и ,че положението в БГ има нещо общо с разликата в заплатите. Добрите автомонтьори са кът .Знам от опит .Ми не съм се изразила правилно май, не смятам че е проста автомонтьорската работа, но моят мъж 10 години с работа е трупал опит в хлебарството и в момента е на върха на професионалната стълба, нещо за което много хора ходят да учат висшо и пак не могат да му стъпят на малкия пръст, мъчно ми е че сега трябва да зареже толкова години труд и да почне отначало, но както казах всичко е за добро, няма да има вече нощни смени, всяка вечер ще си ляга до мен
, а и Митака няма да вика вече на компютъра "Тати" ( на десктопа е снимката на тати ) и ще има повече време за детето, инак новата професия е хубава, той се учи бързо и не го мързи да работи, от няколкото дена когато ходи в сервиза сподели че му харесва и е спокойна работата и няма кой да го юрка както в завода, кадето искат да изцедят хората на 200 %Днес ходих да си взема майчинските и шефовете им стана неприятно защото вече са 220 лв, не им се дават, нищо че не излизат от тях, шефа ми изцепи че когато наемали жени трябвало да им иска бележка от гинеколог че не са бременни, за да не ги наема, демек намекна ми че аз съм скрила че съм бременна когато съм почвала работа, а аз почнах там 4 месеца преди да забременея, просто няма думи

Мисли позитивно и се опитай да бъдеш спокойна!
,ама...А за твойте шефовете-нямам думи просто
Тия хора деца нямат ли?И при мен е така,едвам ми дават парите,винаги със закъснение,а ако трябваше от техния джоб да е сигурно изобщо нямаше и да видя пари...
Направо се чувствам виновна,че си гледам детето!Е,вярно всеки ден ми се обаждат от различни дет.градини с какви ли не примамливи предложения да дам детето при тях,ама аз искам да си почивам вкъщи! 
.

, а мъжа ми заспал на дивана в хола, докато ме чака.
По-добре, че се е отървал от тия нощни смени, то не си е работа. Моя мъж 1-2 пъти в месеца само е нощна смяна и ми е много криво, а ако беше всяка нощ.
Напоследък нещо пак ми бойкотира манджите, ама аз упорито продължавам да готвя и да си ги ям сама. 
), в 6 усещах леки болки и се обадих на Нина, че май ще трябва да остане след нощно дежурство