Мина празника на любовта, НОЕМВРИйче се вихри без умора у дома!!!

• 12 243
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Дребен, ами то е постижимо  Wink Както завиждаш... може и да се присъединиш. Ако си забравила как става... ще пратим таткото на поправителен  Hug

А историята с бибата и маймунките е наистина страхотна  Laughing

Ей, аз днес се записах като за няколко месеца... Ама имам много работа  Embarassed  и така си почивам  Hug

# 271
Есма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
татито е забравил май  Blush наистина, предния път Ангелчо го прави след като се върна от командировка, сега пак заминава,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, та да видиме Wink

# 272
  • Плевен
МНого хубави новини Laughing
Честито момичета  bouquet Лека бременност ви желая и накрая едни здрави и неревящи бебоци.
Вчера ходих на гости при едно бебе на 2 месеца и толкова хубаво ми стана и мило,но нямам смелост за второ все още.Някак не мога си представя реалността с Михаела и с бебе на ръце hahaha.

# 273
  • София - Дианабад
УУУУРАААА, ОТБОРЪТ НИ СЕ УВЕЛИЧАВА!!!  preggo preggo preggo preggo
РАДИ, ЧЕСТИТО!!! ЛЕКА, СПОКОЙНА И ПРЕКРАСНА БРЕМЕННОСТ И НАЙ-ХУБАВОТО БЕБЧЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ!!!

# 274
  • София
Леле Гери като ти гледам лентичката то твоето наближава! Как се чувстваш? Реши ли къде ще раждаш? Момиченце ли е както беше споменала и как е Софи? По-различна ли е тази бременност от първата? И да не забравя - честита награда от конкурса за най-хубава бременна на сп. "Моето бебе и аз" Hug

Митко от сутринта не е дигал температура дано не е настинал Praynig

# 275
Малеее,не съм влизала скоро и кво да видя-много новини,и все хубави Grinning
Ради,Софи,лека и безпроблемна бременност още веднъж и на финала здрави и красиви бебчета GrinningА кака Теа и батко Дани да стават все по-послушнички,за да се чувстват добре и бъдещите мамчета Grinning
Мони,стискам палци Миташки да е добре и да не вдига повече температурка Praynig
Фъстъчка,честита ви нова придобивка,със здраве да си я ползвате Peace
Пети,а Никол е  много чаровна малка дама,голяма красавица е,пу-пу Hug
При нас нищо ново-Симона расте и хубавее,става все по непослушна и не признава" не" за отговор WinkОпитваме се вече да седим на гърнето,но някой път става,някой път-не.Но това да е -здравички да са само,другото е без значение GrinningИначе аз имам много работа в офиса-сега приключваме годината,подаваме патентни и дан.декларации,регистрираме дружества и зем.производители,въобще работата е много, и за тва не се вясвам много ,много във форума и в чата,просто нямам никакво свободно време,ама да знаете,че много ми липсвате SadТа в тази връзка-Рагтайм разбирам те напълно,и аз понякога се чувствам така,липсва ми детето,но следобяд наваксваме с разходки и игри GrinningИ най-вече радвам се че започнах работа,не съжалявам нито з аминута,просто се чувствам щастлива и полезна Grinning
Ох,спирам че стана дълго,лека и спокойна вечер ви желая Hug

# 276
Мами, болни сме  Cry За 4-5 часа Алекс започна така да кашля, че го избива на повръщане, не може да спинка спокойно, за сега няма температура, утре сутринта рано отиваме при доки. Стискайте палци, за капак и племенничето ми е с пневмония на инжекции, милите душички. Плаче ми се  Sick

# 277
Мамчета,вие направо ме карате да се срамувам...Честито на всички preggo preggo preggo preggo stork-boy stork-girlАз все още мисля че трябва да изчакаме с другото бебче,макар че ми се иска второ веднага.Не зная как ще се справя с две малки деца на веднъж? ThinkingБраво на всички решили се на второ сега,и лека и безпроблемна бременност Hug Hug Hug

# 278
Хайде на кафенце,който може да пие smile3503

# 279
  • Пловдив
Здравейте и от нас!  bouquet
Леле,честито на бременлийките,страхотни новини  Hug,желая ви лека бременност.  bouquet
Ние се стягаме и след малко ще сме пак по парковете да бягаме на воля.

# 280
Лелееееее, стахотни новини.
Lightblue, sofkobofko   честито и лека бременност ви желая!
ZLATNA на теб също!
 goris, както отбеляза Мони то твоето наближава, леко дочакване на щастливото събитие ти желая.
Браво момичета! Ще взема и аз да се престраша за второ бебче, и без това нашия тати доста напира за това.

Мони, как е Митко днес. Мими и тя вдигна Т преди няколко дни, и то на няколко пъти. Прегледа нищо не показа, така че и аз си мисля че може да е от зъбките/ много я тормозят/

бебка и бебко, а вие как сте? Дано му мине по бързо на Алекс. Praynig

# 281
бебка и бебко, бързо да се оправяте и пиши какво казаха на прегледа  Praynig И при нас задължително, когато има кашлица, е съпроводена с повръщане  Sick Въобще Моника повръща от най-малкото, много е неприятно...Аз ви се оплаках, че и в колата също й става лошо, дано с времето го израсте, че е отвратително...

# 282
Бяхме при доки сутринта,  кашлицата продължава със същата сила, повръщането също, било от секретите, вярвам че е така, цяло нощ само дремем с едното око, малчо беше хипер неспокоен, сърчицето му спи, но кашлицата мира не му дава Sad Дишането е ок, засега сме на хомеопатични и сиропи, капки за нос и това е.
На всички болнички бързо оздравяване  Praynig

# 283
Момичета привет в този ветровит ден!  bouquet
Мама Мони, Бебка и бебко, дано бързо оздравяват малчовците!
Петя, как те разбирам за повръщането, аз вече имам алергия и страх от него, Ангелчо много повръща за щяло и нещяло, само да реши че това дето го яде не му харесва и се напъва нарочно, или бърка за секунда с двата си най-дълги пръста за да повърне, аз сменям покривката на спалнята през 2-3 дена, нашите дрехи с мъжа ми ги пера през ден и тях, оповръща ни и нас.... ooooh! ooooh! ooooh!
Тъкмо мислехме, че сме му намерили цаката и след като го видиме че се напъва да повръща, това става предимно след вечерното хранене главно, пъхаме бибата и веднага го гушваме, ама дребното по-често побеждава и ни изпреварва

Аз незнам за автомивките, ама ако печелех от ръчно пране на килими и пътеки, досега златна кокошка да съм станала... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Sad

# 284
дребен, и при нас е същата ситуация...Постоянно нещо пера  ooooh! А вече направо ме е страх да излизаме с колата, защото един път се случи и за съвсем кратко разстояние да повърне...Та като сме с колата, съм в някакъв непрекъснат страх - чудя се да шофирам ли или нея да гледам дали не й е лошо  ooooh! Вече толкова съм задобряла, че я познавам по физиономията, която прави, че ще повърне  Sick

Общи условия

Активация на акаунт