Както завиждаш... може и да се присъединиш. Ако си забравила как става... ще пратим таткото на поправителен 
А историята с бибата и маймунките е наистина страхотна
Ей, аз днес се записах като за няколко месеца... Ама имам много работа
Както завиждаш... може и да се присъединиш. Ако си забравила как става... ще пратим таткото на поправителен 
Лека бременност ви желая и накрая едни здрави и неревящи бебоци.
. 

А кака Теа и батко Дани да стават все по-послушнички,за да се чувстват добре и бъдещите мамчета 

Опитваме се вече да седим на гърнето,но някой път става,някой път-не.Но това да е -здравички да са само,другото е без значение
Иначе аз имам много работа в офиса-сега приключваме годината,подаваме патентни и дан.декларации,регистрираме дружества и зем.производители,въобще работата е много, и за тва не се вясвам много ,много във форума и в чата,просто нямам никакво свободно време,ама да знаете,че много ми липсвате
Та в тази връзка-Рагтайм разбирам те напълно,и аз понякога се чувствам така,липсва ми детето,но следобяд наваксваме с разходки и игри
И най-вече радвам се че започнах работа,не съжалявам нито з аминута,просто се чувствам щастлива и полезна 
Аз все още мисля че трябва да изчакаме с другото бебче,макар че ми се иска второ веднага.Не зная как ще се справя с две малки деца на веднъж?
Браво на всички решили се на второ сега,и лека и безпроблемна бременност

И при нас задължително, когато има кашлица, е съпроводена с повръщане
Въобще Моника повръща от най-малкото, много е неприятно...Аз ви се оплаках, че и в колата също й става лошо, дано с времето го израсте, че е отвратително...
Дишането е ок, засега сме на хомеопатични и сиропи, капки за нос и това е.

А вече направо ме е страх да излизаме с колата, защото един път се случи и за съвсем кратко разстояние да повърне...Та като сме с колата, съм в някакъв непрекъснат страх - чудя се да шофирам ли или нея да гледам дали не й е лошо
Вече толкова съм задобряла, че я познавам по физиономията, която прави, че ще повърне