Мина празника на любовта, НОЕМВРИйче се вихри без умора у дома!!!

• 12 300
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Чета си тука аз инструкциите от педиатрите и за бибите пише да се махат денем и само ако детето е готово - нощем... Нашия не е готов, и не го насилвам. Денем не ползва и без това.

Относно гърнето, за момченцата пише, че по- късно от момиченцата се научавали да задържат, та преди 2 години нямало смисъл да се тренира изобщо, за да не се травмират...

# 61
Аз само на бързичко минавам да ви кажа че днес нашата малка кукла е Именничка-при нас честваме на този ден СВ.Симон!
Та по този повод се почерпете за нейно здраве
На болничките бързо оздравяване им желая Praynig
Утре ще ви чета по подробно,целувки Hug

# 62
  • София - Дианабад
Честит имен ден на Симито! Да расте здрава, весела и късметлийка с прекрасното си име!
И София киселее, а аз все го отдавам на зъбите. Малкото шава и расте. Аз приключих с практиката и, честно казано, ми е много мъчно /направо май съм се наркоманизирала/. Сега ми остават държавните изпити и СДК-то. Добре, че  е последното, за да отида още някой път в градината.
Отново за местата в ДГ - попитах директорката дали имаме изобщо някакъв шанс за ясла като сме родени 2006 година, а местата са 0. На мен тя каза, че групата й е сформирана още септември месец /което е по-приемливо обяснение/. Каза също, че ако районният кмет разреши, имало възможност да се прегради място и да се направи още една група и тогава може и да се класираме. На другия ден идваха от Общината за някакви ремонти, но не знам подробности.
Мони, стискам палци всичко при вас да е наред!
Целувки!  Heart Eyes

# 63
Мараба банда!   Grinning

Поздрави на всички от мен и моите момичета! Всички сме добре - здрави и весели! Най-весело си е малкото слънце...  Grinning Пу-пу!

Ето нещо от прощапулника:

Книжка си харесах       И старото фото      С две е по-добре      Мама и Тати доволни

# 64
  • Бургас
Честит имен ден на Симонака!Да расте здраво, весело и щастливо дете!

Д-р Дженд малката бонбонка вече ти е абсолютно копие!Все такава хубавица да е  Grinning

# 65
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте Simple Smile Ей вече никой ли не черпи с кафенце в темата, айде едно каааве от мен

Дженд и сега с каква професия ще е малката - фотограф или писател?

За бибите четох, че към 2-3 годинки трябвало да се махат, ама на мен това ми се струва доста късничко. Слава богу Ема никога не  е била с биба, та сега нямам този проблем. Аз си имам друг, по -труден за решаване - оттучване не от бибата, а от цицата. Така като гледам в близката една година няма да стане отбиването....Сега съм на вълна гърне и вече я слагам доста успешно по голяма нужда, а като се затопли времето започвам да я уча и за пишкането и се надявам лятото вече да се е понаучила

# 66
... Дженд и сега с каква професия ще е малката - фотограф или писател?

Може и двете, нищо против нямам!  Mr. Green

Между другото, на 16.02 изпратих капаро 100 лв. за Априлци, надявам се не е късно, нали gadamernewsm78

# 67
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами не знам, днес ще им звънна да видя дали всичко е наред с резервацията

# 68
  • София, Дианабад

Привет и честит празник на Симито!
Дженд, браво за писателката с хоби - фотография  Laughing
 Laughing
Мони, как сте, пиши моля те.
Ние сме добре, днес започват активно с разходките с баба си, че беше доста затворен напоследък...

# 69
  • Пловдив
Здравейте!
По повод бибите и аз да се включа,вчера малкия скъса бибата със зъбките и следобед така си заспа без да я потърси,но като се събуди  #Crazy Sick Confused какъв рев му удари чак се засиня,та ходих по спешност за биберона...Да,обаче новата само като му я бутнах в устата я извади веднага и взе да я разглежда и така и не иска да я сложи пак.Та тази вечер си изкарахме без биберон,само си я държи в ръцете,но не я лапа... Hug

# 70
Тази биба усещам и аз, че ще е голям проблем. Димана от няколко дни е със запушен нос, не може да диша чак, ама бибата трябва да е в устата ooooh! Не стига това ами и температура вдигна вчера, от днес сме пък и с друга екстра - разстройство. Аз всичкото това го отдавам на зъби (надявам се Praynig), но след обед ще ходим на док. Жената ни посъветва да сме на диета - само ориз и моркови, но уви Димана не ще даже да го помирише. Май ще купувам от онези лечебните каши.
Уф оплаках ви се, за което ще ме извините, ама сме сами в къщи, само свеки се обажда да пита кво става и да дава безценни съвети Sick

# 71
Привет и от мен!

Честито на Симонка /на патерички/   bouquet

Днес ми е тъпо цял ден и реших да ви навестя белким ми дойде настроение в края на деня. Поне времето навън е приятно Simple Smile Днес малчо се е разхождал навън, с детегледачката, милия откога не е излизам за повече половин час, да походи, да потича навън ... Напоследък много ми липсва през деня и едва дочаквам да се прибера да го гушна  Sick

Иначе при нас едно зъбче напира, напипвам го едва ли не, стърчи изпод венеца, но още не е пробило ... Оня ден опитахме кремче за дупе и много ни се услади  Mr. Green Упорито си облизваше пръстите докато отивахме към банята да се мием  Mr. Green

Мони, дано сте добре!
eli_mama , дано ви е от зъбките проблема, макар че толкова много неща на веднъж ..., дано бързо минава  Praynig

Това е засега. Приятна  и спокойна вечер!
 Heart Eyes

# 72
Здравейте! Heart Eyes

Хайде и аз да се разпиша Wink
Благодаря на всички за пожеланията за оздравяване Hug Вече съм добре и съм заредена с нови сили, които младежът ще изпие за отрицателно време Crazy
Днес ходихме на консултация...малко позакъсняла, заради грипната епидемия, но все пак...та Тедката е 12,500кг и 88см...за три месеца е пораснал цели
5см Shocked даже към 89см клони...
Има 2 петна като лишеи и педката каза да не го къпя с душ-гел известно време, а със сапун...но всеобщо е мнението, че сапуна още повече ще му изсуши кожата, та сега май ще го водя на друг лекар за второ мнение newsm78 Изписа му и Клобедерм, което е кортикостероид, та съм в чуденка дали да го мажа... Thinking
Вече е с 14 зъба и другите напират tooth
Открихме сезона на следобедните разходки до късно, т.е. след като се наспи Party

Дженд, прекрасна е Аля...пожелавам й да обикаля света с фотоапарат и да издава книги за своите пътешествия Wink
eli_mama, бързо отърваване от разстройството и още по-бързо и безболезнено зъбоникнене Peace

Още нещо щях да пиша, ама...то и без това стана дълъг пост Embarassed

Приятна и спокойна вечер! Simple Smile

# 73
Здравейте и от нас!
Предполагам всички сте се възползвали от днешния слънчев ден. Ние се прибрахме чак в 6 часа, на  Никол и се отрази добре, но на моите крака не толкова. Иначе сме добре, вече не пием антибиотик, изследванията са добри, нямаме бактерии и дано да сме ок.
За бибите съвет не мога да дам и ние като Ема Гадамерска си имаме цица. Gadamer ти отказа ли се да я отбиваш Ема?
Иначе продължаваме и ние с опитите  да използваме  гърнето, понякога успешни, понякога не. Бела на мен пък баба сега като ходихме да ги видим почивните дни, ми вика, че ако ще отбивам Никол да е след Великден, че по време на пости не трябвало да се отбива. Така, че най-различни приказки...
Dr. Jend вашият избор го тълкувам като фоторепортер за National Geographic. И всички ще се хвалим с нейните снимки photo
Дени дано бързо се оправи Тедката. Скоро гледах негови снимки и когато е да баща си , си викам колко много прилича на него, после до теб пак викам колко много прилича на мама. Голям е сладур...пу пу
Цвети стискам палци и Ран да се оправи. Какво да ги правиш тези баби...
Айде лека нощ от нас!
Между другото Никол така е зяпнала ТВ и шампионската лига, направо ще влезе на терена.

# 74
  • София
Здравейте мацки драскам набързо няколко реда! Ами не сме добре трети ден е с температура и следобед пак сме на лекар да го видят. Ще пускаме урина (незнам как ще успея да я взема), а утре най-вероятно ПКК. Иначе освен темп. и леко червено гърло нищо му няма идея си нямам какво е, но по-бързо да ми се оправи детенцето, че ще лудна вече!

Приятни разходки!

Общи условия

Активация на акаунт