Мина празника на любовта, НОЕМВРИйче се вихри без умора у дома!!!

• 12 300
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
При нас резултата от прегледа при док - хвърли ни на антибиотици. Бяхме с бая висока температура (38,8) и червено гърло и тя рече и отсече - антибиотик. Иначе зъбите били в основата на проблема, ама... да се презастраховаме.Но аз реших да изчакам и днес сме на преглед при частната док. Най-интересното обаче е, че от вчера вечерта Димана няма температура, нито разтройство. Аз съм в чуденка newsm78 и не знам днес какво ще каже докторицата. Днес си е свежарка и не ми се ще пак да ни засилват на гадните лекарства. Слагам  тук едни прахчета в храната - Мултисаностол с пребиотици и се надявам да е минала вече атаката.
Отчетох се Crazy
Мони дано всичко при вас е ок Praynig Урина взех лесно - веднаха като се събуди сутринта, в банята права, с пусната вода от чешмата и аз чакалих с чашката.

# 76
  • Плевен
Здравейте мацки драскам набързо няколко реда! Ами не сме добре трети ден е с температура и следобед пак сме на лекар да го видят. Ще пускаме урина (незнам как ще успея да я взема), а утре най-вероятно ПКК. Иначе освен темп. и леко червено гърло нищо му няма идея си нямам какво е, но по-бързо да ми се оправи детенцето, че ще лудна вече!

Приятни разходки! 
И Михаела беше така. От петък през нощта до вторник с висока Т.В събота беше 40,5 С. След това 2 дни със сополи и това беше. Не й давах антибиотик. Било вирус ми казаха.педиатърката й даже не си направи труда да ни пусне с предимство,че е с Т и я заведох при друга лекарка.

# 77
И Моника от понеделник е със задна хрема и позачервено гърло. От време на време и накашля, но много рядко. Температура не е вдигала (пу-пу, да не ме чува дявола). Засега е на Имунобор и Саностол, само че на сироп. Капя Виброцил, давам и Мукоплант на д-р Тайс, макар че на ден се закашля 2-3 пъти  newsm78 Дано премине леко и бързо, същото пожелавам на Митко и Димана  Praynig

# 78
Ей личи си че се стопли най-накрая тука е мъртвило Mr. Green
Мама Мони стискам палци бързо да се оправите Praynig Същото се отнася и за малката Моника и Димана и за всички болнички Praynig
От вчера с появата на топлото слънце положението при нас значително се подобри. Вече се излиза на двора в 9 сутринта и го оставям да си прави каквото си иска до 12. Яде и направо припада в кревата, след което следва 3 часово спане. След обед същото се повтаря до стъмване и в 20,30 най-късно Дани пак отнася плувката. Те това е рецептата за добро държание и послушание на мойто дзверче smile3508.
За бибата хиб не ми се мисли. Случи ми се няколко пъти да заспи без нея но беше смазан от умора иначе си я търси до пълна истерия. Единствено в колата заспива без нея явна в клатененто му е майката newsm78 Ще чакам да му избият и другите 2 кучешки зъби да се поуспокои малко и ще видя. С гърнето напредък никакъв. Както го сложа на него и почва да реве и да му се е акало му секва Sick. Ще чакам да се стопли и ще го пускам гол по двора да плаши съседите.
Дени радвам се че си оздравяла вече Peace
Момичета какво стана с срещата заедно с децата, да не съм я пропуснала? newsm78

# 79
  • Бургас
Като чета колко болни само  Sad  да се оправяте и бързо да оздравявате всички.Ама то и времето време ли е.Един ден топло един ден студено.И аз вчера се чувствах ужасно, носът ми беше запушен, беше ми отмаляло и ми се спеше, но взех няколко прахчета Тайлол хот, вит Ц, парацетамол, една разтривка и в леглото.Днес съм добре.Доста се бях притеснила да не заразя и малкия.Пазете себе си и децата си до колкото е възможно и дано всички болнички бързо оздравяват  Praynig

# 80
Мацки, включвам се набързо само да кажа здрасти!

Ние сме в Банско от неделя и си изкарваме почти супер! Беше доста студено - 32 първият ден, но последните дни е слънчево и топло. Редуваме се в бебегледането - сутрин карам аз, а следобед Дани и Лина е доволна. Горе на Бъндерица върви между легналите ски на туристите и раздава усмивки. Возихме я на шейна и доста и хареса. Мисля си другата година дали няма да става вече за ски  Grinning

На всички болнички - бързо оздравяване  Praynig

До скоро!

# 81
Здравейте красавици!
Благодаря на всички за хубавите пожелания за малката Симонка LaughingМного сте мили Hug
Аз напоследък нямам никакво време за писане.Преди обяд излизаме на кафе, на обяд влизам в офиса да побачкам мъничко и следобяд си правим една хубава разходчица.И на малката кукла добре и се отразява,вечер си ляга към 21.00ч и сутрин си спинка до към 08.00,пу-пу да не предизвиквам дявола GrinningИначе именния ден го изкарахме много хубаво,бяхме по семейно,сега в събота ще събирам приятелчетата на Симонка да ги почерпим по една тортичка Grinning
Като чета има доста болнички пак-желая бързо оздравяване на Митко,Димана и Моника PraynigДано скоро се оправят мъниците за да се успокоят и мамите PraynigМария,и ти да се оправяш бързо Praynig
Роня ще чакаме снимков материал от Банско,целувки на Линка маслинка Grinning
Ох стана пак много дълго,утре ако мога ще кача снимки от ИД Peace
Лека и спокойна нощ момичета Hug

# 82
Има 2 петна като лишеи и педката каза да не го къпя с душ-гел известно време, а със сапун...но всеобщо е мнението, че сапуна още повече ще му изсуши кожата, та сега май ще го водя на друг лекар за второ мнение newsm78 Изписа му и Клобедерм, което е кортикостероид, та съм в чуденка дали да го мажа... Thinking

Дени, НЕ МАЖИ с кортикостероиди- решават проблема само временно, петната изчезват и като спреш да мажеш пак се появяват. Така вместо да лекуваш проблема, го задълбочаваш. Трябва да се бориш СЪС СУХАТА КОЖА!!!! Аз за съжаление доста късно го осъзнах, но откакто правя точно това Ран е значително по- добре. За да не се стига до нашето дередже, купи ЕУЦЕРИН ОЛИО и го къпи само с нег, твоята педка чавка й е изпила ъкъла, в никав случай не ползвай сапун и му вземи някое кремче за масаж след баня, за не му е суха кожата.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА СИМОНА!!! ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА СЛАДКА!!!

# 83
Ехоо и от нас със зъбатия змей. Днес гледам че му е избил и единия кучешки + малко от един предкътник, та сигурно за това бяха драми тия дни. С новите стават 11 зъба. Иначе сме си Ок, 10 кг, 78 см.
Хайде за сега, ще гледаме да излезем днес, навън е доста по-различно с игрите. Последните дни пак взе да спи по 2 пъти, явно се уморява повечко.  Hug

# 84
Жени, честити зъбчета! Да е усмихнат и спокоен Сашко! Peace  И Ники още спинка два пъти на ден - сутрин 1-1,30 и следобяд 1-2 часа.
Дени, стискам палци да преборите кожния проблем бръзо!  Praynig
Лина, наслаждавайте се на почивката! Хубави емоции!
Хубави почивни дни и пролетно насторение - ние отпрашваме днес към Чифлика, Балкана ни зове... Mr. Green

# 85
  • София
Здравейте мацки! Да кажа как сме - с розеола! Голям кеф - разбра се от какво е темп., която вече спадна след като днес избиха петната. ПКК е добре - хемоглобин 123 newsm78(някой знае ли колко трябва да е на тяхната възраст), в урината има малко левкоцити (ако не бъркам или еритроцити ли бяха newsm78абе незнам нещо има), но не е притеснително - ще пиеме Мурсалски чай за тях да се изчистят. И избиват четири зъба наведнъж, което явно е помогнало за да му падне имунитета и естествено е много кисел, но това няма какво да се прави!
Надявам се и другите болнички вече да са по-добре!

# 86
  • София, Дианабад
Е, Мони радвам се, че не и по-сериозно и че все пак се  оказа права за шарката вашата педи, а тя ви е друга, нали вече?
Като нищо и Борис може да е изкарал тази шарка, а не да е било алергична реакция от панадола.. - знае ли човек?!
Цункай Миташки, да му избиват зъбките бързо и да му минават киселеенето, за да радва мама.   Heart Eyes

Весел уикенд на всички мами и бебета и татковци  Hug
Роня, приятна почивка  Laughing Laughing

# 87
ПКК е добре - хемоглобин 123 newsm78(някой знае ли колко трябва да е на тяхната възраст), в урината има малко левкоцити (ако не бъркам или еритроцити ли бяха newsm78абе незнам нещо има), но не е притеснително - ще пиеме Мурсалски чай за тях да се изчистят.

Мони, на Ран му беше 127 и казаха, че е ок! Обаче този резултат беше от пръстчето. Наложи се да вземем и от вената и тоава хемоглобина беше 103... и сега сме си купили гречка (елда) да папка Simple Smile

# 88
Здравейте, момичета! Да се разпиша в темата, че ще свърши Simple Smile. Марти току що заспа, много бързо и лесно заспива напоследък - много се измаря през деня, не се спира на едно място за секунда. Не сме от най-едрите, с манекенски размери сме от сега - 9200 тежим, около 80 см сме високи. За месец и половина му избиха доста зъбки - може би около 8-10, точната бройка не мога да кажа, защото не ми позволява да му бръкна в устата за повече от 2 секунди. Може да се каже, че доста лесно избиха зъбаците, част от тях даже не усетих кога пробиха. Имам чувството, че расте с часове.

Мен нещо ме е треснала депресарската, ама ще се оправя.

Но всички болни пожелавам бързо оздравяване!
 Hug Hug Hug

# 89
Мони,нашия хемоглобин е 100 и доки каза че и е малко нисък,но не ни изписа нищо newsm78Каза ми че след 1 месец ще пуснем пак кръв и тогава ще решим кво ще правим.А иначе за тях нормата ми каза че била около 120-130.Така че си мисля че вашия е ок Peace
Цвети,а тази елда с цел покачване на хемоглобина ли е newsm78Ако е така да питам и мойто педи дали да и давам на Симонката newsm78Благодаря много за пожеланията HugЦелувки на Ран и Неда Hug
Усмихнат и слънчев уикенд ви желая,а на болничките бързо оздравяване Praynig

Общи условия

Активация на акаунт