АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 393
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Иленка, трябва да си смениш надписа под аватара. Предлагам "мама на джентълмен и бандитка".

Татянче, кожата й иначе суха ли е? Аз мажа Иво само когато е с лишеи или когато кожата му стане суха.

# 286
Меци, според мен причините за боледуванията са много комплексни. Напр. Велина като цяло не боледува по- често то брат си, но започна по-рано от него, заради него. Rolling Eyes

Иленка, а памперса за сън също ли го махнахте? Нашата мома пък е много обичлива и гушлива, обаче не отстъпва от нейното, пък брат й все ходи и й отстъпва. Blush

Колела, триколки и пр. возила не ме привличат, т.к. трябва да имам свободното време, да водя децата на места, където да могат, да ги карат, а аз го нямам; както и търпението, да ги дърпам, бутам, подпирам и пр., докато се научат сами, а аз го нямам.

# 287
  • 2 етажа над тавана
Благодаря на всички за загрижеността - по повод работата на Спас и по повод боледуването на Маги.
В крайна сметка май все пак ще се окаже рубеола. Следобяд ще я водя на втори лекар - да даде друго мнение. Че Маги пак има обрив, тоя път и към косата зад ушите. И поддържа ниска Т.

# 288
Да се разпиша и аз днес.
Бубка, аз съм ги ползвала за очи тия капки, ако не се лъжа. При мен свършиха работа.
Като ви прочетох менията за рождендените и май ми се поизясни картинката за нашия - вечерта с родата , на следващия ден с децата.  За мен празника с родата е важен, това са хора които я обичат, грижат се за нея. Пък и все ние им ходим на гости всяка седмица, веднъж в година мога да се поизпотя, аз да ги посрещна.
Триколката на Симона е в Кърджали, ще видим в края на седмицата дали още и се кефи и дали ще може да я кара.
Количка не сме ползвали от началото на зимата.

# 289
... т.е. ще пътувате към К-ли, ли!?
 newsm53

# 290
... т.е. ще пътувате към К-ли, ли!?
 newsm53

Мдам Grinning Една среща в неделя на наша територия с разходка до язовира предлагам и хапване там

# 291
Мецанке според наблюденията ми на каквато и възраст да тръгнат децата на детска- на 1 г., на 2 г., на 3 г. няма начин да не боледуват особенно в началото докато се адаптират към новите хора и към новите вируси. Една моя приятелка си даде детето направо на детска градина т.е. на 2,5 г., но не им се разминаха болестите също.

# 292
 newsm44
Янче, на линия сме, стига голяма котка, да не ни мине пътя. Аз ще ти звънна към петък!

# 293
  • София
От близо 2 седмици не съм се вясвала, а вие още не сте изписали темата - явно всички сте оползотворили добре хубавото време.

После ще пиша по темите, че момчето нещо много малко спа.  ooooh!

# 294
А тези от вас, които не искат родата да се самопоканва, защо просто не излезете нея вечер и да ви няма в къщи? Или предварително обявете, че имате планове само вашето си семейство някъде извън дома и готово. Аз лично нямам против да почерпя с торта родата. За софри незнам Rolling Eyes, отвикнала съм. Тук 10 години не ми се е налагало да го правя. Като се прибера един ден незнам как ще е. Знам че самопоканване няма да има обаче Naughty. Мисля че детския празник е да се отпразнува с дечица. Ако родителите искат да се почерпят с възрастни, това е друг въпрос. И аз тази година нямах намерение да празнувам РД на Лекса, още повече че с баща и сме в различни смени от другия месец поради липса на баба Mr. Green. Идеята да си вземем почивен ден и да и отделим целия ден наистина ми хареса. Това за моите деца (си признавам гузно) не го правя, а така ми се иска Sad.

# 295
И на мен тези 200 лева за клуб ми се вижда супер много, още повече , че всеки лош ден сме в клуб / тоест цяла зима / и Ема въобще няма да разбере какво му е толкова различното, освен че ще подскача някакъв палячо /срещу 80 лв/ евентуално . Аз ще си почерпя дечицата и майките ,с които излизам, но защо път трябва да е организирано  newsm78.

Идеята с тортичката е много добра, ще я пробвам  Peace.
Ако сме поотделно свекита и отделно нашите нямам нищо против да се събираме, но на куп ми идват в повече.

Бабъл, на първия етаж е чинчето, но нямаше тогава отворени, само по картинката на кашона се ориентирах. Но може тогава така да се е случило , щото после четох , че всичко имат извадено.
Ходихте ли пак на лекар?

# 296
  • 2 етажа над тавана
Ходихме до лекарката, но след като закъсняваше 15 минути и беше пълно с покашлящи баби и секнещи се дядковци, които ни гледаха като изкопаеми, си тръгнахме, да не вземем да лепнем още нещо Confused Утре сутрин ставаме и дирекно там. Tired

Тинче, мерси  Hug- като отида до Джъмбото ще видя, дано го имат.

# 297
  • Варна
днес голяма веселба на работа, нали нямаше шефове... Mr. Green Де да беше всеки ден така, ама не. Беше толкова толпло и се препичахме като змейове на слънце Mr. Green
Малкият ми е сърдит, днес пак е у баба, тоз другата. Утре ще сме рано на работа, та викам да не се тормози детето, ама той му е мъчно Sad
Количка не сме ползвали скоро. Той има желание само да я бута. Утре баба му ще го вози до ДЯ, че й идва далечко.
Ей, мъчно мие за детенце, не мога да си го видя за по-дълго Confused

# 298
При мен пък голяма скука днес на работа. От чудене чак какво да правя реших да отворя нова тема, че гледам дошъл ред.

Общи условия

Активация на акаунт