Октомврийско бебешко сдружение ВЕЧЕ с февруарско попълнение

• 13 439
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • -
Евелина,добре дошли с Маги Hug хубаво е че си родила толкова лесно,а за лекаря-тъпак....не се ядосвай,важното е че сте добре и ти и бебата Simple Smile бързо да минава обрива
Галенце и ние сме на квартира,но честно ако дойде някой и ми каже че бебето реве...ще го изселя от собствения му блок,защото мене никой не ме пита как тая нощ съм слушала Азис до 3ч от съседите отдолу Twisted Evil
Са дано всичко да е наред с изследването и да се пазиш много Hug
mila71 напълно те разбирам за свекървата...и аз съм в същото положение,не мога да я понасям,но съм зависима от нея-да ми гледа детето за да мога да работя...и просто се налага да я търпя,макар че на моменти едва се сдържам да не я обеся #Cussing out
Ангелина успех на спектакъла Hug и аз бях така-от първия работен ден и веднага на концерт
Аз пък да ви кажа-нашата кума е бременна ще си имат 2-ро бебче,и така се зарадвах като разбрах,но вчера се чухме и са я приели в болница и сега се молим всичко да е наред Praynig Тя е на 30г.и са и казали че трябва да прави изследване за Даун - на мамите с втори дечица правиха ли ви задължително такова нещо?Аз да си призная не съм изследвана... Blush само ме питаха на ЖК дали има някаква наследствена обремененост в рода и това беше

# 61
  • Варна
Евелинка толкова мило ми стана да чета за раждането на Магдалена ! Чак ми се прииска и аз да родя! Радвам се , че всичко е минало по възможно най-добрия начин , и не се притеснявай - няма как да родиш права   Joy Тъпи дофтори има навсякъде , важното е че се гушкате и сте добре . Хайде Благо да се държи като истински батко и много да помага.
Ангелина дано всичко да е било на 6 тази вечер!Много странно пълното завръщане на работа - хем умът ти е зает  с това , което правиш , хем някъде там отзад има мисъл за едно дете как е , какво ли прави в момента.
Моето дете днес спа само 1 час през деня в колата , после ходихме да го подстрижем , че косата му стана много дълга , с едни хубави букли , чак ми беше жал , ама нали е малък мъж все пак . И сега вече изглежда като едно голямо момче . Вечерта ходихме да си играят с едно съседско момиченце, докато се къпем , се виска и накрая заспа в хавлията , като го гушнах да се успокои . За секунди просто , явно е капнал от умора . И така го облякох- спящ.

# 62
  • Някъде в Европа...
Евелинка, Маги, добре дошли! Ей, много добре,ч е всичко е минало лесно. Пиши го този доктор в черния списък, че нали знаеш с времето как се уталожват нещата и се помни само хубавото Wink. Маги бързо да се оправя.
Са, стискам палци за изследването. Според мен си направила много добре, че си решила при Минев, поне те познава. Пиши ми на Скайп, когато си свободна, аз все се каня, но не искам да те притеснявам Hug
Ангелина, успех, и чакаме снимките от Ирландия  Wink
Валка, изследването е БХС (биохимичен скрининг). Аз си го правих по желание - взема се кръв в Пловдив във ВМИ в клиниката по генетика и се изпраща в София за анализ. Това е изследването , което си е правила и Са и заради което е притеснена. Резулататът е съотношение, вероятност да има такава болест - ако е под 1: 250 (доколкото помня) се правят и допълнителни изследвания.

Аз вчера също като Любопитка фризирах Ради Simple Smile. Включих машинката за постригване, омаях го и го постригах  Simple Smile. Сега е с коса под 1 см Simple Smile. Хич не харесвам момченца с лимбички. Така почти без коса ми е много сладичък и наистина изглежда по-голям. Имаме и нова любима игра - да редим пъзел..., той ми подава частите, аз редя, викаме му "пъ-пъ" Simple Smile

СВ. валентин - нали сме в  различни градове с татито, честитихме си по телефона. Иначе майка ми ми подари бикини валентинки Laughing, а на Ради - пъзел естествено.

Хайде, стига. Лека нощ

# 63
evelinar, какви спомени събуди разказа ти в мен!Ох, спомени, прекрасни спомени Peace!!!Дано се оправи малката Маги по-скоро от обривчето..  Heart Eyes

# 64
До сега плаках за бебето на Божана Филипова(гледах Горещо),сага пак роня сълзи за Маги,какво ми става незнам Crazy
Бяхме на юбилей на свекито,много добре си изкара малчо,все едно беше неговия рожден ден,повече внимание му обръщаха всички.
Иначе сме добре,но само днес за цял ден нищо не е ял ,което за него е нетипично.Сега разбирам колко е лошо да не се храни добре детенцето и ме съмнява,че са зъби.

# 65
Любопитка, знам, че не мога да родя права Wink, но този шев ми е точно заради напъните права. Ако докторът беше помогнал на Нина да ме довлачи навреме до родилната маса, ръцете й щяха да пазят перинеума #Cussing out. Добре, че е само повърхностно разкъсване. Общо взето й изкарах акъла. Най-мъчно ми стана, че докторът се държа отвратително докато не разбра, че съм нечие протеже и тя не се скара с него, после не смееше да ме погледне в очите! А жените, които никой си нямат?!  Close
Ангелинка, и аз стискам палци и искам снимки после! Нямам търпение да се видим! Hug Hug Hug

# 66
  • София
Евелинка, 10x Hug. Радвам се, че сте добре и двечките. Не се връщай, мисли за хубави неща. Нагушкай Маги  Heart Eyes.
Ангелинка, вярвам в теб! Hug
Валка, както ти е обяснила AIR, не е страшно. И на мен ми правиха такова изследване. Само наименованието е страшничко  Grinning.

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 10:44 от Lovi

# 67
# 68
уф и аз да си вредя, докато някои спи  Whistling

Евелинка, радвам се че си у вас вече, а за раждането и доктора нямам думи просто  Tired карай важното е че си добре и е минало бързо  Peace Много е сладка Маги Mr. Green ама направи снимки близък план  Laughing да ги сравняваме с брат и  Crazy Евала за фигурата която имаш и след второто- завиждам  Whistling

СА- не се притеснявай, всичко ще мине нормално  Hug и да пишеш после, да не те мислим  Crazy

Ангелина- сигурна съм , че си се справила Hug

valka77 - до колкото помня това изследване се прави на жени над 35 задължително newsm78 ама още се чудя дали така беше, пък и едно изследване не пречи, по добре да го има  Peace

Галенце - за съседката, я не си го слагай при сърце, казваш ок и си правиш каквото си знаеш, даже може да си учтива от рода на вчера пак ревахме, много се извинявам,като се видите   Crazy явно оправия няма  Twisted Evil

хади спирам че ще ми идват гости   Whistling

# 69
                                                                                ЧРД, ВЕРЧИТУ!!
                                                                                            Много здраве, любов и щастие!!

Евелинка, много е сладка Маги, но пак ми прилича на Митко! Grinning

Валка, аз си направих изследване за Даун като бременна, по собствено желание и много съжалих. Оказа се, че вместо нормалният за моята възраст/28 тогава/ резултат 1 към 1750, излезе вероятност детето ми да е болно 1 към 460. От 1 към 250 си прави задължителна амиоцентеза. После едва се успокоих, добре че ме гледаха много добри специалисти на 3Д и ми казаха, че всичко е ок.

АИР,честита прическа на Ради. Аз също постригвам сама Ния. Специално си купих ножица. За снимките-чакам от Ирландия да се върне една приятелка, тя е с професионален апарат и направи много и фантастични кадри!

Спектакъла, мина добре. Малко се сковах в началото, костюма ми пречеше, осветлението също, но после се вбесих на себе си и   играх много добре.  Мерси на всички за увереността ви, че ще се справя! Heart Eyes
Лек ден! Hug

# 70
  • София
Честит рожден ден на Верчити!!! Бъди здрава и много щастлива!!!

Evelinar - чудесни снимки! Толкоз сте мили, и аз си спомних раждането на Кали.....Струва ми се, че акушерката е същата, която изражда Калина - родих само с нея, без доктори - абсолютно всички бяха на съвещание в 8 часа...нямаше дори кой да види плацентата, тя чака, чака и така се ядоса.....Как са й двете имена? Страхотно се справи, после разбрах, че е от много дълги години акушерка там и е най-добрата!!! А за докторите - на какво съм се нагледала там....нямам думи....понеже не съм се уговаряла с никого....

Ангелина - поздравления за спектакала!!!

AIR - честита прическа на малкия. И аз обичам момчетата да са с къси коси, само напомням вкъщи на мъжете ми да се подстригват редовно.....чак досадна съм им станала   Whistling

Lovi - права си за дипломацията и за търпението, но когато ти повтарят непрекъснато едно и също, насаждат ти непрекъснато някакво чувство за вина и не приемат думите ти за истина изобщо диалогът става доста затруднен............Но ще се оправим надявам се...

И аз благодаря за разбирането. На всички -   bouquet

Хубава неделя!!!

# 71
  • Стара Загора
Евелинкеееее добре дошла в къщи Hug Малката Маги е невероятна сладурка и с такава сладка косичкаааа Heart Eyes Разтопих се вече Heart Eyes Обаче да ти кажа под секрет..нямаш късмет..и двете ти чавета все на татито приличат Mr. Green Третото викам вече да е на теб Crossing Arms
ЧРД на ВерчитУ...аз квото имах и го казах по телефона на ранина Mr. Green
Ангелинке Hug
За изследването на Даун знам и аз, че е задължително ако си над 35г. Аз лично не съм правила.

# 72
Верче, честит рожден ден!
Магдалена спи, аз ям, а майка ми дойде да играе с Благун на гоненица, татито отиде ... на работа Crazy Радвам се, че рошлата ви е симпатична.
Херка, и аз мисля, че е повече на Митко, ама поне ръчичките й са на мен  Laughing. То ще си проличи какво още, дано не е взела и характеропатията  Crazy.
Валка, и при двете бременности си правих това изследване и ФМ след това. Не е страшно, аз лично с него се чувствах по-спокойна.
Мила, името й е Николина (Нина) Пълова. Да е жива и здрава да работи още години, че без нея не се навивам да бременея и раждам. Пусто що ли нямах и аз такъв късмет да родя само с нея, а се появи Говедото.  Sad
Ангелинка,   bouquet  bouquet  bouquet - за концерта!

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 19:31 от evelinar

# 73
  • Стара Загора
Евелинке това зад теб двете баби героини ли са http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220065&photo=21Mr. Green Истински ви се радвам...де и моята свеки да беше такава Tired

# 74
Херка, това са майка ми и Нинка, ето тук е свеки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220065&photo=13 - точно до бебето, а майка ми е последната от другата страна - до брат ми, който целува Благун.

Общи условия

Активация на акаунт