10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 164 452
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 975
птица,права си ,може да си ги е сметнала яйцата,все пак са яйца от свободни кокошки ,те са си истински делкатес Crazy
а аз исках само дапрекарам един нормален празник #Crazy

# 976
  • Далечният изток
Това не ми се пишеше, ама айде. Преди време свеки гледа някакъв сериал. Аз понечих нещо да казвам, а тя " Тихо, тихо" - някаква съсредоточена. Свършва филма и тя започва с подробности да ми обяснява как на героинята й открили бучка на гърдата и тя вече ще плаче нашата, много се беше развълнувала! Аз казвам: "Исках само да ти кажа, че и на мен ми откриха една бучка "/това е факт/. А тя ми вика: " Еми то има доктори, бе Н. Аз не мога  да ти помогна!!! #Crazy Ужас! Ама като не съм героиня от сериалите, а някаква обикновена снаха!!! #2gunfire

# 977
 ConfusedНямам думи!

# 978
  • София
Хайде да се включа и аз Wink
Макар че когато ми го каза свеки не се почувствах много добре #Cussing out #2gunfire
Та:
работя във финансовата сфера и съответно в гардероба ми присъстват предимно официални дрехи.
След раждането на детето аз споделям при свеки че ще трябва да си купя малко спортни дрехи за излизане и разходки в
квартала.При което тя ми обявява:
-Ами защо не идеш да си понапазаруваш от магазин за дрехи втора употреба
 И аз  Rolling Eyes newsm78 Shocked Shocked Twisted Evil Twisted Evil
Аз просто занемях...незнаех какво да кажа Tired
А самата тя непрекъснато обикаля МОЛОВЕТЕ и пазарува от бутиците #Cussing out
Кажете не е ли обида да ме препраща в тези магазини.
Не че има нещо лошо да се пазарува от там , но...мисля че аз си решавам от къде да си купувам дрехите  Thinking

# 979
Тези свекърви... тези свекърви...
Сега виждам темата и се записвам да я следя, много се смях, още съм в началото...

# 980
Айде и аз за свекървата.Когато се роди бебка, тя дойде да помогне в първите два месеца.Аз изявих изрично, че искам да кърмя, понеже не успях да кърмя първото, се надявах да кърмя поне второто.Та, кърмим си се ние, обаче то лято-жега, жега...И аз нали се пазя от това, от онова-да не пия кафе, да не пия кока-кола...И пия сокове, ама по 2 литра на ден-жажда ме мъчи...И в един момент тя се изцепва-ама вие харчите толкова много за сокове, то май по евтино ще ви излизе мляко да му купувате.
 Shocked

# 981
Много забавна тема  Grinning
Свекърва ми е свястна жена. Дори с нея се разбирам по- добре, отколкото с майка ми. Първо да кажа, че моят и нейният носове са като хеликоптерни площадки, га че ли съм и дъщеря, а на мъжо- по- прав от на Гонзо, но също толкова голям. В събота на улицата попаднахме в добросъседско задръстване, което всъщност беше причинено от малката ми дъщеря- бебето на махалата. Бабите се захласват по беба и едната отбелязва:"Много малко носле има. Кой има такъв нос, на кого прилича?" Свеки отговаря:"А, ще се оправи тя"  Mr. Green Секунда по- късно се усети какво е казала и прихна да се смее.  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy

# 982
..............И пия сокове, ама по 2 литра на ден-жажда ме мъчи...И в един момент тя се изцепва-ама вие харчите толкова много за сокове, то май по евтино ще ви излизе мляко да му купувате.
 Shocked
Ами да, разсипници такива! Всъщност ти си се гледаш добре, сокчета-мокчета, а на детенце едно адаптирано мляко не щеш да купиш, ми го "мъчиш" с плодова кърма! Joy Joy
Ама направо се чудя, тия свекърви наши, барем като изрекат на глас някоя глупост дали се осъзнават след като чуят уникалните си слова? Май не... И аз пък, какви въпроси си задавам!  Crazy

# 983
Аз пак да намеся моя гениален дядо между свекървите Laughing
Забравих да кажа, как се заключва в къщи с 2 райбера, защото ще влезе някой да му отреже ушите. Майка ми му обяснила, че не трябва да заключва, защото ако аз например реша да се отбия, не мога да си отключа и да вляза. Тогава стареца решава, че майка ми е права - зарязва входната врата и се заключва в стаята си /която, между другото е със стъклена врата.

По същия умен начин, когато бях на около 15 год. и се случваше да остана с него в къщи, го "приспивах" и духвах по дискотеки и купони - докато не ме изловиха един ден. В следствие на това, нашия спретнал една аларма на входната врата, която първо - беше много елементарна като действие и устройство и второ - на мен ми беше обяснено, обстоятелствено и подробно как работи и как се включва и изключва Sunglasses

# 984
  • Варна
Току що се връщаме от свиждане. Вчера свеки продъни телефона да пита кога ще се видим днес. Казахме й - към 10.30 -11 ще минем  да ви видим /нея и дъщеря й/. След 5 минути се обажда - "ами то в къщи правим ремонт, по -добре ние да дойдем". Аз казвам добре. После се обажда пак - "ама няма да сварим по това време" - еми добре, когато сварите. Трето позвъняване след няколко часа - "ама то по телевизията казаха,че ще има големи валежи, я по-добре вие елате". И така спрятаме се ние и в 10.29 сме пред блока, звъним, звъним ама, тъц... За беля сме си забравили телефоните в къщи... Обикаляме наоколо, няма никой. Поразходихме се насам натам, децата ни продъниха ушите,къде е баба им. Връщаме се към 11 и звъним за последно, и... баба отваря - "айде, бе мама, къде ходите, притесних се?"  Седяли си те в къщи, говорили си с комшията и не чули звънеца... #Cussing out После баба слага масата - яйцата, козунака, на децата -филия с пастет newsm78.  Обясниха ми,че козунака който съм се постарала да направя няма конци, а нейната майка какъв е правила/тя самата ме съмнява да е пипвала тесто ,но нали от всичко разбира/. После леля ни се оттегли в другата стая да си поплаче, защото никой не искал нищо да направи за нея newsm78. Свеки се осведоми подробно как е преминал контролния преглед на малкия на сърцето/не,че вече не знае/. Какво очаквал доктора #Cussing out, ами какво да очаква. Много добре знае какво е положението - има си остатъчни последствия,някои от които се надяваме да се израстат с времето , но други просто няма как да се оправят - надяваме се просто да не му пречат, както е в момента Praynig. И това всяка година - обясняваме си едно и също и тя всеки път гледа учудено - че е с махната пулмонална клапа, че трикуспидалната леко пропуща и има лека остатъчна пулмонална стеноза! Яд ме хваща като пиша, идва ми да я гръмна,честно #Cussing out

# 985
  • Belgium
Момичета, изчетох цялата тема, култова е  newsm10

Накрая реших и аз да се отчета, само че с изцепките на бившата ми кандидат свекърва. Тогавашното ми гадже (нейният син) много упорито избягваше да ни запознае, аз даже по едно време му се разсърдих, че ме крие, а той горкият се е опитвал да ме предпази, ама кой да знае. След година и половина връзка обаче майка му тропва с крак и се организира бързо запознанство.

В началото моичкият е като на тръни, но всичко върви добре. Към края на визитата майка му ме дръпва настрани и ми казва: "Той моят син, няма вкус за жени. В къщи никога не е водил свястно момиче, така че съм свикнала с всякакви, ти не се притеснявай."
Аз съм е така:  #Shocked
Тя: "Е то и ти не си изключение, не знам той що толкоз те кри, аз съм свикнала."

Друг случай: Вече ходя у тях сравнително често с преспиване, защото нямаме къде да се усамотим. След известно време майка му го вика и му казва, че ще е хубаво аз да давам пари за сметката за домашния телефон #Crazy. Той изпада шок и пита защо по дяволите е нужно?

Тя: Ами като е в къщи много говори по телефона и навърта голяма сметка.
За протокола: след дълго мислене откриваме,че слушалката на техния домашен телефон много прилича на моя GSM. Мобилните телефони тогава бяха по-големички. Обяснява и той ситуацията, но тя и до ден днешен е на мнение, че съм ги вътрила със сметката за телефон.

Трети случай: Бяхме решили да се женим, дори и дата имахме определена, но на нея не и казваме. Чакаме последния възможен момент. По ред причини, аз се отказвам от сватбата и късаме. По-късно той явно и споменава, че за малко не сме се оженили.

Тя: "Еее добре, че не ми каза по-рано, само да се притеснявам напразно! Ама аз казах ли ти, че ти една свястна жена не можеш да си намериш. Остави я нея, тя сигурно си е намерила някой с по-голям апартамент."
Пояснявам, че семейството е заможно и една от фикс идеите на майка му е че жените се опитват да вземат апартаментите на синовете и.

Слава богу с тая жена вече нямам нищо общо  Laughing Но циркът продължава, защото със сегашния ми мъж живеем на една пряка от апартамента на бившето ми гадже и се срещаме през ден по улиците  Grinning

# 986
направо ще ме уморите с вашите съкровища, то като че ли всички с конкурс са избирани.Simple Smile)
не знам ако по някаква причина се съберат на едно място...каква каша ще се забърка...

# 987
направо ще ме уморите с вашите съкровища, то като че ли всички с конкурс са избирани.Simple Smile)
не знам ако по някаква причина се съберат на едно място...каква каша ще се забърка...

Не знам за кашата, ама си представям какви ще ги наговорят те за нас! Joy

# 988
Онзи ден оставихме детето при нея за да пазаруваме.Вчера малката беше с хрема, днес вече е с температура.Тя се тюхка как се е разболяло детето и се изцепва:"Ми той, само прозореца беше отворен".

# 989
  • Пловдив
И аз да се отчета прясно, прясно от празниците. Не се беше случвало от известно време и старите номерца съм позабравила, но....сега ново.
Прибирам се в петък в 18:00ч. от работа с две торби покупки за празниците. В момента в който ме вижда, свеки тръшка бебо в хола и се затваря в нейната стая. Аз започнах да меся тесто за козунаци, докато почива режа  пилешко за шишчета/бях решила това да е вечерята/. Тъкмо  замесих тестото и приготвих другите неща  и мъжът ми се прибира с цяло агне- той почва да реже, аз чистя  червата на мивката- много мразя да ми мирише и гледам по два- три пъти да ги обръщам и мия, през това време двете деца упорите се опитват да се изкъпят в кръвта от животинката , слагам да се варят разни неща за дроб-сърмата и така докато се усетя в "шеги и и закачки" станало 21:00ч.  Излиза свеки от нейната стая и:  - Ми ти още ли не си сготвила. Аз така Shocked. Казвам й : Не виждаш ли, че не съм седнала, а тя : Не ми говори. Ти нарочно го правиш. Да не остана на стари години да ме гледате...Ще си умра от глад
Само да отбележа, че нито аз, нито мъжът ми ,нито децата бяхме яли..... Така три дни сърдене....

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 16:06 от есме

Общи условия

Активация на акаунт