10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 164 464
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 960
Като я споменах тая бабетка - един от многото й бисери: леля ми не може да забременее няколко години и свекърва й все я одумва, че била ялова. На 6-тата година леля ми ражда близнаци. Можете да си представите преди двадесет и много години как са се гледали две бебета. Та леля ми нещо се жалва след тежък ден, а бабет се фръцва : "Никой не ти е виновен, че ги раждаш по 2!  Crossing Arms"

хаха, тази като мойта свекърва...с мъжа ми си гледаме сами детето( с изключение когато моята майка идва и тога за по месец си отспиваме Heart Eyes ).. и си ни е голям ревльо... до 10-ият месец ходихме като самнамбули... и става на въпрос пред свекито и тя: "амиии сами си го направихте"  Mr. Green Mr. Green
 от тогава какво и да стане и двамата с мъжа ми си казваме :"амииии сам/а си го направи" Mr. Green Mr. Green

# 961
Айде и аз  да споделя прясно , прясно. В неделя ни изписват с беба , тя идва на изписването и после вкъщи и през цялото време казва на бебето Теодорке при положение , че тя се казва Боряна  Shocked Shocked ShockedНяколко ъти й направихме забележка .
След това всички се радваме на беба и говорим за нея , а тя ми:
- И. /синчето скъпоценното/ тя много прилича на тебе. Ти като бебе ........../и така около 15 минути за него/
Това беше единственото , което каза за беба . И накрая си тръгва и оставя 10 лв. за беба  Joy Joy Joy 
Хихихи, при нас е същото - темата е или за нея самата, или за нейните синове "едно време", думата не можеш да й вземеш по никакъв начин - ходи след тебе и плямпа безспир!  ooooh!
А за 10-те лв. - честито!  Mr. Green Нашите 10 още си ги чакаме...  Rolling Eyes Прабабата /лека й пръст/ беше събирала по лев и по два, за да даде на детето 50 лв. за рождения ден, а оная  afwitch все заплата чака...  #Cussing out Приоритети...  Wink

# 962
  • София
По случай първият рожден ден на детето, ми подарява блузка. Като изключим факта, че е с безумен десен, ми се връчва с думите " Имаше я и в червено, много простее, но на теб сигурно щеше да ти хареса."  Shocked Мъжът ми я попита дали се чува, какви ги говори ... аз нямах думи  doh

# 963
По повод издържливостта на старото поколение ще ви дам само един пример.------- Simple Smile В една приятелка съм,идва баща и/ на 78 г./е човека.Хвърля ключовете от нова кола и вика``Взех този Нисан,добър е!Нооооо ще го сменя след 5 години!Тойота ми се кара. ``------  И ние  Shocked Shocked Shocked ей така.Да е жив и здрав дано стигне до Тойотата.Ама на тия години ще направи някоя беля,реакциите му--------хииииииииииич ги нама. newsm27

# 964
Много забавна тема  Grinning
Свекърва ми е свястна жена. Дори с нея се разбирам по- добре, отколкото с майка ми. Първо да кажа, че моят и нейният носове са като хеликоптерни площадки, га че ли съм и дъщеря, а на мъжо- по- прав от на Гонзо, но също толкова голям. В събота на улицата попаднахме в добросъседско задръстване, което всъщност беше причинено от малката ми дъщеря- бебето на махалата. Бабите се захласват по беба и едната отбелязва:"Много малко носле има. Кой има такъв нос, на кого прилича?" Свеки отговаря:"А, ще се оправи тя"  Mr. Green Секунда по- късно се усети какво е казала и прихна да се смее.  hahaha

# 965
Ето днешна случка и от мен.  Малкия напоследък е в такава фаза, че на всеки дето нещо не му играе по свирката или откаже да му даде нещо вика - "Аз не те обичам"  и чака реакция.  И днес като го каза на свеки, тя   "Защо ме намрази така това дете?" и после ..." Дано не му говори някой лошо за мене!"   #Crazy
Абе обидно ми стана, ама си затраях, няма пък да зема да се оправдавам. След малко малкия и на мен същото изтърси, че отказах да му дам бонбони.  И се обръщам към нея - "Видя ли, че и мен не ме обича" , та се поуспокои иначе щеше да ме гледа накриво и да се оплаква после на приятелки и близки.

Пък баща ми вече 2,5 години от раждането на малкия не го е нарекъл с истинското му име - Габриел или Габи накратко, а все му вика Гари Купър. Яд го е че не го кръстихме Георги на него, а на свекъра името избрахме.

# 966
Не ми стига времето да изчета всичко, но може ли да се разказва и за дядовци - моя е уникат - с три дъщери - двете бягат надалече, а третата - майка ми е в истериа постоянно.Имало е много грозни сцени, но сега за веселите неща:
1. Постоянно приказва как ще мре /на 84 год./ и бърза всеки месец да си вземе заплатата 2-3 дни по-рано, че да не умре прди да я е взел
На тези години повечето старчески болежки ги няма /дето вика майка ми - "ще ме надживее", обаче не дочува, недовижда и малко забравя. Та:
2. Когато видя правнучката си за 3-ти път каза:"Ой на дядо, аз за първи път те виждам"
3. Слухово апаратче има /при това безплатно/, ама не си го слага, а не хаби батериите
4. Веднъж в политлиниката /аз съм с него/ чакаме пред кабинета. Не че доктора не ми е познат, но реших, че така и така нямам бърза работа, ще си изчакаме реда - ГОЛЯМА грешка. Пред нас един друг дядо и една жена, с дънки и къса прическа. Дядо ми почва да нервничи:
- Ние кога ше влезем?
- След тази жена сме ние.
А, че то това жена ли е, аз си помислих, че е мъж?!
Познайте дали не потънах в земята от срам
5. Да не пропусна да кажа, че спи с газов пистолет под възглавницата и брадва до леглото и ако някой обели и дума за това - настава ад
6. Към майка ми:"Ти защо изгони детето да живее на друго място?" /разбираш ли на него не му харесват манджите им и нама кой да го слуша и да чисти.
7. Обажда се от село на майка ми по средата на седмицата:"да дойде накой да ми сготви от онова хубавото /т.е. гювече, че само то не му е блЮдкаво и не му бели венците, понеже ченето му падало/
8. Мъжо тръгва на нова работа, а дадо ми: "Твоето момче .... как беше /след 2 год. съжителство/ къде работи сега?" За да не изпадам в дълги обяснения отговарям /викайки/:
- На един Котел.
- Аха и какво прави там?
- Следи показателите.
След известно време:
- Какво е показател?
- Гледа температурите какви са?
- Аааа, а на кого е тоя Хотел?

Айде за сега толкова от мен!

# 967
.....8. Мъжо тръгва на нова работа, а дадо ми: "Твоето момче .... как беше /след 2 год. съжителство/ къде работи сега?" За да не изпадам в дълги обяснения отговарям /викайки/:
- На един Котел.
- Аха и какво прави там?
- Следи показателите.
След известно време:
- Какво е показател?
- Гледа температурите какви са?
- Аааа, а на кого е тоя Хотел?

Айде за сега толкова от мен!

Малееее, ти ме разби...  hahaha Joy Голям образ е твоя дядо.

Хайде и аз дядо ми.  Grinning
Звъним ние вчера от онзи ден по телефона да ги чуем как са, какво правят.
Абе звъним , ама никой...Няма връзка и това е.Изпопритеснихме се.Ама на ни един от телефоните не отговарят старците.  #Crazy
Вече щяхме да звъним по комшиите...Звъня аз на мобилния (като си казвам за последен път и после вдигам комшулъка на крак...) Вдига ми дядо и аз
-Дядо , каквво става?
-Аааа нищо, кво да става?
-Ми няма ви по телефоните, не се обаждате?
-А, че той звънял ли е?
-Хайде ще ти се обадя на домашния.
-Айде
Затваряме и звъня аз пак на домашния.Пак нищо
Абе звъни си телефона, ама никой не се обажда
Вече изкрейзих-хиляди простотии ми минаха през главата.Звъня пак за пореден път и се обаждат-Баба ми ми разказва
-Ми той дядо ти, понеже валя и трещя  Shocked изключи всички телефони, домашния беше на масата-изключен, питам го , че го гледам че стой пред телефона и го гледа настоятелно-какво правиш?
А той-чакам децата да се обадят.-Ми да го беше включил му викам аз....
Човека толкова се задълбочил в чакането на обаждането, че чак забравил да включи телефона.  Shocked

# 968
  • Торонто/София
 Joy Joy Joy Joy
[/quote]

Малееее, ти ме разби...  hahaha Joy Голям образ е твоя дядо.

Хайде и аз дядо ми.  Grinning
Звъним ние вчера от онзи ден по телефона да ги чуем как са, какво правят.
Абе звъним , ама никой...Няма връзка и това е.Изпопритеснихме се.Ама на ни един от телефоните не отговарят старците.  #Crazy
Вече щяхме да звъним по комшиите...Звъня аз на мобилния (като си казвам за последен път и после вдигам комшулъка на крак...) Вдига ми дядо и аз
-Дядо , каквво става?
-Аааа нищо, кво да става?
-Ми няма ви по телефоните, не се обаждате?
-А, че той звънял ли е?
-Хайде ще ти се обадя на домашния.
-Айде
Затваряме и звъня аз пак на домашния.Пак нищо
Абе звъни си телефона, ама никой не се обажда
Вече изкрейзих-хиляди простотии ми минаха през главата.Звъня пак за пореден път и се обаждат-Баба ми ми разказва
-Ми той дядо ти, понеже валя и трещя  Shocked изключи всички телефони, домашния беше на масата-изключен, питам го , че го гледам че стой пред телефона и го гледа настоятелно-какво правиш?
А той-чакам децата да се обадят.-Ми да го беше включил му викам аз....
Човека толкова се задълбочил в чакането на обаждането, че чак забравил да включи телефона.  Shocked
[/quote]

# 969
Балу,те твойте с конкурс да бяха избирани,нямаше да се съберат така-и родителите,и съкровището един дол дренки.Възхищавам се на способността ти да търсиш смешното в целия този хаос от полудели старци,и да ни го поднасяш тук.  bouquet Съжалявам за спама.По темата-аз нямам твърде какво да споделя,защото рядко се виждаме с моето съкровище /нищо,че живее на 5 минути път от нас/.Честно казано,това ме прави щастлива,по простата причина,че детето продължава да реве от нея и това ме напряга ужасно.Да не говорим,че дълго след като си тръгне,момченцето ми е нервно и сърдито и не мога да го успокоя.

# 970
  • София/Варна
Задават се празници, гости при съкровищата - ще ви чакам след 6.05 с нови бисери. И аз ще попълня моите Simple Smile.

# 971
свекъра иска да му направя визитки докато съм на работа.Покрай празниците имаме много работа и аз съответно не съм готова с поставената задача.Виждаме се ,обяснявам ,че съм била заета ,пък и нямам подходяща хартия ,а той се изцепва "Брейй ,не може ли да откраднеш"?? #CrazyМисля ,че не съм разбрала и пак питам "Ми от офиса да откраднеш,аз едно време като работех в печатницата колко съм крал,а ти ми се правиш на интересна,като не се дават 10 лв за харитя - открадни си " Shocked

# 972
............"Брейй ,не може ли да откраднеш"?? .....................
Joy Joy Joy Хаймана такава! Да не можеш да крадеш, не те е срам! Mr. Green

Поздравче за свекър ти!  bouquet

# 973
благодаря Балу  bouquet
Пресно париииии,обаждат ми се преди малко свекитата,била дошли  у големия град да пазаруват уж за Великден.Вдигам телефона и чувам следното "Ти в кое кафене си?" #CrazyОбяснявам спокойно ,че съм на работа,днес не мога да ползвам почивка.Е да ама свекъра да дойдем до офиса та да дойдем.Идват те ,посрещам ги аз,кафенце ,сокче тва- онова.И ми връчват един списък ,това били покупките за Великден.които трябвало АЗ да напазарувам ,защото на нас това ни се падало да купуваме.Прибрах листчето ,изпратих ги спокойно .След 10 минутки го разгръщам и какво да видя Shocked
значи агнето е от нас,пазарихме го преди десетина дни,трябва да купя:
зелена салата,краставици ,домати ,ориз,подправки за агнешкото #Crazy,бяло вино ,да поръчм 2 торти (едната щяли да я носят на техните кумове) + 3 хляба
И така нека после някой да ми каже ,че на село всичко имало и че старите с наредени трапези очаквали младите да им дойдат на гости Crazy

# 974
 Joy Joy Joy

Ми те яйцата ще боядисат хората, ти какво още искаш hahaha

Като ви гледам дела, я си опечете агнето у дома, пък после запали трабантчето и драснете нанякъде двамцата Peace

Общи условия

Активация на акаунт