Октомврийско бебешко сдружение ВЕЧЕ с февруарско попълнение

• 13 463
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
...Хера...и на първия сървър....

Точно как се пише, че намерих една Хера, ама има много народ, над 200 бройки, едва ли си ти, от СФ пише че е
Мммм не съм аз..явно Mr. Green Никът се пише на кирилица.

# 106
  • Откъм Варната
...ммм не съм аз..явно Mr. Green Никът се пише на кирилица.

На кирилица ми излиза че няма таквъз играч, като си влизаш в акаунта на кирилица ли го пишеш или  newsm78, как точно се регна, че то кирилица май не може да ти е името, само името на града

# 107
  • Стара Загора
...ммм не съм аз..явно Mr. Green Никът се пише на кирилица.

На кирилица ми излиза че няма таквъз играч

Много странно..и на мен ми излиза това. А имам писмо за активация в пощата и в него си пише точно този ми ник...дори ми изписваше - градът на Хера Tired

# 108
Здравейте, момичета!
Маца, добре, че Вики е преборила неразположението от ваксината! Hug
Ох, аз да си изплача мъката - нямам никаква кърма. Тоест имам някаква, но определено не е достатъчно и не мога да преценя колко и как да давам добавка. Магдаленка ми виси през час-два на гърдата (което не ми помага да си увелича млеконадоя, а само ме изтощава  Twisted Evil) и плаче жално, защото е гладна. Снощи купих една кутия АМ и днес  ще се разчета колко и как да додавам.  Cry Cry Cry Как можах за едното дете да имам, а за другото - нищо.
По тоя повод вече ме лови и депресията и постоянно плача  Sad.
Блажко е добре, едвам го откъсвам от креватчето на бебето - все там виси и се опитва да я докопа. Щом я взема да я кърмя - моментално долита да се гушне и той - да гали бебето и само ми показва колко е мъничка  Crazy.
За спането - Блажко спи само веднъж - следобед, около 2-3 часа.

# 109
  • Откъм Варната
........По тоя повод вече ме лови и депресията и постоянно плача...

Ей никакви такива, успокой се, това е най важното, притесненията влошават положението, не бързай с добавката, ако трябва през час я слагай, вземи там каквито лактогонни чайове имаш на разположение, или някой да ти купи, и спокойствие, знаеш как е, ние сме с теб, всичко ще е наред  Hug

# 110
evelinar   Naughty без такива никакви депресии.Като няма кърма има АМ не се вманиачавай важно е Маги да е сита и двете да сте спокойни. Hug
Нямам търпение Sa да ни зарадва с добри новини! Praynig
При нас всичко е наред дивеем вършеем и правим бели.Вчера дори успя да се лакира Mr. Green
За спането-спи след попарата и много рядко следобяд.

# 111
евелина , може да не плаче от глад . трябва да направиш пробно кърмене с кантарче . но пък ако се притесниш по време на меренето може да намалее кърмата (като при мерене на кръвно).
за кърма препоръчвам "ricinus communis 5ch"-хомеопачични.
след горчивия опит с алергии , бих ти препоръчала НА мляко , ако се наложи дохранване.
ако решиш ,че ще си по-спокойна , обади се за нашето кантарче . на мен ми помогна да кърмя Васето една година и да съм сигурна ,че си хапва предостатъчно.
са , стискам палци за днес . вс. , които познавам и направиха амнио с подобни резултати от БХС , си родиха живи и здрави бебчета- така да е и при вас!

Васил на Васильовден:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006&photo=119
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006&photo=120

# 112
  • София
evelinar - кърмата е само една част от теб, от която Маги има нужда, но не е всичко.....опитай се да не бързаш със заключенията, понякога от преумора кърмата намалява.
Ако наистина е недостатъчна и си убедена в това, има АМ, ще добавяш колкото е нужно. Кърмата не е всичко, не бива да я абсолютизираме, понеже тогава ще ни споходи вината и депресията. Твоята любов, ласките, допира, това Маги да чува сърцето ти и да те усеща са също толкова важна храна за нея и повярвай ми тя се чувства добре така нахранена.....

Различни са децата ни, различни сме ние с тях, различно е това, което се случва с единия и с другия...това не означава, че любовата е по-слаба.....

Ние сме с теб и гушни с много любов малката си прекрасна дъщеря от нас!  Hug Hug Hug

# 113
Здравейте мили момичета!  Hug
Благодаря ви от сърце за загрижеността!  Heart Eyes Сутринта направихме амниоцентеза и се оказа, че въобще не е толкова страшно колкото си мислех! Simple Smile Самата процедура беше не по-дълга от минута. Болеше само молко, когато иглата преминаваше през матката, но докторът ми беше така добър да ме информира за всичко, което трябваше да почувствам и всичко мина много бързо и неусетно. Сега остана "най-приятната" част - ЧАКАНЕТО на резултатите! Crazy Бъдете сигурни, че щом имам някакви новини, веднага ще ги споделя с вас! Simple Smile
Евелинка! Я не се поддавай на никакви депресивни мисли! Сигурна съм, че кърмата ти ще слезе съвсем скоро. Пък до тогава не пречи да додаваш по макло АМ, когато мислиш, че е гладничка сладурката!
Оска, ама Васето е суууупер сладур!!! Много му се кефим с Али!!!  Laughing
Илианка, е това с лакирането много ме разсмя! Да дойде да лакира и мен, че все не намирам време за разкрасителни процедури! Mr. Green
Мачо, кога ти е изпита?
Иначе по обсъжданите въпроси:
За закуска - давам на Али или супата от предишния ден, или кус-кус, овесени ядки, кис. мляко с бисквити, попара и такива неща. Та и аз ще се възползвам от предложенията ви за обогатяване на сутришното меню. Simple Smile
За спането - спи следобед от 1.30 до 16 ч. (+/- 1 ч.) после заспива към 9.30 и спи до 7-8 часа. Но често се буди посред нощ и се налага да я вземам при нас...
Днес татито си остана у дома и сега излязоха с Али. Обади ми се да му продиктувам 6 числа за ТОТО-то. Ха дано спечелим, пък ще ви събирам да ви черпя!!! Laughing Heart Eyes

# 114
СаHug Hug Hug! Сигурна съм, че всичко ще е наред, много се радвам, че процедурата е минала леко, мислех те тези дни! И успех с тотото!
Ма4о, тази сесия не свърши ли?
Много ви благодаря за подкрепата! Оска, мерси за предложението, но имам чувството, че с кантарче още повече ще се шашна. Пробно кърмене правих в неделя, но тогава гърдите ми се бяха наляли и си усещах, че имах кърма. Гърдите са ми малко по-добре, ще видя как ще е и нощес, дано да вземат да се задействат, сега се тъпча и наливам с всичко, което знам, че е хубаво за кърма.
Имам и с какво да се похваля - пъпчето падна. Тоест Нинка дойде днес и го свали с един конец, който си го може си го може  . Тамън ми видя гърдите и , че почти нямам мляко. Каза ми, че още не е късно да дойде, дано да е права.   Даде ми идея да давам вечер 30 мл АМ (взела съм NAN HA) след кърмене, да видим как ще го понесе. Поне ме увери, че няма да я отбия, тъй като си сучела добре.   Иначе нейното мнение е, че това е вследствие на тежката бременност и психическата травма при раждането заради онова Говедо, което се държа много грубо и ме ши без упойка (аз много плаках после, не заради болката, а от унижение).
Днес за първи път изведох Магадленка на балкона направо за половин час, ако утре времето е такова, може да я разходя с количката  Laughing. Добре ще ми се отрази. Wink
Благун цял ден кисне навън с майка ми, намерили са голям багер близо до блока и той няма никакво желание да напуска строителната площадка  Rolling Eyes. Какво да се прави - бащичко.
По този повод да ви се оплача, че татито от понеделник си ходи на работа (щото му било скучно в къщи  Twisted Evil), разби ми всички илюзии, че ще си вземе някой друг ден отпуска.  Tired Аз обаче му го върнах, като категорично му заявих, че щом отбия малакта ще хукана на почивка с приятелки, пък той ще гледа двете хлапета  Crossing Arms.

# 115
  • Някъде в Европа...
Верче , и от мен честит рожден ден на патерици!  bouquet
Евелинка, аз също те прегръщам силно и бързам да те успокоя - престани да се притесняваш, каквото стане, имаш или нямаш  кърма....Важното е, че се опитваш да дадеш най-доброто, но не винаги всичко става според желанието ни. От сърце ти пожелавам нещата да се нормализират в най-скоро време. Ради също е луд на тема багери, рейсове, камиони  Wink А за почивката с приятелки, сама - почти съм сигурна, че няма да го направиш Wink. И аз така се заканвам, но едва ли ще си оставя детенцето само с тати Simple Smile, виж ако бяхме сами с татито, на драго сърце Mr. Green
Оска, много ти е сладко детето  Heart Eyes
Са, много се радвам, че всичко е минало бързо и безболезнено Hug, но то е нормално, де, с този доктор Wink. Така и не се "осмелих" да ти пиша по Скайп Embarassed, предпочетох да изкачам да мине процедурата....Гушни Али от Ради Hug

За спането - спи напоследък откъм 13ч до 14.30ч. Първите 30-40 мин на леглото, събужда се с рев и го гушкам. Унася се в мен на ръце и после е абсурд да го сложа Twisted Evil, та така.... поне 1ч. го държа на ръце да поспи Twisted Evil В противен случай съня ще му е само 40мин дневно. Не сика да спи и това е... Вечер заспива около 21ч, буди се по 100000 пъти, отдавна не броя и не гледам часовник Twisted Evil , суче, за да се унесе пак Twisted Evil Вече имам чувството, че затова не качва кг, просто защото не спи, няма спиране по цял ден....
закуската- само овесени ядки със сирене или попара - друго не иска... Филия му давам залъчета, но тогава не сяда на стола и го гоня из цялата къща, а и така не хапва въобще - 5,6 хапки и това е, затова си му давам само овесени ядки или попара.
към мамите на момченца - кажете как е при малчовците ви интереса към пишока! Crazy Ради като се види гол и започва да си го пипа Crazy, съответно той пораства, на него явно му става хубаво, започва да се смее и съответно още повече го дърпа... Имам чувството, че само чака да го съблека , за да си го дърпа Crazy малко ме притеснява това Rolling Eyes

Хайде, оставям ви, че стана дълго. Лека вечер и  Hug Hug Hug

# 116
  • София
AIR-че, а как да си опознае тялото иначе? Спокойно, нормално е.
Евелинка, до 40 дни се регулира кърмата.( понякога и повече). Депресията също е нормална и причината е в хормоните, които се регулират. Мисли за хубави неща, пий течности, българският лактогонен чай е много добър ( даже по- добър от Хип). Ако подслаждаш водата може да се засища от нея и да не суче, което се отразява и на лактацията. Намали захарта ( поне при Дани беше така, но нямаше кой да ми каже тогава). Нощните кърмения са важни за Пролактина, а спокойствието за Окситоцина. Помниш ли т.нар. кърмачески стачки. Да не е това? Иначе, момичетата са прави  Wink.
Оска, гушни сладурчето от мен  Hug.

Много съм изморена и затова телеграфно. Тъкмо ще си починете от мен.
Лека нощ  Hug.

# 117
Са,радвам се че процедyрата е минала безболезнено и стискам палци резyлтатите да са добри! Peace
Евелинка,през толкова трyдности мина,а сега да се ядосваш и то сигyрно напразно.Я си нагyшкай малката принцеса и се yспокой!Кърмaта не винаги слиза веднага,първо трябва и да се yспокоиш,може да плаче и заради колики.А има и бебета,които просто са си ревливи.Има един чай за кърмачки на Хип,можеш да пиеш от него за по добра лактация.Дано скоро се похвалиш с добри новини!
Оска,слaдко хлапе е Васето!
За закyската-редyвам попара,кyс-кyс,припечени сандвичи с салам и кашкавал,домашна баница,крок,понякога и кроасанчета от малките с мляко.
За спането-все още спи по два пъти за час,не повече.Но нощеска серията с пробyжданията продължава,3h е любимото и време да се събyжда през ноща.
Днес си направихме чyдесна разходка с Ма4о и Марти.Yдивихме се как децата израснаха толкова бързо и какви щyротии се чyдиха да направят.Мaрти се опитва да направи от Вярa фyтболист и май че yспява.Иначе сме добре,като изключим мъчителното никнене на предно зъбче и кътник едновременно.То беше кривене,то бyдене,чак и апетита си намали.
При каката има напредък с плyването,вече е по спокойна и yверена.Най важното е,че ходи с желание.
Е,това е от нас!Много  Hugна всички хлапета!

# 118
Влизам да се оплача, за което се извинявам.  Embarassed
Калоян тази сутрин стана в 4:30 ч. и беше с Т 38 градуса.  Cry Дадохме му панадол. Днес трябва да ходят с баща си при ЛЛ, за да пускат изследвания за ясла, трябваше и ваксина да слагаме, ама ще я отложим заради Т. Напоследък е много нервен и непрекъснато пъха нещо в устата, бърка си с ръчичките и мисля , че го мъчет зъбки. Така се надявам тази Т да е от зъби и да вземе да избие вече този дето го мъчи. И всъщото време не вярвам, че от зъби се вдига Т.  Sad  Ще изчакам да видя какво ще каже док. Толкова ми писна от тези болести.  newsm45

# 119
Добро утро, evelinar за почивката  с приятелки сигурно си знаеш ,че дори и да я осъществиш ще е след няколко годинки  Laughing AIR Саши също си дърпа бубата както казва Lovi  опознава си тялото.
sleepy аз пък съм убедена ,че от зъби се вдига Т като избиваха кътниците на Саши беше вдигнал 39Т.
Sa кога ще са готови резултатите?
Приятни разходки на всички. Hug
На мен свеки ми носи Саши пред офиса като е топло ,за съжаление време за разходки не ми остава. Close

Общи условия

Активация на акаунт