10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 164 465
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 945
От снощи по скайп:
Тя: "Ми забравих да ви кажа да има покана и за моята братовчедка . . ."
Аз (опитвам се да се измъкна):" Да беше казала по рано да има и за нея"
Тя: "Ми нищо - аз я поканих! Ще дойде с дъщеря си!"
Аз ( с възможно най-сдържания тон): "Ама как така ще каниш хора на моята сватба? Нали сте си имали сватба и сте имали възможността да поканите когото искате?!"
Тя:"Ми аз това си го приемам, като моя си сватба" Shocked
Още съм бясна, даже сега, като го пиша това всичко ми кипва #Cussing out

# 946
Изчетох ви най-накрая  Simple Smile
Поздравления за съкровищата дето си имате. Mr. Green И аз си имам бисери,но ще ми е нужно малко време да ги синтезирам  Mr. Green
За сега просто ще ви чета с удоволствие  Hug

pretty,попитай я да не би да дойде с булчинска рокля тогава  Joy Моите съболзнования за бъдещото свеки  Twisted Evil Скръцни и от сега,че да си знае  Peace Иначе ти пожелавам хубава сватба и никой да не те ядосва на нея  Peace

# 947
Вече ще полудея с тази жена, много ме дразни, честно!  censored
Днес купувам обувки на Калина и тя звъни по телефона да пита какво правим, как сме...
Казвам й аз, че съм й купила обувки, а тя - "Ееее, защо все й купувате, без да ми кажете, щях да дойда с вас и аз да й ги купя!" Все едно това е някакъв специален ритуал, на който трябва да присъстват 100 човека и който се планира 3 месеца...  Shocked И това е за трети път! Нито веднъж до сега не е дала 1 лв. на детето!
Не издържах и й казах да даде парите като иска да са от нея /не че преди това синът й не й беше казал същото/, а отговорът пак беше "Ей сега на 25-ти ще получа заплата и ще ви дам"...
Това дете босо щеше да ходи, ако разчиташе на баба си. Crazy Не ми е за 30 или 50 лв., не съм опряла до тях, ама е много дразнещо...  #Crazy

# 948
Здравейте и от мен, следя темата  с много голям интрес. за къмет ми се паднаха много готини свекър и свекърва. Но не мога да кажа, че майка ми е имала този късмет с нейните. някой път ще ви пиша за тях тв бяха просто уникални и като се има в предвид че живяха у нас, аз винаги съм казвала че и да откак съм се родила све със свекър и свекърва съм живяла

# 949
 Ей, най-накрая да мога да се разпиша градивно. Повод ми дава следната умна мисъл(трябва да ви осведомя, че свеки по образование е биолог):
 В контекст на разговор за лекари, тя изръсва:
 -Не знам откъде мога да си купя вагиноразширител!     Shocked #Crazy
 -За какво ти е?
 -Ами днес като ходих на гинеколог, разбрах, че жената преди мен е с рак на матката...От къде да знам какво могат да ми лепнат? smile3527
 Пак си замълчах, както е в мой стил като реакция на всяка нейна глупост, но все ми идваше да и кажа да не ходи на зъболекар, че бая ще се озори докато си набави пълен набор от стоматологични инструменти- да не и лепнат СПИН, например.Да не дава Господ!  Praynig

# 950
  • На един клон
Между другото , рака на маточната шийка се причинява от вид папиломавирус...
Затова има и ваксина.

# 951
Между другото , рака на маточната шийка се причинява от вид папиломавирус...
Затова има и ваксина.

Това е ясно.Ама ние сме позакъснели за нея.Еле пък свекървите.
Бисера тук идва от това, че тя много обича да "блести" с подобни умнотии, изречени където трябва и не трябва.Риска за предаване на полово-предавани и по кръвен път заболявания ни е ясен на всички, но при посещение при лекар или при операция, кой ни гарантира какво може да ни се случи?
Пак свекървата още преди време ми е споделяла:"Вече се чудя с кого мога да общувам спокойно." Аз:"Защо?"." Ами толкова е притеснително с тези болести.Ето, сега като откриха, че и рака се причинява от вирус(става въпрос за гореспоменатия рак на маточната шийка),откъде да знам кой от какво е болен." Според нея всичко що е вирус- с поглед се предава. Тези изпадания в подробности и философии са ми комични, а не самия факт за болестта и разпространението и.

# 952
... -Не знам откъде мога да си купя вагиноразширител!...

Да не говорим, че инструмента се нарича вагинален спекулум.Еми, така де, като ще се прави на умна...

# 953
  • На един клон
Ма попитай я следващия път за кога се пази толкова,хахаха  Mr. Green .

# 954

Ама тя смята да ни надживее всичките. Все още се носи на гребена на вълната,яхнала....метлата. afwitch Misc Ghost Не се предава, ей.Не знам, когато стане грохнала старица, дали все още ще си вири така главата. newsm12

# 955
  • в илюзия
Айде и аз  да споделя прясно , прясно. В неделя ни изписват с беба , тя идва на изписването и после вкъщи и през цялото време казва на бебето Теодорке при положение , че тя се казва Боряна  Shocked Shocked ShockedНяколко ъти й направихме забележка .
След това всички се радваме на беба и говорим за нея , а тя ми:
- И. /синчето скъпоценното/ тя много прилича на тебе. Ти като бебе ........../и така около 15 минути за него/
Това беше единственото , което каза за беба . И накрая си тръгва и оставя 10 лв. за беба  Joy Joy Joy 

# 956
НАЙ-ЯКАТА ТЕМА, ТАКА НЕ СЪМ СЕ СМЯЛА НИКОГА!

# 957
  • София/Варна

Ама тя смята да ни надживее всичките. Все още се носи на гребена на вълната,яхнала....метлата. afwitch Misc Ghost Не се предава, ей.Не знам, когато стане грохнала старица, дали все още ще си вири така главата. newsm12

Тия не грохват, душко. Свекървата на леля ми е вече на 82, а изглежда на 65 най-много. Всеки ден се гласи с ново тоалетче, прическа и червило и отива на кафенце с приятелки. Не забива дядовци само защото нямало подходящи за нейната възраст.
Като я споменах тая бабетка - един от многото й бисери: леля ми не може да забременее няколко години и свекърва й все я одумва, че била ялова. На 6-тата година леля ми ражда близнаци. Можете да си представите преди двадесет и много години как са се гледали две бебета. Та леля ми нещо се жалва след тежък ден, а бабет се фръцва : "Никой не ти е виновен, че ги раждаш по 2!  Crossing Arms"

# 958
arodoet2 от твоя разказ се сетих  Joy  и свекъра вика на малката Теодорче (а тя е Доротея) - понеже той е Тончо и явно е искал малката да е кръстена на него ама ...  Naughty 

# 959
  • Далечният изток
Айде и аз  да споделя прясно , прясно. В неделя ни изписват с беба , тя идва на изписването и после вкъщи и през цялото време казва на бебето Теодорке при положение , че тя се казва Боряна  Shocked Shocked ShockedНяколко ъти й направихме забележка .
След това всички се радваме на беба и говорим за нея , а тя ми:
- И. /синчето скъпоценното/ тя много прилича на тебе. Ти като бебе ........../и така около 15 минути за него/
Това беше единственото , което каза за беба . И накрая си тръгва и оставя 10 лв. за беба  Joy Joy Joy 
arodoet2, тепърва ще се сблъскваш с такива newsm78....от свекито ти, ама хич да не ти пука!
Честито! Да ти е жива и здрава малката, това е най-важното!  babyuu

Общи условия

Активация на акаунт