Изобщо нямам време да пиша/Габи е много кисела и само ми виси на крачола
/ но като прочетох колко болнички има и колко труден ден и нощ преди това сте имали, исках да ви
Само това......Оздравявайте бързо!

Хера,благодаря!
за тях и майките им! Всички бързо да оздравяват!

). Покрай почивните дни беше истинска лудница у дома с двете деца и без помощ от бабите. Водихме Благун на военния парад, детето е във възторг и само показва как гърмят пушките и зарята
. Май си вкарах таралеж в гащите, сега ще обикалям да търся войници и пушки по магазините
. Нали скоро има имен ден
.
нали щяха да са класиранията на 31 май.Нещо променено ли е? Аз явно пак не съм в час
от нас с Кари.
нали щяха да са класиранията на 31 май.Нещо променено ли е? Аз явно пак не съм в час 
Ще си чакаме до края на месец май. Това беше отговора на директорката на 51 ОДЗ Щурче. 
Аз на 25.03 ще бъда в Сф за връчването на дипломата ми от СУ и много ще се радвам, ако успея да се видя с някоя от вас, така че дайте да направим организация
и да се срещнем.
привет и от нас ,нека и ние да се запишем.какво става с тези наши октомрииски сладури май всички сме болни .при нас като сме започнали от 4 февруари то дрисок 5 дни,то кашлица сума време ,а сега и хрема.вече като ме види с лекарство и бяга.а пък и се лудее и играе,а за разходки е първа,само днес
си останахме в къщи.
, мен съответно също, щото си будувам нощем.
. Явно грипът се връща с нова сила. Племенникът ми в софия и той е болен пак. ДАно нас ни подмине този път, че след 3 седмичното ни боледуване през януари, с тази пневмония.....
, беше някакаъв кошмар. За температурата - вие си знаете, но аз да кажа. редувам панадол с нурофен или ефералган с нурофен през 4 часа. Ако наближи 40 гр, ще давам хексалгин или течен аналгин (слава богу не ми се е налагало досега, но имам в аптечката....) Слагам също кърпи на глезените и на ръцете... знам, че детето трябва да е завито с чаршафче, не да се оставят голички ръцете и крачетата. Даже педито ми е казвала, когато беше по-малък Ради, да му обувам мокри с хладка вода чорапчета и отгоре ританки.
!
!Чупи, хвърля, тръшка се, сърди се, че дори ми се и кара!Иначе много бърбори.Някой думи са си негови измислици
!!!
! 
Не се е будил...диша спокойно 

...

.
.
.