градуса, но незнам къде! Може в Сандански, например!

Вени, пуснала си кабелната и си гледала прогноzата zа Германия  Mr. Green  hahaha

Скарлет,4естит ви нов дом, нека е иzпълнен с много Щастие и детски смях  Hug

И ние в събота Ще ходим да гледаме парцели  Blush

# 179
  • Boston, MA
Скарлет, много щастие ви пожелавам в новата ви къща!

Днес имаме р.д. на тати (почерпка по повода)

Утре сме на важна официална (разбирай фракове) сватба, много ще е интересно.

От градината Дани вече носи английски думи и песни. Като е готов с нещо вика "Ол дан" Laughing и пее азбуката непрекъснато. Спи по поне 2 часа на ден, през нощта около 10-11 часа.

Общи условия

Активация на акаунт