Октомврийско бебешко сдружение ВЕЧЕ с февруарско попълнение

• 13 451
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Мили момичета, не мога да ви опиша колко много ми помогнахте да се успокоя и да се заредя с оптимизъм!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не съм вярвала, че подкрепата от вас толкова ще ми помогне да се съвзема след лошата новина...
Разбира се, че веднага щом излязат резултатите от амниото веднага ще ви пиша - или да ви се похваля, или да поискам отново утехата ви... Засега чакам с нетърпение срядата, за да мине самата манипулация, но повече се притеснявам от другото - голямото чакане... В Пловдив се прави само подробния анализ на хромозомите и се чака 4-5 седмици. Не искам да мисля как ще издържа, а мисълта, че тогава ще съм вече 24-25 седмица, направо ме ужасява... НО, ще се опитам да вярвам, че всичко ще е наред и, че след време ще забравя тези притеснения и, че те само ще засилят радостта ми през юли, когато ще гушна малкото си здраво бебче...  Hug
Та, това за мен.
Сега искам да честитя прибирането на Евелинка и Маги у дома. Снимките са страхотни и аз също се зарових в прекрасните спомени около раждането на Али. Много се развълнувах от разказа ти, Евелинка! Бъдете много щастливи с двете си съкровища!  Hug
Верче, на теб честит Рожден Ден на патерици! Пожелавам ти тази година от живота ти да е най-прекрасната, безоблачна и изпълнена само с Щастливи преживявания!  bouquet
Тетка, и Али е неспокойна напоследък. Избили са ни 16 зъба, но тези кътници докато не излязат целите май няма да се успокоим...
Мила, не си трови живота с приказките на свкито, само тя губи, ако се сърди. Остави я да й мине и като й домъчнее за вас си оправете отношенията, но ВИНАГИ си имай едно наум за нея!
Любопитка, браво, че си се престрашила отново със шофирането. То е като карането на колело - не се забравя. Не се тревожи, щом спазваш правилата и караш внимателно всичко ще е безаварийно! Peace
Ангелинка, радвам се, че така бързо си възвърнала формата си и отново си на сцената! Иска ми се да те гледам някой път. Да пишеш ако случайно имате участие в Пловдив! Heart Eyes
Кали, успех на мъж ти в новото поприще. Щом човек е работлив и способен, ще се справи навсякъде! А на шефовете ти - майната им! Simple Smile
Иначе Али е голяма сладурка. Говори доста и разбира всичко - днес се научихме да казва мерсиии - "мимиииис". Общо взето, ако й повтарям продължително някоя дума и тя започва да я повтаря след мен. Е, не винаги спазва словореда, но пък интонацията винаги я докарва!!!  Crazy
Ами това е от нас. Изпращаме ви целувки!!!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 15:22 от Sa

# 91
  • София
Здравейте, момичета!
Първо да честитя прибирането на Евелинка с малката Маги вкъщи - много е сладка! Пожелавам ви само радости да ви носи и да е много послушна и добричка!
Честит рожден ден на Верчиту, макар и на патерица! Да си жива и здрава, и много обичана!
Са, и аз да си кажа по темата за БХС. Не знам колко ти е резултата (аз също като Ангелинка се бях притеснила от 1:595), но имай предвид, че БХС дава оценка на риска от дете с даун, базирайки се на 2 хормона и някаква възрастова статистика, а не ти казва със сигурност, че ще е така. Най-доброто, което можеш да направиш, а са ти казали и другите е амниоцентезата, но докато чакаш резултатите задължително иди на фетална морфология - най-добре в София. Тя се прави от 19 до 22 г.с. Има няколко наистина много добри лекари тук в сф, които със сигурност ще ти кажат дали има някакви съмнения за даун, отворена коремна стена и т.н. Поне за твое успокоение и така по-лесно ще изчакаш резултата от амниото. И стискам палци всичко да е ОК.
Ангелинче, дай някоя снимка да те видим колко си хубава на сцената. Иначе браво за увереността. Hug
Аз за свекървите няма да взимам отношение, защото моята е супер. Е, няма да пропускам и факта, че живее далече, но ние редовно пътуваме тя да вижда малкия, понякога прекарваме там по седмици. Иначе с нея се разбираме добре, чуваме си се по телефона. Каквото съм  я помолила, го прави.
Браво и на шофьорките - ние сме с една кола, та на мен все по-рядко ми се случва да карам. Но когато се върна на работа, мъж ми ми е обещал мопя собствена кола, та и аз ще си припомням...

Иначе ние с Венци сме си добре - нищо интересно около нас. Говори си някакви негови си неща, казва само мама, тати, баба, ето, дай, ам-ам, знае и как правят котето, кучето и патето. И на него му растат и 4-те кътника наведнъж, но е на периоди на спокойствие и неспокойствие. Иска да си играем по цял ден и денят ми е напълно ангажиран с него. Мъжа ми напоследък работи до късно и често закъснява, а и съботите отсъства, та доста време сме си сами.
Ами това е - приятен ден и здрави дечица!

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 16:58 от heart

# 92
Здравейте момичета   bouquet!
ВерчИтУ, Честит рожден ден!Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!
Sa, стискам палци всичко да е ок Praynig!
Моя маймун чак сега заспа, а е 4 часа .Никак не спи и вече ми идва да крещя от яд !Влиза с мен в тоалетната, къпя се на части и т.н .Понякога си мисля, че не е нормално да спи по толкова малко!Ама ме е страх през деня да го натискам да спи, че вечер отива в 00:00h да си лягаме .Вчера например бяхме в нашите и Янислав спа от 13:30 до 14:30h.Вечерта едва заспа в 00:00h .Да взема да не му давам да спи ли, какво ?

# 93
  • Стара Загора
Аз минавам на бързо, че имам работа. Колежката ми си счупила крака и сега екстремно ще се връщам на работа...и сега екстремно търсим детегледачка. Дядо Слави търси...аз възлагам нареждания и препоръки Mr. Green Mr. Green Може би в началото ще се наложи малко майка ми да го гледа /по принцип тя има проблеми с кръвното и не искам да я натоварвам толкова, че да не вземам жена/.
За Пловдив незнам...ако идвам ще е в четвъртък но пак допълнително ще кажа, че сега много се объркаха нещата Tired
За спането - Мишке Слави спи по много. но различно. Сутрни става в 8ч....ляга в 11,30ч. някъде спи до 14,30ч. следобед и после ляга вече в 22,30-23ч. Това е режима му /малко силна дума/ сега.
Зъбите - май ги изкарахме всичките /не ми дава диването да бъркам в устата му ама като се засмее и всичко е бяло /т.е няма дупки за запълване/ та от тук следват моите мисли, че е изкарал всичките. Преди последните му две кризи бяха със сигурност 14бр... Crazy За сега не ги мия но е на дневен ред да му купувам паста и четка.
За говоренето - не...само мучи Mr. Green и сочи като шеф диригент Twisted Evil
Сега ставам...още нещо щях да пиша ама забравих ooooh!

# 94
Eх, как се зарибих по тази игра на КалиМа - travian  ooooh!

# 95
  • София
sleepy - видях я аз, уж четох ама нищо не разбрах как да се играе, какво се натиска.....къде има инструкции ясни??? Help!

# 96
Добро утро от нас!

Евелинка,добре дошла отново вече с Маги!   bouquet
Голяма е сладурана малката бебешорка!Да ви е жива и здрава отново, да си ги гледате с Благун двамцата с мого любов и те много да ви радват!

Верче,честит ти ден рожден малко на патерици!
 newsm59 Жива и здрава и много щастлива!

Слийпи,с малко закъснение ти отговарям относно ваксината,ама не ми остана време да пиша.Виктория беше бая крива след като се върнахме от педито и въпреки,че и дадох веднага Панадол ми вдигна температура,която спадна едва на другия ден след обяд. Вечерта я мерих-беше 37,7 и дадох отново Панадол,но на сутринта пак имаше и отново беше крива.Към следобяда се оправиха нещата.Това беше.Сга вече ще ни бодат чак в първи клас,както каза педито.
Мише,не знам какво да ти кажа за спането.Не са ли още много малки за да не спят изобщо през деня.  newsm78
Виктория спи по веднъж на ден за по час и половина-два.Ляга след като се нахрани за обяд-някъде към 13-13:30 и вечерта си ляга към 22-22:30.А сутрин става към 8, плюс-минус половин час.Последно време пак почна да ми се пробужда по 100 пъти през нощта,ама то е от зъбите предполагам,че вадим 12-тия-почти е пробил.
Sa,всичко ще е наред,ще видиш,какви са тия мисли дето ти минават през главата?!?Не се настройвай така предварително.Знам,че чакането си е направо мъчително,ама гледай позитивно!
Благодаря ви за отговорите относно миенето на зъбите.И аз като Хера съм планувала да и купувам четка и паста,ама още не съм се наканила и не знам защо изибщи го отлагам.
Сега да ви питам нещо друго-какво им давате за закуска на дребусите?Вече направо съм в шах.Ден през ден-едно и също.Филийки с яйце и сирене давали ли сте?А лютеница?Направо вече недоумявам.А от тия флексовете дето са в кутиите и дето се правят с мляко може ли вече да даваме?Помагайтеееееее....

# 97
  • Откъм Варната
Eх, как се зарибих по тази игра на КалиМа - travian  ooooh!

sleepy - видях я аз, уж четох ама нищо не разбрах как да се играе, какво се натиска.....къде има инструкции ясни??? Help!

Heart Eyes

Ами строиш си град в общи линии, кликва се върху картинките, виж на главната страница, преди да влезеш в профила си има обяснено, трябва да пише нещо от рода на "За ничинаещи в 60 секунди"

# 98
  • Стара Загора
КалМа и аз имам проблем с тази игра. Значи регнах се и започнах...но няколко дена не бях влизала защото имах друга работа. Сега като изпиша ника си там и ми казва, че няма такова име Rolling Eyes Да знаеш нещо по въпроса.

# 99
Здравейтеее!
Честито завръщане у дома на двете грации! Евелинка, Маги е превъзходна  Heart Eyes
Верче, честит рожден ден и на теб, сори за патериците! Много щастие ти желая!
Ася, честита ви кола. Хайде тръгвайте сега на почивка!
Маца, аз давам вече от на каката топченцата Нескуик с мляко. Той ги видя един ден и си поиска и много ги обича. Давам и всякакви сандвичи, кус кус, банички, а понякога за мързеливите дни си подготвям миникроясяни - и тях много ги обича. Задължително изяжда и по едно-две от данончетата или някакво друго плодово кисело  мляко.
Мише, Марти все още спи по два пъти на ден  Embarassed, Като бебе е. Ама не издържа повече от 12 часа, а после спи около час и следобед има нужда от още една дрямка към 5-6 часа. Веднъж го задържах на обяд повече и вечерта го сложих в 8 в леглото (повече не издържа), стана в 9.30 наспан и готов за игра и ни разката до среднощите. #Crazy Затова още спи по два пъти. Сънят си е и до навик- не спирай да го слагаш, има нужда от сън.
Липсват ми някои хора тук-Тедито например  newsm78
Ангелина, мнооого бих искала да те гледам. Влюбена съм в балета  Laughing Навремето тренирах худ. гимнастика 9 г и моята треньорка винаги казваше, че съм родена за балерина, но в Дч нямаше школа. Сега ще запиша малката кака.
Отивам да уча и без това стана прекалено дълго.
Нали си знаете - лека и мека от мен!   bouquet
П.П. Са, стискам палци всичко да е наред. Дългото чакане дано е най-неприятната част  Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 18:20 от Анонимен

# 100
Верче,честит ти ден рожден на патерици! Да си жива и здрава и много щастлива!

Нещо хич не ми стига времето, но искам да кажа на Са, че аз правих амниоцентеза и чакането е много неприятно и дълго.  Важно е всичко да е неред и както са писали и другите - не е задължително резултата от БХС да се повтори от амниоцентезата. Стискам палци!

Приятна вечер на всички, че няма повече време.

# 101
Matsa, радвам се, че Вики вече е добре.  Hug Ей заради тези притеснения мразя ваксините.  Twisted Evil
Мила, и аз не знаех как се играе. Първо започнах да си правя, ниви, сечища.... и след това се позачетох тук-там. Но да си призная още не ми е много ясна таз' игричка.  Mr. Green Дъждовната, да не би някой да те е нападнал и унищожил?  Thinking А, Кали?

# 102
  • Откъм Варната
Херич кажи си ника в играта и на кой сървър си да те проверя, да не би да бъркаш паролата или името  newsm78

# 103
  • Стара Загора
Херич кажи си ника в играта и на кой сървър си да те проверя, да не би да бъркаш паролата или името  newsm78
Хера...и на първия сървър.
Слийпи неможе да са ме нападнали...или поне аз тая такива чувства Mr. Green Четох някъде, че първите 14 дена няма нападения с цел да се укрепиш....или поне с такова впечатление останах.

# 104
  • Откъм Варната
...Хера...и на първия сървър....

Точно как се пише, че намерих една Хера, ама има много народ, над 200 бройки, едва ли си ти, от СФ пише че е

Общи условия

Активация на акаунт