Октомврийско бебешко сдружение ВЕЧЕ с февруарско попълнение

• 13 441
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Честит 8ми март,мили момичета!

Пожелавам ви,
едно yтро,в което да тръгнете yсмихнати,
една ръка,на която да се облегнете,
едно рамо,на което да стихват тревогите,
една обич,да носите в сърцето си,
един път,да ви води към хората,
eдна цел,да ви води в живота,
за да бъдете истински щастливи!

# 272
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ,мили момичета!Да сме здрави,щастливи и обичани!

# 273
Честит празник, мили майки!
Желая ви здраве, обич и много топлина в сърцата!

Току-що се прибрахме от разходка. Калоян каталяса от тичане, та покрай него и ние с баща му.  Mr. Green Ходихме да видим детското магазиначе на лелята на Калоян, което откриха скоро близо да нас. По този повод изхарчих всички пари, които носих в себе си, а Калоян получи подаръци.  Mr. Green Освен това разбойникът се опита да потроши магазина, та да й върви на леля (нали счупеното носело щастие).  Joy
Хей, дойде ми идея за заглавие "Октомврийските разбойници са най-големите чаровници."  Blush

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 16:37 от sleepy

# 274
  Нека бъдем истински разбирани, уважавани и обичани!!!

# 275
честит празник момичета  Hug пожелавам на всички ви,да сте винаги обичани и уважавани жени  Hug Hug Hug  

# 276
  • -

Честит празник мами и щерки!!!Да сме живи и здрави,красиви и обичани жени!

# 277
  • Варна
Честит празник, момичета!
Бъдете винаги горди, самоуверени и истински жени и прекрасни майки!

# 278
  • София
Здравейте мили момичета  Hug  Hug  Hug

Не съм писала от доста време  Embarassed, но не съм ви забравила: Имам хубава новина - днес се роди племенницата ми Теодора и съм най-щастливата леля!  Heart Eyes Мама и бебе са добре! Нямам търпение вече да я гушкам!  Heart Eyes
Иначе ние с Ачко сме болни и двамата. Аз съм със зверска кашлица и ушите ми заглъхват, но нямам Т. А детенцето имаше Т вчера 38.8, смъкнахме я с компреси, Панадол и Нурофен. Иначе не кашля, няма хрема, има апетит, ама тая гадна температура варира от 37.5 до 39 градуса близо. Сега овладяхме положението. Ходихме спешно и при педито, тя ни каза, че за сега няма да ни дава АБ, само ако се влоши състоянието.
Много съм несериозна  Embarassed, все по-рядко ми остава време да чета и да се отчитам в нашата тема. Сега като е хубаво времето и постоянно сме навън.
Болничките да оздравяват  Peace
Поздрави и целувки на всички мами и дечица  Hug

# 279
Здравейте и от нас с Калоян.. Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ МАМИ МНОГО ПРИКАЗНИ МИГОВЕ И ЩАСТИЕ В СЕМЕЙСТВОТО НА ВСЕКИ ОТ ВАС.. Hug Hug Hug
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ И НА ЛОВИ...бъди най-щастливата жена и майкаbouquet
На всички болни дечица желая скорошно оздравяване.
Ние днес се завърнахме от дългата почивка в Смолян и Несебър.Изкарахме си страхотно.Толкова добре си починах че не мога да повярвам.Сега всичко на ново тук в прашната София... ooooh!Утре ще пусна снимки че сега влизам само на бързо.Иначе малкия днес започна деня си с лека хремичка и много се надявам да е само тя... ooooh!Ама така е все нещо ще се случи не може всичко да е приказка....
Хера съжалявам за това което сте преживели с малкия мишок.Дано бързо се оправят нещата с агресорчето.. Grinning Peace
На КикиНики желая леко и безпроблемно раждане и едно прекрасно бебче.. Praynig Peace
Оф ще бягам че ще ме бият вече.. Outta Joint

# 280
Ей, много пусто тука...  newsm78
Я бързо всички на отчет!  Mr. Green

Ние сме добре. По-точно Калоян е добре, аз се разболях.  #Puppy dog
Днес преди обяд пак беше на ясли зверчето на мама. Госпожите са се похвалили колко много тича и скача, хранил се добре на обяд (една порция първо и 2 -второ). Чудя се къде я е побрал толкова храна и как не е повърнал. При това те спрели да му дават, че ги хванало страх, че бил изял голямо количество.  Shocked Утре казах на мъжа ми да ги предупреди да не му дават повече от 2 порции. После се е полял с вода. Сега се хвалят, ама ще ги видим след месец... Дано не вземат да ми реват.  Rolling Eyes  Mr. Green Вече превзема всички столове, маси и се опитва да прави предно салто. Пищи за всяко нещо щом не стане на неговата.  Twisted Evil

# 281
Здравейте и от мен!Добре сме,Вяра вече е с 11зъба(днес сyтринта видях единайстия зъб),но колко се измъчи милото ми дете с тия зъби ...Нощем се бyдеше често и имах чyвството на моменти,че докато се стъмни и вече се е съмнало,да не говорим че на моменти беше толкова крива че ми беше трyдно да и yгодя,за да не мрънкоти.Но,слава Богy бyрята отмина и сега ще си отдъхна до следващото зъбоникнене Mr. Green.Вече откри пясъка и сега и е лъбимо място за игра,за мой yжас.Да не говорим,че дори и една локва да има на площадката е минала през нея.
На осми вечерта излизах по женски и татито ги гледа.Добре се е справил до момента на приспиването,там вече е било мисия невъзможна(нали още се приспиваме на гърда),та се наложи да ме взима и после като я приспах пак да ме връща.Ама,така ще е като не измислих дрyг начен за приспиване ще си нося сега последствията.Добре че после е спала непробyдно,а аз пък си прекарах страхотно.А,вие как изкарахте празника?
Барабана,зърнах твои творби в една дрyга тема,поздравления много си задобряла с тоя фотошоп! Peace
Тетка,честит рожден ден на малката ти принцеса(на патерица)!Да ви е жива и здрава и едно безоблачно детство и желая! newsm67
Лови,вече по добре ли си? Hug
Флорес,честито ти племенничка!Да ви е жива и здрава!  bouquet
Толкова от нас,че не ме оставят повече да пиша.Прегръдки на всички и се вясвайте по често! Hug

# 282
Здравейте, момичета!
Флорес, честита племенничка! Да расте здрава, щастлива и умна госпожица!   bouquet  bouquet  bouquet
Теди, честит рожден ден на кака Елена! Нека бъде много слънчево и лъчезарно момиче!    bouquet  bouquet  bouquet   
Аз изчезнах, защото си лепнахме страхотно троянско конче. Наложи се да се форматира диска, дори това не помогна, та дадохме "домашния любимец", сиреч компютъра, на доктор. Полекуваха го и снощи ни го върнаха като нов Tired . Слава Богу всичката информация имаме на дискове, само последните снимки на Магдалена и Благун са затрити, но тях ги имаме на фотоапарата  Wink. Обаче сега татито трябва да внимава каква музика и филми си сваля, защото вирусчето сигурно той го е прихванал.
Маги е добре, на консултация ще я водя най-рано на 13, за да може да й сложат и ваксината. Дотогава не знам колко ще е качила , продължаваме да сме скачени съдове с нея. Колики си има, не давам нищо за тях - виси на гърдата, топля коремчето и така се борим с тях. Коликите обаче станаха по-слаби. Пъпчето й е още изпъкнало, сега го прибираме с някакви специални лепенки, които Нинка донесе и й слага, за да я направи хубава Flutter . Вече доста се е прибрало, но има още да се желае, обещала ми е до няколко дни да се оправи съвсем.
Реших да правя погачата на 22 март - на първа пролет, дано на Магдалена да й е пролетно настроението цял живот.
Благун е добре, дебелее при бабите. Имаше леко разстройство и го оставих там събота и неделя, за да пазя Маги. Вчера му дадох един подарък, който му изпрати моята зъболекарка - багер и квадрома и сега копае ли копае в пясъчника в градинката   Crazy. Дори самият той се изживява като багер. Татито каза, че ще вземел да направи още няколко деца и тях да ползва за багери, що да дава човека излишни пари за багери, и без това бабите го подведоха - обещаха да купят най-големия багер на детето и Митко хукна да ги води в "Киров", ама те взеха, че се отказаха. Laughing
Аз намазах редица излизания с приятели събота и неделя, даже направо не сме се прибирали, сега остава да си взема и билети за театър, пък татито ще погледа децата.  Embarassed Laughing
Отивам да кърмя, много  Hug!

# 283
  • Откъм Варната
Мами пуснах новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274712.0

Не съм редактирала 1 стр, понеже почина на Пламен дядо му и сега нещо нямам муза, едно ми е такова сбозено, като ми мине след няколко дена ще и сложа пролетна премяна

Общи условия

Активация на акаунт