Точно как се пише, че намерих една Хера, ама има много народ, над 200 бройки, едва ли си ти, от СФ пише че е
, как точно се регна, че то кирилица май не може да ти е името, само името на града

Как можах за едното дете да имам, а за другото - нищо.
.
.
без такива никакви депресии.Като няма кърма има АМ не се вманиачавай важно е Маги да е сита и двете да сте спокойни. 

Сутринта направихме амниоцентеза и се оказа, че въобще не е толкова страшно колкото си мислех!
Самата процедура беше не по-дълга от минута. Болеше само молко, когато иглата преминаваше през матката, но докторът ми беше така добър да ме информира за всичко, което трябваше да почувствам и всичко мина много бързо и неусетно. Сега остана "най-приятната" част - ЧАКАНЕТО на резултатите!
Бъдете сигурни, че щом имам някакви новини, веднага ще ги споделя с вас! 

! Сигурна съм, че всичко ще е наред, много се радвам, че процедурата е минала леко, мислех те тези дни! И успех с тотото! 
Аз обаче му го върнах, като категорично му заявих, че щом отбия малакта ще хукана на почивка с приятелки, пък той ще гледа двете хлапета
. 
А за почивката с приятелки, сама - почти съм сигурна, че няма да го направиш
. И аз така се заканвам, но едва ли ще си оставя детенцето само с тати
, виж ако бяхме сами с татито, на драго сърце 
, но то е нормално, де, с този доктор
. Така и не се "осмелих" да ти пиша по Скайп 
Ради като се види гол и започва да си го пипа
, съответно той пораства, на него явно му става хубаво, започва да се смее и съответно още повече го дърпа... Имам чувството, че само чака да го съблека , за да си го дърпа
малко ме притеснява това
.
.
. 
на всички хлапета!
Дадохме му панадол. Днес трябва да ходят с баща си при ЛЛ, за да пускат изследвания за ясла, трябваше и ваксина да слагаме, ама ще я отложим заради Т. Напоследък е много нервен и непрекъснато пъха нещо в устата, бърка си с ръчичките и мисля , че го мъчет зъбки. Така се надявам тази Т да е от зъби и да вземе да избие вече този дето го мъчи. И всъщото време не вярвам, че от зъби се вдига Т.
Ще изчакам да видя какво ще каже док. Толкова ми писна от тези болести.