10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 165 670
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 810
Добре, де... мислите ли, че мъжете ви особено се различават от рдителите си? Стана ми чудно докато четях темата. Не може от такива прости родители да се възпитат кой знае  колко  по-различни деца от самите тях. Среда, възпитание...
Такива са и нашите деца, нали? Наше отражение.
Не е правило monda! Аз съм толкова различна от майка си, че от 100 километра си личи, че не съм нейна дъщеря, нищо че тя ми се води майка, но пък ме отгледа баба ми. За мъжа ми, по стечение на обстоятелствата важи същото. За нормалните хора - не знам. Ние сме по-особени в това отношение.
Отгледана от баба си...това обяснява липсата на прилика с родителите ти. В противен случай- нямам обяснение как от кухи, тъпи и прости семейства излизат възпитани,умни и  всичко най-най- мъже.

# 811
  • Sofia

Добре, де... мислите ли, че мъжете ви особено се различават от рдителите си? Стана ми чудно докато четях темата. Не може от такива прости родители да се възпитат кой знае  колко  по-различни деца от самите тях. Среда, възпитание...
Такива са и нашите деца, нали? Наше отражение.
Каквито родтиелите такива и децата  Wink Но любовта е сляпа и още не са го видяли  Laughing

# 812
Според мен всички тези проблеми снаха-свекърва произлизат от ревността на майката към сина, и как тя се стреми дори и след сватбата да остане най-важния човек в живота му.
За доброто на всички е това да не се случва разбира се Wink
И точно от тази ревност тръгват злобата, омразата и всички тези описани недоразумения.
Освен това имам примери (не в моето семейство) как от прости родители излизат нормални, интелигентни и проспериращи мъже....както и обратния случай, който в днешно време е доста разпространен.

# 813
  • Sofia
Не знам какво имаш предвид под "прост родител", много хора нямат висше образование, някои дори са учили до 4-ти клас като моята пра - баба, но имаше вродена интелигентност и беше един много фин и тактичен човек.
Весело ми е да чета в тази тема, но не бих изложила родителите ни. Семейството е преди всичко, хубави, лоши, умни, прсоти . Но поне съдя са възпатанието на много съфорумки  Peace

# 814
  • Варна
Освен това имам примери (не в моето семейство) как от прости родители излизат нормални, интелигентни и проспериращи мъже....както и обратния случай, който в днешно време е доста разпространен.
 newsm10
А за мен 'прост'='елементарен', може да е и с 5 висши. По-скоро е задължително с висше, което служи да парадира с елементарни знания пред раята, липсва всякакво чувство за такт и дума не може да става за вродена интелигентност, по-скоро има придобита псевдоинтелигентност.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 13:56 от julisa

# 815
"Прости" родители трябваше да го сложа в кавички, т.к имах предвид мнението на Монда.

# 816
  • София/Варна
Хека не разводняваме темата с излишни коментари Simple Smile.

# 817
  • София
нямам обяснение как от кухи, тъпи и прости семейства излизат възпитани,умни и  всичко най-най- мъже.

на твоите години би трябвало да си наясно, че средата не е всичко. както от кухи, тъпи и прости семейства излизат възпитани и умни хора (с вариации - от семейства на неграмотни селяни произлизат писатели, юристи и банкери), така се среща и обратното - от образовани, интелигентни и възпитани семейства се пръкват отявлени маргинали. вземи един Боков-син само...

# 818
Хека не разводняваме темата с излишни коментари Simple Smile.
   Peace   няма смисъл от такива коментари  Peace 

# 819
Отгледана от баба си...това обяснява липсата на прилика с родителите ти. В противен случай- нямам обяснение как от кухи, тъпи и прости семейства излизат възпитани,умни и  всичко най-най- мъже.
Имах предвид, че и двамата сме осиновени.

.... Но поне съдя за възпатанието на много съфорумки  Peace
Притесних се! Аз съм една от най-невъзпитаните...

# 820
  • На един клон
Без коментар!
 ignore2

# 821
По какъв повод сте тъй разгневена уважаема!? newsm78 Hug

# 822
  • На един клон
Е,имаше по-горе коментари разни от многопишУщи съфорумки...Кой прост,кой не нам си къв...
Но темата е за разведряване,нали?

# 823
Е,имаше по-горе коментари разни от многопишУщи съфорумки...Кой прост,кой не нам си къв...
Но темата е за разведряване,нали?
Те, многопишУщите, са в повечето случаи много умни и не разбират простата ни радост от това да разкажем какъв уникален екземпляр имаме за свекърва! Ти па, що им се кОсиш!? Я се забавлявай с тяхната префиненост и възпитание и хич да не ти дреме кой за ква те мисли! Пък като са им толкоз фини сетивата, що са чели тук, та да се тресат от възмущение възпитаните им особи и да не им е добре после, м?  Хайде от мен едно  Hug  bouquet  да се успокоиш

# 824
  • На един клон
А наздраве!
 cheers
Между другото,водя те засега с 6 публикации,вземи мерки!
хаха

Общи условия

Активация на акаунт