Октомврийско бебешко сдружение ВЕЧЕ с февруарско попълнение

• 13 444
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Залагам буза за целувка.
Честито ветеранке Mr. Green

# 16
Честита 1 годинка на бебе Вали!Нека расте здрав и щастлив !Прати им поздрави.
Оф,голяма романтика  Mr. Greenмалкото диваче хич не му се спи явно иска и то да празнува Laughing

# 17
Честит празник!

# 18
Честит празник!!!
Кали   bouquet

# 19
Честит празник на всички влюбени и на тези,които пият опиянени от любов или нещо дрyго! Two Hearts Kissing Heart Flowers Bouquet
Бъдете здрави,обичайте и бъдете обичани(и не само днес)!
Вместо поздрав вижте  едни малки октомврийски гълъбчета-Вяра и Марти на Ма4о:
http://foto.bg/data/4613/871.jpg
http://www.foto.bg/data/4613/medium/Framed_image80.jpg
http://foto.bg/data/4613/Framed_image83.jpg
Кали,страхотно си се справила с темичката!  bouquetБлагодарности и от нас с Вяра! Peace

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 23:00 от assia75

# 20
  • София
Кали,страхотна е темичката,много благодаря,че си вписала и нас! newsm51 Ако искаш и инфо за бебата-роди се 3950 гр,53см,термин 05.10,но тя се позабави малко,та се появи на 08.10.
Сега да честитя на всички влюбени празника!
Отивам при моята беба,замислила съм да спя заедно с нея,ще видим дали ще успея... Thinking

# 21
  • София
Честит Празник и много щастливи мигове  Hug!
Поздравявам всички, обичащи и обичани!
 http://www.metacafe.com/watch/980013/love_2008_mesmerizing_sand_art/

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 09:48 от Lovi

# 22
Кали, страхотна темичка!   bouquet
Маца, как е Вики след имунизацията? И на нас ни предстои да я поставим, но след 20-ти. Надявам се да я понасат дабре дечицата без странични реакции.  Praynig

Калоян много ми се радва като се прибера вечер от работа. Започва едно лудо тичане, танци и пищене.  Mr. Green Вчера каза "кубче". Много се изненадах, защото ми се струва сложна тази думичка, а той много по-лесни не иска да казва.   33uu Думата "кола" му е нон-стоп в устата, не играе с други играчки. И да им обърне внимание е за кратко, захвърля ги и хваща пак колите. Какво е туй чудо не знам. От скоро казва и как прави часовника - "так", но от неговата уста звучи много сладко. Казва "мама" или "мами", "тате", "тати", "баби" - казва го с такава нежна интонация, че майка ми се разтапя.  Laughing Други думички са му "куку" за гърнето, "айди" за хайде, "куче", преди казваше и "маце" на котето, но напоследък я позабрави тази думичка.
Снощи два пъти изля чаша вода, накрая същото направи и с виното... Голямо катерене и чекнене пада. Вече два пъти прави номер с рс-то - включва го и го изключва N на брой пъти и излиза черен екран с надписи какво да правиш... как да включиш нормално уиндоуса.  ooooh! Дано не го прецака.

Още не съм започнала да му мия зъбите. Ама те са и само 6 на брой. Като гледам май сме на опашката по брой зъби.  Mr. Green Зимафлуор не давам, той пие изворна вода Девин и в ния има съдържание на флуор. По въпроса говорих с една зъболекарка.

# 23
  • София
Здравейте от нас!

Мерси за темичката!!!  bouquet

МНОГо се радвам за Евелинка!!! Чудесно е! Да бъдат здрави и щастливи!

Компютърът ни започна да загрява и беше няколко дни на ремонт. Оказа се нещо от перката и настройките и сега е ок.

Мами, моята авантюра с почасовата работа приключи. Свекърва ми ми спретна изненада - според нея големият е най-лошото дете на света, изключение е от другите деца, казвал й, че не я иска, не я слушал понеже аз съм я мразела и тази омраза се предавала на него......няма да продължавам да споделям какво още ми наговори....и друг път го е споменавала, но сега прекали, аз се разревах и й повиших тон, тя ми каза да не й правя сцени...и така приключи всичко....Истината е, че много съм обидена, не можах да спя няколко нощи...........

Сега съм си у дома и ще се гледаме.
Кали е здрава вече, но си има още белези.

Нямам много настроение за писане.........но ви чета!

# 24
Честити празници на всички опиянени от любов!  bouquet
Мила71, неприятно се е получило със свекърва ти, но не си го слагай на сърце. Peace Приеми го  "всяко зло за добро" и не се ядосвай!
Нашето отбиване е почти успешно - кърмата е в супер лимитирани количества, но Ники все така търси съкровища из пазвата ми, направо е пристрастено това дете... Mr. Green Сам си мие зъбите вечер като го къпя - по-скоро лапа четката...Не давам флуор.
Хубав петък!~ Hug
Хайде, чакаме новини и снимки на Маги!!! Peace

# 25
Добро утро  от нас.Влизам да ви покажа  снимки от вчерашното парти в мола.Беше мн.весело особено за децата.Имаше състезателни танци,дискотека и състезание,а за победителите торта във формата на сърце.

# 26
  • Откъм Варната
Мила аз на твое място бих забравила че имам свекърва, и лека по лека внимателно да я игнорирам от нашия живот, стига мъжа ти да те подкрепя, ще стане лесно, при това нейно отношение към теб, и аз съм в конфликт с моята, ама тя живее в друг град и е лесно, то даже не се скарах с нея, а мъжа ми, опитвам се да ги посближа малко, но тя едвали го вижда, нали все пак снахите са виновни за всичко

Мамо Тони много весело празненство е било

За отбиването аз не искам да отбивам още, но той през деня напоследък по малко ме търси за тази цел, инак вечер и сутрин, и понякога през ноща не отказва, има ли още някой който кърми, да си признава да не се чувствам като вълк-единак  Wink

# 27
Кали и ние се кьрмим.Ве4ер не знае да заспива по друг на4ин SadВси4ки наоколо ме бъзикат, 4е ще кърмя до у4илище.
Мама тони, за някой е било веселба...за други гледам не толкова Mr. GreenПо добре давай линк към снимките Wink

# 28
  • Някъде в Европа...
За отбиването аз не искам да отбивам още, но той през деня напоследък по малко ме търси за тази цел, инак вечер и сутрин, и понякога през ноща не отказва, има ли още някой който кърми, да си признава да не се чувствам като вълк-единак  Wink

Ей, Кали, как вълк - единак.. и ние сме още в тая категория Laughing Аз отдавна не кърмя през деня, не ме и търсят, но виж за приспиване и цяла нощ и сутрин за добро утро Mr. Green
Слипи, и ти не си сама Wink, и нашите зъбчета са 6 все още. Аз също не мия, смятам, че е безсмислено сега....
Мила, не се ядосвай и не си го слагай на сърце. Ако нещо научих от моята свеки, то е че е най-добре да си лицемерна в такива ситуации...
Мамо Тони, явно наистина е било много весело.

После пак, че много мрънка

# 29
я да си призная и аз, че се кърмим още, но макар и от шише. Вече е доста малко, но колкото толкова. Мисля до 18 месеца ако все още има и това е. Аз самата съм кърмена до година и три месеца и съм насила отбита заради схващането по него време, че бебе се кърми макс до годинката. Та роднините оказали натиск и съм била отбита макар и три месеца след допустимото за времето. И резултатът е че сега съм много по-здрава от мъжа ми, който е кърмен 4 месеца. Както и да е.
За свекървата, игнорирането върши работа. Кофти ситуация, но може и да е за добро. Брат ми е гледан от баба ми 9 месеца и повече обичаше нея, а не мама и тате, особено като беше малък. Аз на моята свекърва вяра й нямам да й оставям детето за повече от няколко часа и то няколко пъти в годината общо. Просто сме много различни. Но я уважавам а и съм благодарна, че живее в друг град. та рядко се виждаме Simple Smile
Да се оплача--съсдеките пак дойдоха, тоест майката и 18 годишната дъщеря. Дъщерята (която иначе е много възпитан човек и наистина никакъв шум не ни вдига) уж се съгласи че няма какво да се направи Ваньо да спре да пищи по нощите, ама майката... Тя каза, че и тя е имала нощи, когато не  е спала като е имала бебе, но сега заради дъщеря си настоявала така за тишина от наша страна... Много ми е кофти. Разбирам, че матурите са скоро и че е голяма отговорност, ама Ваньо не мога да го накарам да мълчи непрекъснато... Иначе е уж кротко дете ама пищи от радост, пищи ако не му дам нещо, което му е забранено, пищи ако го боли от зъбките...  Или отива да думка по радиатора с метален предмет, или нещо друго шумно ще направи.
Кофти ми е защото аз цял живот в блокове съм била и знам, че е нормално все пак да се чува от съседите, то звукоизолация обикновено не се прави като се строи блок, а и след това малцина се сещат да направят такава. Ох, мисля си ако беше само дъщерята, щяхме да се разберем, ама ей на, какво нещо е майката. Майка орлица, готова да защити детето си от всичко. Ама като стане студентка къде ще я търси тази тишина?
Както и да е. Продължавам да съм си на тръни заради ситуацията, все шъткам на Ваньо и обяснявам че каката трябва да спи, ама...  Ей на тази сутрин се събуди в ранни зори той с писъци че го боли от зъбките... И половин час така...

Общи условия

Активация на акаунт