Октомврийско бебешко сдружение ВЕЧЕ с февруарско попълнение

• 13 444
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Снощи писах, писах и всичко се затри.  Twisted Evil
Сега нямам настроение да пиша. Преди час и половина Калоян вдигна висока Т, пи мляко и след това повърна. Кашля лошо, както когато беше с ларингит. Дадохме му панадол и сега спинка. Като се събуди ще го водим на лекар.
На всички болнички скорошно оздравяване!  Praynig

# 226
  • Стара Загора
Аз ида и аз да рева Cry
Вчера Слави беше с детегледачката...една люлка го цапардоса /хич не обичам със сектора люлки ама на..да ходим та да ходим/ Сега е с разбит нос, вежди и има един рог синина на челото...изкарах си акъла Cry Вчера имаше лека хрема...тази сутрин в 5ч. като почна да се дави..ни през носа да диша..ни през устата....умрях значи
Сержа го усети в съня си и скочи...аз като пън..нищо не устеих. Каква майка съм незнам Confused Cry Криво ми е и рева само. Сега заспаха двамата...ама за лови ли ме съня Twisted Evil
Температура няма.

# 227
sleepy ако Т е много висока Панадола няма да е ефикасен.Вземи си свещички "Ефарелган" -просто винаги да имаш ,те според мен най-бързо действат.
Дъждовната фея много неприятна случка на лекар ходихте ли?

# 228
  • Стара Загора
Ами той се задуши сега сутринта в 5ч. Иначе за люлката - да.

# 229
Ами той се задуши сега сутринта в 5ч. Иначе за люлката - да.
Оф, значи е от хремата ,горкичкия!
Бързо да се оправят малките сладури! Praynig

# 230
Дъждовната Hug,
само да кажа , че може да не е сополки, а от удара задържа секрет заради подутинките.. Аз нали съм специалист по цепенето на собсвената ми тиква  ooooh!.
Не се обвинявай, че не си го чула.. понякога умората много надделява Thinking

Слипи за ефералгана са ти казали, откакто миналото лято ми направи 39,7 Т държа две на вратата на хладилника ooooh!

След вашите преживявания, аз се отказвам да пиша за нашите емоции...Само ще кажа добре сме, ходихме на гости на бабите и им разсипахме къщите Twisted Evil

# 231
дъждовната , съчувствам и на теб и на Славун . да се оправя бързо , дано и ти бързо забравиш , че звучи направо кошмарно!
румена , завиждам на високия ти дух (благородно разбира се), и аз чакам Васил да си възвърне вълчия апетит , че сега яде само хляб и мляко.
слийпи, ефералган при Васил действаха мн. бързо .
михаела , аз пък съвсем умишлено оставям хляба да бъде обилно натрошен по вс. възможни съдове и пода и даже съм супер доволна ,че така си отвлича вниманието от по-големи бели Mr. Green
мила , не успях да разбера кое клипче е . имаше наскоро по "БТВ репортерите" предаване за интернетбанкирането и тегленето на лични данни и информация чрез "троянски коне" .честно казано и аз смятам ,че не вс. си дават ясна сметка , че това което публикуват може да бъде използвано по всякакви начини . например като си мрънкаме от семейните , почти сигурно е че това ще стигне и до тях . все пак вече повечето хора имат интернет в къщи или работата.
аз се изявявам като шпакловчик и общ работник напоследък , а баба свеки гледа и глези Васето в къщи . иначе момчето ми е слънчице , гуши ме , целува ме и ми обяснява всичко за колите- че имат кормило , седалки , гуми , джанти и цифри на номера .за да не забравя ми го повтаря непрекъснато Laughing!

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 10:25 от oska

# 232
  • София
Здравейте!
Венци вече е по-зле - вчера вдигна 38,5 Т за отрицателно време - аз дадох нурофен и една свещичка ефералган. Спа цяла нощ непробудно, на сутринта се събуди с 37, 1 и за няма и час вдигна 38,3. Сега спи и после отиваме на лекар. Пак му е много запушен носа и кашля. Много е гадно да ти е болно детенце - дано всички болнички по-бързо оздравяват.
Феята, ама много кофти случка. Дано бързо му мине на Слави и пак да прави бели.
Честито на Лови на патерици - да си жива и здрава, и все така оптимистично настроена към живота! Hug

Времето е страхотно - на всички ви пожелавам приятни разходки и да няма повече болни дечица!

# 233
  • София
Здравейте!
Феята, много лошо. Аз също бих си изкарала акъла. Идете все пак на лекар и кажи за падането и за задушаването. Вероятно няма нищо, но да го видят.
За Т. - хубаво е по- плавно да се сваля. Иначе има опастност от гърч. Но при сложни ситуации се увива детенцето в чаршаф с хладка вода. ( аз слагах и оцет, но скоро мед. сестра ми каза, че нямало ефект. Ефекта идвал от водата  newsm78). После задължително се увива детето в одеало, за да не изстине. Директно върху мокрият чаршаф. Не е хубаво да се затопля излишно детето. Аз вечер го събличах голичко и себе си от кръста нагоре и се гушвахме. Така по естествен начин отнемам Т. Това важи за малки бебчета, обаче. Ако е по- ниска Т не се налагат и медикаменти. В един момент се изпотява силно детето и Т спада. При по- висока Т., съчетавам двата метода- давам си лекарствата и си се гушкаме. В един момент се израстват тези болести . Хубаво е и да се дава повече водичка.
Мила, аз съм открит човек и каквото съм имала да казвам съм го казала. Не ме е страх да споделям, това са човешки неща. Вярно е, че четат различни хора, но човек когато търси информация ще я намери. Където и да е. Ако се страхувам от това, нямаше да се познаваме с Вас  Heart Eyes. И щяхме да се затворим в собствените си черупки. Около мен има много хора, които разсъждават така и мисля, че само губят от това.
Мише, ето идейка как да го накараш сам да прибира копчетата.

Момиченце 
Трябват ни - пластмасова кутийка, конци за косата,тиксо, цветни копчета...
Рисуваме и залепяме на капака очи, уста, бузки, залепяме и косата и разрязвяме дупка в устата, голяма колкото копчетата. И играта е готова да започне - да храним момиченцето   PeaceЧервените копчета ще бъдат ягодки, зелените краставици, сините сливи...а другото фантазията ще го подскаже .
Бързо оздравяване на всички болнички  Hug
Остават ми още два дни на АБ. Кръстосваме улиците по цял ден. Нощем е голямо мрънкане., но се вижда края.

# 234
Привет и от нас Hug
Сашко се оказа че е прекарал гнойна ангина детето,сега ще продължим да  пие антибиотика до неделята и ще слагаме в ушите ОТИПАКС по 3 пъти на ден ,защото са ни възпалени ушичките,налепите на гърлото са по-малко,така каза доки.
Сега момченцето ми спинка сладко smile3524
Сутринта бяхме на вън,днес от сутринта няма никакава температура Peace,дори апетита ни се завърна.
БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ БОЛНИ СЛАДКИ ОКТОМВРИЙЧЕТА! Hug

Добре че кака ЕЛЕНА ние здрава да чукнем на дърво Peace,че нали в неделята ще имаме празник ставаме на 4 годинки,а и до тогава живи здрави и САШЕНЦЕТО ще е добре newsm10.
ХЕРКА гадно е това,което е станало с малкият СЛАВИ дано всичко се оправи стискам палци Peace.
heart  ние така започнахме със САШЕТО и с тая гадна кашлица,дано бързо се оправяте,ами то с това време топло много болести има и сега както го дават да застудее,още повече ще ми болнички дечица за съжеление. Praynig

# 235
Здравейте, мнага болни ужас! ДАно свалите температурата бързо и за дълго. Надявам се скоро да има по-добри новини. Противно време - от 10 на 25 градуса и после около нулата. На здрав, голям човек едва му понася, че на малките душички ли няма да се отрази?
Дъжджвната ,не се упреквай. Важното е, че сержи го е чул и хванал навреме. И ти сигурно си много уморена. Дано не се повтаря, а раните ще му минат, хич няма да ги помни.
Оска, хляб и мляко не е толкова зле. Ако се притесняваш пробвай и сокове - има един от моркови и нещо си - Борислав доста е пожълтял вече и ще му го спирам, но никога не го е отказвал.

Момичета попадна ми нещо и дори леко преувеличено май е истина. Ще го сложа тук, а ако модераторите преценят, че е много голямо да го махнат. На английски е, ама май всички се оправяме дотолкова с тоя език (ако трябва ще го преведа). ЗА всички вас:
WHY I LOVE MUM *

Mum and Dad were watching TV when Mum said, 'I'm tired, and it's
 getting late. I think I'll go to bed'
She went to the kitchen to make sandwiches for the next day's lunches.

Rinsed out the popcorn bowls, took meat out of the freezer for dinner
 the following evening, checked the cereal box levels, filled the sugar
 container and put spoons and bowls on the table.

She then put some wet clothes in the dryer, put a load of clothes into
 the washer, ironed a shirt and secured a loose button

She picked up the game pieces left on the table, put the phone back on
 the charger and put the telephone book into the drawer.

She watered the plants, emptied a rubbish bin and hung up a towel to
 dry.

She yawned and stretched and headed for the bedroom. She stopped by the
 desk and wrote a note to the teacher, counted out some cash for an
 excursion, and pulled a text book out from hiding under the chair.

She signed a birthday card for a friend, addressed and stamped the
 envelope and wrote a quick note for the grocery store. She put both near
 her purse.

Mum then washed her face with 3 in 1 cleanser, put on her Night
 solution & age fighting moisturiser, brushed and flossed her teeth and filed
 her nails.

Dad called out, 'I thought you were going to bed.'

'I'm on my way,' she said.

She put some water into the dog's dish and put the cat outside, then
 made sure the doors were locked.

She looked in on each of the kids and turned out their bedside lamps
 and TV's, hung up a shirt, threw some dirty socks into the basket, and
 had a brief conversation with the one up still doing homework.

In her own room, she set the alarm; laid out clothing for the next day,
 straightened up the shoe rack. She added three things to her 6 most
 important things to do list. She said her prayers, and visualised the
 accomplishment of her goals.

About that time, Dad turned off the TV and announced to no one in
 particular. 'I'm going to bed.'

And he did...without another thought.

Anything extraordinary here? Wonder why women   live longer...?

CAUSE WE ARE MADE FOR THE LONG HAUL..... (and we can't die sooner, we
 still have things to do!!!!)

Send this to five phenomenal women today...they'll   love you for it! 
 I just did.

THEN, GO TO BED

А и да кажа, че май изпържих детенце на слънце, така че май е време за слънцезащитни кремве. Поне до ченвъртък когато ще се захлажда уж.
Хубав ден ви желая.

# 236
Момичета сега прочетох в очакващи бебета март-април 2008, че KiKi NiKi е влязла в МД,може би тия дни ще гушка сладка малка принцеска 4470 дано всичко мине добре Praynig.
Иначе ние следобяд излезахме малко със САШКО,ама той днес беше абсолютно кисел,май ушичките много ни болят,та следобяд падна голяма борба с него докато сложа капки,ама важното че успях, а той проплака урталъка smile3518.Иначе за сега няма температура сега вечерта пак в 21.00ч. ще му дам антибитика,капките за уши и капките за нос "КАРГОЛ".
Днес следобяд на мойта принсеца взехме пъзели да реди че сега сме на такава вълна,и още дрешки нали сме госпожици 4470.

# 237
Хера , sleepy  как са сладурите?
Румена за какво става въпрос ,че съм на Вие с английския?

# 238
  • Стара Загора
Хера , sleepy  как са сладурите?
Днес ходихме до Пловдив...опостоших ВисВиталис и картата на сержи Mr. Green Пих кафе с ЕлиГу и видяхме Криско Heart Eyes /апропо..как мина вашия преглед/ и бъзахме да се прибираме защото Слави видимо беше недобре и раздразнен...спа много малко и се събуди пак ревящ и със сухо гърло Tired Направо от магистралата влетяхме в кабинета на педито да го прегледа. Изписа ни капки за нос и антибиотик /Сумамед/ Tired Температура нямаме...за сега.
Тая вечер незнам как ще спя имайки едно на ум за снощи и че хремата му е страшна. За първи път виждам такова чудо Tired
За КикиНики знам аз и я дебна Hug

# 239
  • София
Добър вечер!
Току-що си идваме от лекаря - и на Венци му изписаха антибиотик Сумамед, плюс Бактробан (антибиотично кремче за нослето), сиропа за кашлица остава и витамин С. Много беше зле - цял ден вдига Т 38 и нагоре, сваляме, пак вдига и така. Лекарката като му видя гърлото и отсече - Стафилококи. Гърдите са чисти. Викам й: да направим посявка на гърлен секрет. Тя: и кой ще чака 4 дни посявката, искаш да слезе в гърдите ли? И е права принципно. Cry

И нищичко не е хапвал целия ден...

Оплаках ви се. Май много са болните дечица. Уфффф...

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 21:42 от heart

Общи условия

Активация на акаунт