Октомврийско бебешко сдружение ВЕЧЕ с февруарско попълнение

• 13 484
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,момичета!
Изобщо нямам време да пиша/Габи е много кисела и само ми виси на крачола ooooh!/ но като прочетох колко болнички има и колко труден ден и нощ преди това сте имали, исках да ви  Hug Hug Hug Hug    Само това......
Оздравявайте бързо! Praynig Hug

Хера,благодаря!  bouquet

# 241
Леле, колко болни дечица! Много    Hug за тях и майките им! Всички бързо да оздравяват!
Лови, честит рожден ден на патерици!   bouquet  bouquet  bouquet
Румена, почти ме разплака!   bouquet
Кали, и аз забелязвам, че има периоди, когато никой не пише. Дано не е, защото някой се е почувствал обиден.
За КикиНики - и аз я дебна, даже вчера се чух с нея. Звучеше много свежо, като се има в предвид, че не е на едно от най-приятните места, но тя е човек с изключителен дух. В очакване са на малката принцеса. Днес мисля да я видя следобед, сега поне ми е "комшийка" докато е в болницата и ще отскоча с Магдалена до там за едно кафе.
Благун е добре, от вчера е при свекърва ми. Магдалена и тя май расте, привечер Нина ще дойде да ме води до МД да я премерим (май днес ще си направя пътечка до там  Crazy). Покрай почивните дни беше истинска лудница у дома с двете деца и без помощ от бабите. Водихме Благун на военния парад, детето е във възторг и само показва как гърмят пушките и зарята  Crazy. Май си вкарах таралеж в гащите, сега ще обикалям да търся войници и пушки по магазините  Wink. Нали скоро има имен ден Laughing.
Херка, аз също понякога не чувам децата  Embarassed, та им се случва да пореват докато стана. Не си го слагай на сърце, от умората е.  Hug

# 242
Момичета искам да ви питам дали някой знае кога ще се разбере дали сме приети в някоя детска градина или не-става въпрос за тези от София.Благодаря предварително.

# 243
  • София
Момичета искам да ви питам дали някой знае кога ще се разбере дали сме приети в някоя детска градина или не-става въпрос за тези от София.Благодаря предварително.
Надявам се другата сряда да се разбере.
За Кикиники , стискам палци и на краката.
Руми, много мило.
Харт, аз бих направила посявка успоредно с лечението  Peace.

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 11:48 от Lovi

# 244
newsm78  нали щяха да са класиранията на 31 май.Нещо променено ли е? Аз явно пак не съм в час Blush

# 245
Привет и от мен . Дълго не съм писала,но ви четях чат пат.Имах и имам доста главоболия. Братовчет ми почина а беше само на 30г.Много ми беше тежко.Аз не можах да се отърва от главоболие поне 5,6дни.Пия хапове минава за час и отново...Кари вдигна температура 38*,тъкмо я свалихме и си мислех,че всичко е ок и се почна едно повръщане и разстройство.Май си ни е хванал някой гаден вирус и довечера пак ще я водя да ни видят и да видим ,че тия зъби(педито каза,че от това било) нещо мн.ни изтормозиха.А на всичкото отгоре се появи и някаква суха кашлица и то предимно нощно време и хъркащо носле все едно има хрема ама видимо нищо.Да не би това да е .нар.задна хрема?И ей такива работи о/о мен все гадории.Дано минава всичко скоро.
BOMBOLINA,Lovi-И мен ме интересува това са градините.Дали сме приети и т.н.т...И аз знаех за 31ви май,но явно има промяна.
Всички болнички да се оправят Hugот нас с Кари.

# 246
newsm78  нали щяха да са класиранията на 31 май.Нещо променено ли е? Аз явно пак не съм в час Blush
Реших да се включа по темата за яслите. Днес се обадих по тел., за да питам дали има подготвени списъци по места с класирани деца за ясли. Е, няма такова нещо все още.  Naughty Ще си чакаме до края на месец май. Това беше отговора на директорката на 51 ОДЗ Щурче.

# 247
Здравейте, момичета!
Честита Баба Марта на всички! Лови, Честит Рожден Ден на патерици! Айде дано скоро свършат здравословните ти проблеми  Peace
Ние се поизгубихме малко, защото бяхме на планина  Laughing Децата си изкараха страхотно - цял ден навън, животни, веселба на воля и свобода. Марти напоследък много се опитва да говори, но засега репертоарът ни е скромен  Mr. Green Иначе е станал такъв пършинг, че едва го стигам и естествено винаги тичаме в обратната на желаната посока  Mr. Green По-късно ще пусна и снимки.
Аз естествено съм затрупана от учене и сега на 09.03 пак имам изпит  Twisted Evil
Я кажете сега, похвалете се, ако има с какво, разбира се, какво са ви замислили половинките за празника  Simple Smile Аз на 25.03 ще бъда в Сф за връчването на дипломата ми от СУ и много ще се радвам, ако успея да се видя с някоя от вас, така че дайте да направим организация  Hug и да се срещнем.
Ами това е засега, нали си знаете - лека и мека!

# 248
 Simple Smileпривет и от нас ,нека и ние да се запишем.какво става с тези наши октомрииски сладури  май всички сме болни .при нас като  сме започнали от 4 февруари то дрисок 5 дни,то кашлица сума време ,а сега и хрема.вече като ме види с лекарство и бяга.а пък и се лудее и играе,а за разходки е първа,само днес   umbrellaси останахме в къщи.

# 249
Аз имам с какво да се похваля - Маги е вече 3. 830кг. Laughing Коликите обаче страшно я мъчат  Tired, мен съответно също, щото си будувам нощем.
Ма4о, много ще се радвам да се видим! Хайде да организираме среща!  Hug
Видях се с КикиНики, както ви казах - в очакване е! Изглеждаше много добре! Стискам палци от другата седмица да има още едно февруарско попълнение!  Praynig Praynig Praynig

# 250
  • Някъде в Европа...
Привет!
Честити празници на всички! Специално на Лови - честит рожден ден! Бъди много обичана и уважавана мама и съпруга!

Аз се позагубих малко. Имах  проблеми и трябваше да взема много важно решение. Надявам се да не съм сгрешила, времето ще покаже.... Иначе сме добре. Здрави. Тия дни се развали времето и съответно сме си повече вкъщи....

Са, стискам палци за резултатите. Ей - колко хубаво - 2 дъщерички... ще бъдат първи приятелки, с тая малка разлика..
Евелинка, браво на малкото , голямо момиче . Целуни я от мен..

Много болнички дечица Sad. Явно грипът се връща с нова сила. Племенникът ми в софия и той е болен пак. ДАно нас ни подмине този път, че след 3 седмичното ни боледуване през януари, с тази пневмония..... #Cussing out, беше някакаъв кошмар. За температурата - вие си знаете, но аз да кажа. редувам панадол с нурофен или ефералган с нурофен през 4 часа. Ако наближи 40 гр, ще давам хексалгин или течен аналгин (слава богу не ми се е налагало досега, но имам в аптечката....) Слагам също кърпи на глезените и на ръцете... знам, че детето трябва да е завито с чаршафче, не да се оставят голички ръцете и крачетата. Даже педито ми е казвала, когато беше по-малък Ради, да му обувам мокри с хладка вода чорапчета и отгоре ританки.

Нещо нямам настроение за писане...
Спокойна вечер на всички!

# 251
Здравейте момичета  bouquet!
Аз да ви се оплача, че моя син никак не слуша #2gunfire!Чупи, хвърля, тръшка се, сърди се, че дори ми се и кара!Иначе много бърбори.Някой думи са си негови измислици Rolling Eyes, ама като ги научих и го разбирам.На хляба казва "апта", а на ябълката-"абка".Ама знае да си поиска бира, като казва "биа" Laughing.Тази вечер маха на баба си, казва й "ай де", обръща се към мен и ми казва: " Мако, нани" Mr. Green.Ама определено ми е много палав, много, много #Crazy!!!
На всички болни дечица бързо оздравяване Praynig  Praynig  Praynig!

# 252
  • Стара Загора
Нека не говорим за палави и бунйни деца, че Слави ще ви закопае като пирон в кисело мляко Mr. Green
Добро утро bowuu
Слави още спи а аз чакам детегледачката да дойде. Тази вечер беше спокойна Praynig Не се е будил...диша спокойно Praynig
Евелинке ако видиш пак КикиНики много поздрави от мен и Слави Heart Eyes
Днес мисля да чистя банята и къщата докато Слави е със жената но маймуната слуша само когато не ме вижда Twisted Evil Там ли съм се размазва като плужек и е лигав до бога Twisted Evil Днес също ще ходим с брат ми и снаха ми да купуваме подарък на моята майка, че на 8.03. има юбилей.
Ставам сега.

# 253
  • Откъм Варната
....Евелинке ако видиш пак КикиНики много поздрави от мен и Слави Heart Eyes...

И от нас прегръдки и целувки   bouquet  bouquet  bouquet

# 254
Здравейте Hug
ЕВЕЛИНКА ако се видиш пак с КиКиНиКи и от мен също специлани поздрави  bouquet Heart Eyes
Ние заспахме по никое време,но вече почти сме здрави още малко ни тормозят ушичките,ама и те вървят към подобрение Peace.
МИШЕ и наш САШКО е много палав,и ни бие всички на ред без да подбира и момиченцата в градинките къде ходим ги скубе и вика"НАНА".
Иначе по думички не ние много голям асортимента сега се научил цял ден да вика:"Тати доди";"Тати тау","АМУ"/папкане/,Ели И НА МЕН МИ ВИКА "ТЕДИ;"НАНИ" това ни са новите думички Simple Smile.
Днес тук  е едно никакво времето,ама не е студено сега май ще изгрее слънце точно като заспахме,ама ще го будя няма да оставям много да спи поне 1 час та да можем да излезем на вън,че после като завали ужас само бели правим и аз до вечерта ставам ето така #Crazy.
Днес мъжо ще ходи да поръча тортата на ЕЛЕНА и да избере менюто  за децата в неделята,само сега за РОЖДЕНИЯТ ДЕН СЕ ГОВОРИ У ДОМА и кои тоалети ще облечем няма да сме само с един newsm03

Общи условия

Активация на акаунт