Октомврийско бебешко сдружение ВЕЧЕ с февруарско попълнение

• 13 447
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Лови,Честит рожден ден и от мен!  bouquetБъди здрава и много обичана!
 И при нас дyха yжасно много и цял ден си стоим y дома.Добре поне че и мъжо е в къщи,че иначе е лyдница.Вяра изкарва кътници и yжасно е крива,освен това и вечер е много неспокойна и постоянно се пробyждa по незнам си колко пъти.На сyтринта като стана да приготвям каката за детската съм съответно направо #Crazy.
Иначе слетобедите сме по разходки и площадката в парка е наша.Няма да ви кажа,как ме разиграва малката хлапачкa от единия край до дрyгия докато дойде време за слетобедния и сън към 15.30h,когато направо си отдъхвам.
Много лошо,че има доста болни дечица и дано бързо се подобряват!
Евелинка,нали знаеш че и при татковците има нещо като отрезвяване след голямото събитие,така че е период,само трябва да стиснеш зъби и да изчакаш да отмине!
Лови,дано се оправиш бързо,а за Косето искренно ти съчyвствам защото и аз със Вяра съм като залепена с гербова марка.
Рyмена,радвам се,че татито ви е отново при вас!
Са,стискам палци резyлтатите да са добри! Praynig

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 15:42 от assia75

# 211
  • -
Лови,честит рожден ден!
Бъди все така силна,да си много обичана и всеотдайна майка и жена!
Кали,верно че не сме активни напоследък,но аз поне не съм не отказала да пиша и не смятам да го правя,само че пустото време....Личи си че става пролет навън и сме повече по градинките

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛОВИ!ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!
Сашко днес е малко по-добре сутринта го водихме в медицински център"ПРЕВЕНТ" и там дежурната лекарка каза че гърдите са ни чисти но гърлото ние много зачервено,та  затова милото тия дни се скапа да плаче и да вдига температура.Сега слагаме  в нослето капки КАРГОЛ и мажем гърлото с един мехлем"ВАГОТИЛ" и ако не спадне до утре температурата минаваме на антибиотик "АУГОМЕНТИН".
Сега като го наблюдаваме няма висока температура,едвам на обяд успяхме с мъжо да намажем гърлото единият държи другият маже,каква картинка бяхме само някой да можеше да види,ама важното че го облекчи детето,дано да не се наложи да пием антибиотик.
Днес много гадно времето има слънце,обаче има и гаден вятър не сме излизали на вън.
Утре живи здрави ще ходим с ЕЛЕНА по магазините нали е рожденичка на 09 да и купя нещо каквоти си изберете детето.
Сега преди малко си избра торта с "Мечо Пух" от сладкарница "ЛАГУНА".
Рожденият й ден ще го празнуваме в клуб "БАРБАРОНИ" там където беше нашата среща,поканила си е малката госпожица 14 деца.

# 213
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271685.40;topicseen

Мами, какво мислите за поста и предупреждението на госта в темата на майчетата???.......

Чудя се........ newsm78

Сега видях, че госта май си е изтрил поста.................та една жена с име доброжелател им е написала, че знае повечето им лични истории и ги предупреждава да внимават какво пишат във форума......даваше линк за два клипа, този е единият:

http://www.youtube.com/watch?v=N80nUa7rhYw

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 16:53 от mila71

# 214
  ЧРД, Лови! Много здраве щастие, спокойствие, любов и разбирателство!!!

Мен май ме хвана грипа-кашлям и много ме болят гърдите... Дано не заразя Ния PraynigМомичета пазете себе си и децата, времето е много подходящо за болести!

# 215
  • София
Момичета, много благодаря за милите пожелания и за подкрепата. Много Ви обичам  Hug.

# 216
Lovi ЧРД бъди здрава , щастлива и обичана!
Честит ни 3 март !

И аз съм с променен имидж по -късно ще пусна снимки  .

# 217
  • Варна
Lovi Честит рожден ден! Бъди много обичана и много щастлива!И все така заредена с ентусиазъм и любов да отгледаш децата си!
Честит  3ти март , момичета! Все по-рядко се сещаме какво значат тия дати , нека успеем да научим децата си на родолюбие все пак.

# 218
Момичета,Честит ни национален празник 3ти март!Нека се гордеем,че сме българи и да обичаме родината си не само по празници! bg bg bg

# 219
Честит празник момичета!!!Да живее  България bg!
Малкия сега заспа, а аз да се похваля, че май влизам вече в ритъм и днес свърших почти всичко, че дори се и гримирах newsm03!
Ама да не Ви казвам моя как ме ядосва #Cussing out!Отворил шкафа и разпилял хляба, а тъкмо бях минала с прахосмукачка.Разпиля една кутия с копчета и после се наложи да ги обирам едно, по едно tantrum.Следващата беля беше да вземе да излезе на терасата и да тръска цветето, че се наложи да го връзвам, че се беше килнало на една страна newsm61.Няма да ви отегчавам с белите на синът ми, а отивам да подремна, че да съм готова с нови сили за следващите патила #Silly.

# 220
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛОВИ! Да си здрава, щастлива и много обичана. И все така ентусиаст.

Честита Баба Марта и Честит 3-ти март! Добре го е казала Люопитка - по-често да се сещаме за значението на тия дати. И да се гордеем с тях, ако е възможно.

Кали, пиша, когато има време. Ама знам ли докога ще имаме клавиатура, че почнаха да падат копчета. Засега успявам да ги намеря, ама докога ли...

Мила, нямаше го поста. Изхождам от идеята, че аз не лъжа в нета, значи има и други като мен. Истината е, че преди години установих, че не всички са като мен. Странно предупреждение, наистина.

Ангелина, дано опазите Ния. И ти да се оправиш бързо.

Евелина, ще му мине на татито. Може да е следродилна депресия  Wink За коликите давах "Бейбинос" и помагаха. Гадни са, но поне се пият само по 5 капки. Дано се оправите без тях.

Гудза, честита къща. Да я направите чудесно място и така да се чувствате в нея.

Борислав има два предкътника - по-големите части от зъбите са извън венеца вече. Започна пак да си хапва без много уговорки. Малко по-претенциозен е отколкото са ми кулинарните умения и ентусиазъм, ама ще свикне. И ние ходим навън по-често и за по-дълго. Сега спи, че сутринта гонеше гълъби и се поумори. За жалост не хвана нищо и яде пилешка супа  Mr. Green

Пожелавам скорошно оздравяване на всички болни. И край на сополите. А останалите да сте здрави.
Лек ден.

# 221
  • Варна
Лови, честит рожден ден! (на патерици)
Много здраве, любов, щастие и топлина в семейството! Hug

bg Честит 3-ти март! bg

Мила, мисля, че клипчето е по-скоро за тийн аудиторията. На тази възраст наистина не се замислят много какво пишат. Луди хора има всякакви и навсякъде и човек никога не е застрахован. Но мисля, че тук сме зрели хора и всеки си преценява до каква степен да разкрива подробности от личния си живот. Peace
На всички болни - бързо оздравяване! Hug

Ставам, че се наспахме. Heart Eyes

# 222
  • София
Честит трети март!

Нека винаги имаме не само свобода като нация и държава, но и свобода на духа от предразсъдъци, раздори и зависти, от неприемане и отхвърляне на слабия и различния!

# 223
Здравейте,момичета!
miki m съм. Не съм ви изоставила,момичета!
Мъжа ми "оправя" настройките на компа и...........сега съм гост Crossing Arms Незнам дали трябва да се регистрирам наново,с ново име ли, със старото ли newsm78 или просто да изчакам мъжа ми да свърши с настройките #Cussing out
Лови,със закъснение,но от сърце ти честитя рождения ден!  bouquet Да си жива и здрава,много щастлива и все така мила,добра и с висок дух! smile3510
Мише, thumbsup само така!Ще влезем в ритъм,къде ще ходим Mr. Green
Tetka_74,как е Сашко? Стискам палци всички да са здрави ,а на болничките да се оправят бързо! Hug
Честит ни национален празник!Пожелавам си  да дойде скоро времето когато ще се гордеем,че сме българи....ама наистина и никой няма да казва"Такава ни е държавата....!" с лошо... bg
Хубава вечер на всички! Hug

# 224
  • Стара Загора
Мики влизаш си със твоето си име и парола.

Общи условия

Активация на акаунт