Не съм вярвала, че подкрепата от вас толкова ще ми помогне да се съвзема след лошата новина...
Разбира се, че веднага щом излязат резултатите от амниото веднага ще ви пиша - или да ви се похваля, или да поискам отново утехата ви... Засега чакам с нетърпение срядата, за да мине самата манипулация, но повече се притеснявам от другото - голямото чакане... В Пловдив се прави само подробния анализ на хромозомите и се чака 4-5 седмици. Не искам да мисля как ще издържа, а мисълта, че тогава ще съм вече 24-25 седмица, направо ме ужасява... НО, ще се опитам да вярвам, че всичко ще е наред и, че след време ще забравя тези притеснения и, че те само ще засилят радостта ми през юли, когато ще гушна малкото си здраво бебче...

Та, това за мен.
Сега искам да честитя прибирането на Евелинка и Маги у дома. Снимките са страхотни и аз също се зарових в прекрасните спомени около раждането на Али. Много се развълнувах от разказа ти, Евелинка! Бъдете много щастливи с двете си съкровища!

Верче, на теб честит Рожден Ден на патерици! Пожелавам ти тази година от живота ти да е най-прекрасната, безоблачна и изпълнена само с Щастливи преживявания!

Тетка, и Али е неспокойна напоследък. Избили са ни 16 зъба, но тези кътници докато не излязат целите май няма да се успокоим...
Мила, не си трови живота с приказките на свкито, само тя губи, ако се сърди. Остави я да й мине и като й домъчнее за вас си оправете отношенията, но ВИНАГИ си имай едно наум за нея!
Любопитка, браво, че си се престрашила отново със шофирането. То е като карането на колело - не се забравя. Не се тревожи, щом спазваш правилата и караш внимателно всичко ще е безаварийно!

Ангелинка, радвам се, че така бързо си възвърнала формата си и отново си на сцената! Иска ми се да те гледам някой път. Да пишеш ако случайно имате участие в Пловдив!

Кали, успех на мъж ти в новото поприще. Щом човек е работлив и способен, ще се справи навсякъде! А на шефовете ти - майната им!

Иначе Али е голяма сладурка. Говори доста и разбира всичко - днес се научихме да казва мерсиии - "мимиииис". Общо взето, ако й повтарям продължително някоя дума и тя започва да я повтаря след мен. Е, не винаги спазва словореда, но пък интонацията винаги я докарва!!!

Ами това е от нас. Изпращаме ви целувки!!!
!

Жива и здрава и много щастлива! 
Затова още спи по два пъти. Сънят си е и до навик- не спирай да го слагаш, има нужда от сън.
А, Кали?