хубаво е че си родила толкова лесно,а за лекаря-тъпак....не се ядосвай,важното е че сте добре и ти и бебата
бързо да минава обриваГаленце и ние сме на квартира,но честно ако дойде някой и ми каже че бебето реве...ще го изселя от собствения му блок,защото мене никой не ме пита как тая нощ съм слушала Азис до 3ч от съседите отдолу
Са дано всичко да е наред с изследването и да се пазиш много

mila71 напълно те разбирам за свекървата...и аз съм в същото положение,не мога да я понасям,но съм зависима от нея-да ми гледа детето за да мога да работя...и просто се налага да я търпя,макар че на моменти едва се сдържам да не я обеся

Ангелина успех на спектакъла
и аз бях така-от първия работен ден и веднага на концертАз пък да ви кажа-нашата кума е бременна ще си имат 2-ро бебче,и така се зарадвах като разбрах,но вчера се чухме и са я приели в болница и сега се молим всичко да е наред
Тя е на 30г.и са и казали че трябва да прави изследване за Даун - на мамите с втори дечица правиха ли ви задължително такова нещо?Аз да си призная не съм изследвана...
само ме питаха на ЖК дали има някаква наследствена обремененост в рода и това беше
Тъпи дофтори има навсякъде , важното е че се гушкате и сте добре . Хайде Благо да се държи като истински батко и много да помага.
. Маги бързо да се оправя.
!!!Дано се оправи малката Маги по-скоро от обривчето.. 

. 
карай важното е че си добре и е минало бързо
ама още се чудя дали така беше, пък и едно изследване не пречи, по добре да го има