Мина празника на любовта, НОЕМВРИйче се вихри без умора у дома!!!

• 12 240
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте мацки. Аз  чак сега влизам, че нали съм в сесия и не ми остава време за форума, камо ли за чата. Виждам, че обсъждате за памперс мечетата - не знаех, че пак има игра, но се радвам, че предвидливо си събирах досега мечетата от всеки пакет и сега вече имам доста. Само остава да си взема 2 карти отнякъде.

Клю а ти на лекар води ли го Ивко да го прегледа и да каже експертно мнение? Иначе не се ядосвай толкова за бабите, това  е кауза пердута просто. И аз се ядосах много на майка ми, че сега уикенда хванала и подстригала Ема без да ме пита и то доста накриво....ама айде...

И мисля, че вече е крайно време да се организираме на среща - Ети тебе те чакахме, за да ходим в на пиЯно бар Синатра....а децата къде да ги срещнем?

# 46
 Hug Hug Hug
Първо-благодаря за хубавите ви пожелания.
Да почерпя виртуално .
Ние вкъщи бяхме болни,ужасен грип.Татето първо го донесе от работа,после аз се разболях,а накрая и Криси.Добре че не бяхме всички на веднъж,че да има кой да гледа Криси,и че Криси го изкара най-лесно само кашлица.Сега всички сме добре.Празниците ги изкарахме чудесно  bouquet  bouquet
И честито за новите крачета,честито за новите зъбчета,честито за новите хранителни навици LaughingЧестито и на всички имали повод за празнуване.
Лек и спорен ден на всички мами и дребосъци.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 09:20 от dima 1980

# 47
  • Пловдив
Здравейте и от нас,
Клю,те май всички свекита са таквиз... newsm78,майто свеки редовно му подава какво ли не,уж само да опитал да не му станело нещо,ама то като стане белята.... Confused

# 48
Дима, честито и от мен!  bouquet
Ех, Клю, моята свеки слуша, но не мога да кажа същото за майка ми - само да пробвало детето, така жално гледало. Стискам палци бързо да се оправя Ивко.
Цвети, много ми стана жал за Ран, дано диетата е ефикасна и скоро му мине!
Иза, не се връзвай на щуротии - Ники не съм го кърмила от седмица, но вчера докато се гушкахме си намери цицата и с неистов радостен вик се вкопчи в мен. Междувременно не съм цедила, много бързо се регулира - като няма млеконадой, не се образува нова. Mr. Green  Забелязвам, че сега повече ме гушка, а като му кажа, че вече няма мляко /като рови в пазвата ми/, си казва браво...  Но си е мъка - Ради не се е сещал да търси като го отбих, а сега Никълчето щом ме види вечер, започва с "мама амам"  Confused
Дени, бързо да одравяваш, мила. Аз от 10 дни съм гадна хрема и няма спасение... Crossing Arms
Много ме е яд, че играчките на Памперс са същите. Naughty Не, че скоро ще ги събера, де. Но жирафът е страхотен - Ники с голям кеф си играе с него.
Само да не измислите виждане за този уикенд, че заминаваме за Чифлика и ще умра от яд, ако пропусна  Stop.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 11:39 от Весето s

# 49
  • София
Честит рожден ден Дима! (на патерици) newsm59

За играта на памперс. Онзи ден ни дадоха карта. Този път и аз съм решила да събирам мечета. Само ме е яд, че от предната промоция бях събрала доста мечета, но като свърши и не можаш да намеря карта ги хвърлих, защото реших, че не може пак да повторят игрите Twisted Evil. Да ама не. Та сега ще събирам наново. Вече имаме 4 мечета.
чудя се само за какво да събирам. Жирафът хубав ли е?

Клю,   и аз няма да подмина постинга ти. Като толкова искат Ивко да хапва всичко що не вземат да го гледат като се разболее и да им се свива сърцето всеки път. Еййййййййй много неразбрани хора има на тоя свят. #Cussing out Те и мойте отначало се опитваха да ми обяснят как на 7 месеца трябва да яде салата от домати и краставици, защото посягъл и искал, но той и към ракията посягаше пък не му предлагаха Mr. Green Добре че мъжът ми ги скастри и вече не смеят да дават нищо без да питат. Не че го виждат често, но все пак.

Изабела, много хубави снимки. Получихте ли номерата, които чакахте? Надявам се да се адаптирате бързо. Да ти кажа честно и аз ве по-често се замислям дали вече да не се изнеса от тази държава, че от няколко години насам патриотизма ми взе да прегаря Sad

за кърменето и  отбиването. Миналия месец бяхме всички болни и се наложи да спра да кърмя 7 дни. Никола пиеше адаптирано мляко без проблеми 2 пъти на ден. Но след като се върна към гърдата сега не иска и да помирише - съвсем буквално. Просто като му го подам и започва да му се повдига. Пробвах няколко вида АМ, дори и със сламка, но не иска. Как ще се отбиваме не знам.
А иначе суеверието за кърменето след прекъсване и аз съм го чувала. Даже баба ми ми се обажда специално да ми каже да не кърмя повече, защото децата ставали с лоши очи. Но разбира се  не я послушах, защото още като родих трябваше да прекъсна кърменето за 5 дни в болницата, защото бях на системи. Това означава ли, че не трябваше да си кърмя изобщо детето? Wink Ако пък толкова се опасявам от суеверие скоро ще го кръщаваме, та се надявам да се оправят нещата Laughing

Ети, добре дошла. Този път и аз ще се включа в компанията за пиано бара. Само кажете кога.

Дени, желая ти бързо оздравяване! Praynig

# 50
  • София, Дианабад
Здравейте мацки  Laughing
Да са похваля, че след като всички се изредихме болни и най-вече Борис - вече сме добре, той само покашля леко и аз съм на работа отново. Естествено, днес ми липсва много мъника, но се радвам, че имах няколко дни да си го гушкам и да си го гледам аз.  Laughing
Клю, пази си Ивко. Не им позволявай да му дават вредни неща, толкова ли не разбират, егати хората. Бъди по-категорична!   ShockedМен уж ме слушат, ама изобщо не знам свеки какво прави и какво му дава. Добре че е само 1 ден в седмицата. Мисля, че изпълнява стриктно нещата, но пък му ограничава количества и според нея маслото е вредно и има холестерол и не се дава на бебета. Ама 1 ден без масълце в попарата ще го преживее Борис.
Крео, много е порастнал малкия  Laughing Станаха си едни момченца вече.
Ети, добре си се завърнала на софийска територия, хайде идва май последния петък на месеца  Laughing Laughing

А още нещо да се похваля - Борис отказа биберона - сам.  #CrazyОт хремата не можеше да го цока нощем и сега направо го хвърля и все едно му е гадно да го смуче.
И един въпрос имам - водихте ли ги на преглед при ортопед отново след като проходиха и педито даде ли ви направление?
Изчезвам, че идва обедната почивка  Laughing

# 51
  • Плевен
Здравейте,момичета Hug
Може ли някой да ми прати сайта на хотел в Априлци
Редактирам се, намерих го!

# 52
   Здравейте момичета!
  Ивко днес е добре ,но пие гастрокинид -милия така му се гади от него..и ваксината пак ще пропуснем...
    Преди малко се върнахме от мини среща с Ети и Фъстъчка!Беше страхотно,а снимки от Ети и Меги-страхотни са децата  love001Ивайло през повечето време демонстрираше на Йо и Ния какъв примерен татко ще бъде 1stroller-постоянно буташе някаква бебешка количка.
     За цокането Ивко го отбих на 7 месеца -колко малък беше ,а само седмица след това като ми видя цицата и очите му станаха на понички и си я захапа от раз-та какво остава сега ,когато вече разбират всичко което им е изгодно:)
     Браво на Борис за бибката smile3501
                Току що му отрязох върха на бибата-пожелауте ми успех,че друга няма ,ако сега заспи може да имам късмет и за през ноща newsm10

# 53
мами, здравейте!

За играта на памперс- едно мече е равно на 3 точки. Така че не ви трябват 60 мечета.  Ние със сестра ми също ги пазихме и вече пуснахме за 2 жирафа- един за бебето на бротовчеда и един за бебето на сестра ми. Карти си взехме от била. Повече не мисля да пазя, защото другите играчки не си заслужават, а жирафа е много готин

# 54
    ЛЕЛЕЕЕ НИщО НЕСТАВА-СЕГА РЕВЕ-ХВЪРЛЯ БИБАТА -НЯМАМ ДРУГА И НЕщЕ И ДА ЗАСПИ.....
    ПРОБВАХ ДА МУ ПРОБУТАМ ТАЗИ ОТ шИшЕТО АМА НЕ МИНАВА.Сега нестига че няма да заспи ами и докато се върне мъжът ми от работа,че да ходя за нова биба незнам как ще издържим.....

# 55
  • София
Клю, защо не го метнеш в количката и не отидеш за биба с него - ще те побърка така...

Цвети, кажи как е Ран, какво казват лекарите - АД или алергия, с какво мажеш? Имаш ли добър дерматолог - аз ходих при една дама в Токуда.

Аз съм си на работа, а маймунките с детегледачка... тъжно малко, ама това е живота.

Поздрави  Hug

# 56
  • Бургас
Добро утро мамчета!

Клю как сте с бибата   baby_neutral, купихте ли нова или успяхте да устискате.Ивко е вече голям и ще ти е трудно да го откажеш на този етап.Аз на Велизар като му я махнах беше на 11 мес. и беше по-лесно.Защо не изчакаш да порасне още малко, като започне да разбира повече.Една приятелка отказа дъщеря си на 1г.8м. като "подариха" бибата на едно бебе, а на нея й беше обяснено, че тя е вече кака и само бебетата смучат бибки  Laughing.

Есма напълно те разбирам как се чувстваш Tired

Дени оздравяваш ли?Дано си по-добре    Peace

Цвети  кажи наистина оправи ли се Ран?Дано е по-добре детенцето Peace

Пети как е Никол, оздравява ли?Да кажеш как се справяте с гърнето, че и на нас ни е голяма мъка нали знаеш ooooh!

Ние горе-долу сме добре.Велизар май го започват зъбите отново.В неделя вечерта до 2 ч. спа на нашето легло, като през повечето време плака.Към 2ч.вече след като се успокои и заспа дълбоко го преместих в кошарата.Ние не сме свикнали да спи при нас и много ме е страх да не го затиснем.Особено мъжа ми спи като заклан.Вчера едвам станах за работа Tired Снощи спа, но пък до вечерта беше направо Sick Мрънка, не знае какво иска, абе...За капак, да ни направи напук дръпна покривката докато с баща му слагахме масата - счупи 3 чинии и на баща си любимата чаша (подарък от майка ми от Чехия Wink ).Няма да ви казвам какво изпитах като видях как чинии и чаши политат към него.Разминахме се само с мокра блуза, с лук по нея от салатката Mr. Green Дано ако са зъби излизат по-бързо че  ooooh!

Хубав и спокоен ден   Hug (и да се стопля вече
)!

# 57
Мария, страшен беладжия този Велизар - ние за това не слагаме покривки. Добре, че не се е наранил.  Дано по-скоро да излязат зъбчетата и да спи по-спокойно малкият.
И при нас се почна пак след два месеца затишие. Ради проплаква насън, кисел е и пъха всичко в устата. Снощи даже се притеснихме, че нещо е нагълтал и му е заседнало някъде - гледахме гърлото, но нищо не видяхме. По-вероятно е да си е наранил устата, защото непрекъснато е с нещо в нея.

Дари М, браво за бибата. Май все по-трудно ще става отказването, че са  вече големи.

Ради сега заспа, след като от сутринта мрънка, дано се събуди по-весел. После ще излизаме за кухнята.

Лек ден!

# 58
  • София
Здравейте мацки! Браво на Боби за бибата HugКлю как мина при вас опита за отказване?

Митко ми е с температура и следобед ще го водя на лекар. Нищо друго иначе му няма, но тя се съмнява за някаква тридневна треска само с тумп. и на 3-я ден избивали пъпки - доколкото си спомням това май беше някаква шарка newsm78 Дано не е това, а да са зъбки Praynig

Тези зъбки като гледам какъв зор са на всички направо... По-бързо да избиват на мъниците, за да се успокоят и те и ние Praynig

Лек ден момичета!  bouquet

# 59
   Здравейте момиета!
 Тати вчера зе завърна от работа с нова биба-щото Ивко вобще не заспа без нея,а като видя вечерта новата я хвърли-понеже не му беше позната,ама плака мноооого-толкова,че не издържах и му я набутах на сила.Тка светнаха очите му,че сякаш лампата бях светнала-веднага заспа.Мария86-и аз така мислех ,мила да изчакам докато осъзнае повече и тогава ще я подарим на някое бебе или някое куче ще я изпапка!Добре че малкия пакостник се е разминал с по-сериозни наранявания.И ние сме без покривки у дома.Сега новата ни мания е да си мокрим ръцете -пак баба и дядо ни научиха на това....и сега едва си мия зъбите:(
    Мони дано всичко е наред ще чакаме да ни пишеш като се върнете от доки!!!

Общи условия

Активация на акаунт