Октомврийско бебешко сдружение ВЕЧЕ с февруарско попълнение

• 13 442
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • София
evelinar - да, тя е !!! Наистина тя свърши цялата работа перфектно. Нямам нито един шев - каза ми, че на тази възраст съм късметлийка, но според мен и тя си беше на място!!! Благодаря на Бога, че тя ми се падна на раждането, мисля, че точно дойде на смяна сутринта.....

Да се гушкате много със сладката Маги!

# 76
  • Варна
Честит рожден ден , Верчиту!Много здраве , късмет , любов и всичко най-най-най -   bouquet
Евелинка много убава таз малката мома ! Много да ви слуша и радва . Как е Благо  - как реагира вече на новия човек вкъщи , след като вече е съвсем реален?
Да се похваля - аз нали имам книжка от 100 години , ама не съм карала в последнитр 10 и все се каня - днес вече сама се джитках насам- натам из града . Пък няма как - ще имам работа до Шумен всяка седмица , не може все да си търся компания и шофьор до там и обратно . Много съм доволна от себе си - върнах се без никакви премеждия  newsm01

# 77
Вяра   Бъди жива здрава и щастлива!

# 78
  • Откъм Варната
Вяра   Бъди жива здрава и щастлива!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 79
Много набързо, докато децата спят..
Бях на пробно кърмене, че предишните дни ми сучеше много вяло - за 5 минути цокна 70-80 мл, после заспа като пън. Явно е бързачка!  В гърдите ми обаче слезна повечко мляко, та от днес започвам да изцеждам, че ще стане беля Tired. Даже окситоцин ми сложиха в носа  . Едната гърда зверски ме боли, отпуших едно каналче следобед, мисля, че сега ще ми мине. Иначе каналите не са запушени като миналия път.
А, махнаха ми конците и съм страшно щастлива  !  Laughing
Иначе още е жълтичка, предлагам и вода, но вече категорично я отказва, защото кърмата й стига и аз не я насилвам, нека си суче детето колкото иска  Wink .
Любопитка, Благовест страшно й се радва! Постоянно иска да я гали и гушка и аз настръхвам. В интерес на истината я гали доста нежно, но все пак не разбира  Confused. Щом започне да плаче - той също плаче и ме вика при бебето. Катери се по креватчето й, за да я докопа  Crazy, ако не успее си примъква стол. Въобще не ме ревнува от нея, но за сметка на това не иска да дели баща си. Още на изписването очичките му се насълзиха Митко като гушна Маги, та сега съм го помолила да гушка повече Благун, а аз да се оправям с малката.
За шофирането - браво   bouquet. В наши дни то си е необходимост!
И аз мисля другата седмица да се поразкарам с колата насам-натам, че да не ме хване някоя депресия от толкова стоене у дома  Wink.

# 80
Благодаря на всички за милите пожелания!

Ето и почерпката
за месоядните:

за диетичните:

за Ангелина
Heart Eyes

и за десерт

Евелина - Маги е една малка разкошница.   bouquet

# 81

Да си ни жива и здрава и все така лъчезарна!!!!! smile3525

# 82
ВерчИтУ може ли и за мен от за Ангелина ? Joy Joy Joy Още помня как ме дигнаха от масата и не можах да си го доизпия. Close

# 83
Разбира се, но знам, че са на Ангелина са и любими белите вина и сините сирена.
Наздраве! Аз карам рождения ден сама с чашка водка и РСто.   bouquet

# 84
О, аз видях мента и помислих ,че е мохито.
Наздраве.

# 85
Наздраве и от мене,ВерчИтУ! Да си жива и здрава!Много късмет,много любов и много слънчево настроение ти желая!   cheers
bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 86
  • София

Верче, честит Рожден ден! Свежа, красива и щастлива  Hug
Евелинка, много сте сладки ( и гладни- каква голяма уста е отворила  Joy). И каква "пънки" прическа има  Heart Eyes. Много сте свежи
А тази ми е фаворита http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220051&photo=18 Heart Eyes.
Ангелинка, радвам се, че е минало успешно( не съм се съмнявала).
Мила, зная че е така. И аз съм била в тази ситуация и те разбирам. Сега, хем ми е трудно сама, хем ми е спокойно  Wink.

# 87
Верчиту честит рожден ден желая ти само весели и лъчезарни мигове с малката принцеса и големия принц бащата... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Евелинка много сте сладки.Да ти е жива и здрава момата. Hug

# 88
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕРЧЕ!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ TИ ЖЕЛАЯ!
ЕВЕЛИНКА МАЛКАТА СЛАДУРАНКА МАГИ е много сладка с тази дълга косичка,като гледах снимките се сетих за мойта ЕЛЕНА и тя имаше много косичка.Да тие жива и здрав и много да ви радва Hug.
Сашко тия дни много неспокойно ми спи или казано чесно почти не  спим,тия гадни кътници дано скоро ни пробият та и той да поспи и мама и тате. Simple Smile

# 89
Здравейте,момичета!
Първо:Добре дошли Евелинка и Маги!Да ви е жива и здрава малката принцеса и с бате Блажко само да ви радват!  bouquet
Честит рожден ден,Верчитy!Бъди жива и здрава,нека само хyбави неща изпълват живота ти!

Общи условия

Активация на акаунт