Гоблени-18

• 31 228
  • 505
  •   1
Отговори
# 300
За прането ясно,но за сушенето- аз както е мокър,го опъвам и залепвам на плочките в банята(над ваната,че като капе,да не ми мокри пода Simple Smile) Стои си,не пада и когато остане леко влажен,тогава го гладя.Този начин на сушене не помня от къде съм го заимствала, но винаги става перфектно Hug

# 301
  • sf
тъкмо днес прах един и го пратих на рамка. с хладка вода и сапун, съвсем леко разпенвам и почти не търкам конците. суша си на въжето,съвсем леко закачам със щипки по неушита част и после гладя леко влажен през носна кърпа/ в четвъртък ще покажа рамкираните пилци

# 302
  • Все на втория етаж
Изпрах го вече с хладка и сапунче, сега съхне, утре ще му тегля една ютия и ще го видите. Simple Smile

А по-късно продължавам с калиите.

# 303
  • в зоната на здрача
Джемма,честит празнк и от мен..много здраве и усмивки ти желая.. Hug

чучулигата ,много ми е познато мила ,
аз така изтрих сумати снимки и си поревах малко даже и сега веднага на диск..
Ще помагаме ,няма проблеми.. Wink

Goody ,кво става нещо събота и неделя те нямаше...тежък е бил купона с родата,а.. Joy Joy
Иренка ,кой калии нещо съм изпуснала май..

# 304
и аз пера със сапун, задължително бял, не цветен, че имам лоши спомени  Confused
за лампите, взимайте лампи с бяла светлина, демек халоген. по-малко натоварват зрението  Peace

# 305
  • Все на втория етаж
ketri , калиите си ги комплектовах сама от сп. Галерия- Бродерия.
Утре и тях ще снимам да ви покажа, не съм ви ги показвала.

# 306
Досега никога след пране не съм сушила гоблен..... newsm78 Направо на ютията...........  Rolling Eyes Явно затова не всеки път резултата е задоволителен!  Laughing

# 307
Имам въпрос,относно комплектовка на гоблен.Модела е от списание Галерия Бродерия.

Искам да поръчам на роднина да ми купи конци и т.к. искам всички да са в наличност - ще посоча номерата хем в ДМЦ,хем в Анхор и така ако някой цвят от определената марка липсва - да бъде заменен със същия от втората марка
обаче ми се разминават номерата...в списанието номерацията на конците Анхор е една,а в нета съвсем друга...и незнам кой номер е верния,за да посоча него newsm78
Ако някой е наясно и се е сблъсквал с нещо такова - моля за съвет!

# 308
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody ,кво става нещо събота и неделя те нямаше...тежък е бил купона с родата,а.. Joy Joy

маХни, маХни - отпразнувахме си празнуването за цяла година напред  Tired а и някакъв вирус ме е подгонил (а май и стигнал) та на глас до докарвам до Пол Анка  Tired преди да му оперират носа
http://vbox7.com/play:0dc6cb9c

Имам въпрос,относно комплектовка на гоблен.Модела е от списание Галерия Бродерия.

Искам да поръчам на роднина да ми купи конци и т.к. искам всички да са в наличност - ще посоча номерата хем в ДМЦ,хем в Анхор и така ако някой цвят от определената марка липсва - да бъде заменен със същия от втората марка
обаче ми се разминават номерата...в списанието номерацията на конците Анхор е една,а в нета съвсем друга...и незнам кой номер е верния,за да посоча него newsm78
Ако някой е наясно и се е сблъсквал с нещо такова - моля за съвет!

Тулумбичке, а няма ли да ти излезе по-евтино (по-лесно и по-безопасно) да си поръчаш готова комплектовка?
ако държиш да си купиш конците, довери се на списанието  Peace разликите може да не са грешка, а да са избрани умишлено за да си паснат нюансите

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 21:38 от Goody

# 309
Аз пера с хладка вода и течен сапун без да търкам много усилено след което само го оставям малко да се изцеди гладя го и го оставям да доизсъхне.Като го гладя го слагам върху хавлиена кърпа а отгоре някякъв тензух-гладя от опаковата страна Blush
Имам няколко качени схеми в мултито но защо не мога да си ги сваля на компа newsm78
Отивам да разглеждам схемички.Не може така -друго си е да имаш 200-300 схеми на компа тогава душицата е спокойна че няма да остане без гобленчета smile3506

# 310
Имам няколко качени схеми в мултито но защо не мога да си ги сваля на компа newsm78
Отивам да разглеждам схемички.Не може така -друго си е да имаш 200-300 схеми на компа тогава душицата е спокойна че няма да остане без гобленчета smile3506

на някои има цифри в скобките под снимката, а на други горе в дясно пише Zoom in - натисни за да се увеличи и след това можеш да я свалиш  Peace

# 311
Не става аз не съм ги качила като снимки а като видео-и като кликна върху файла ми излиза някаква въпросителна Mr. Greenама какво ме пита #Crazy

# 312
пдф и зип се отварят без проблем, рар файловете се отварят като аудио файлове  Hug

а можеш и да напишеш какво ти излиза?

# 313
Показва ми се знак като синьо  часовниче и после върху него една въпросителна ама не пише нищо newsm78Чудя се дали да качвам схеми ако никой не може да ги свали-или може би само аз не мога #Crazy

# 314
 Peace свалих си jump to sunset (зип файл) отворих един пдф файл, само цитрусите не се отварят нещо  Confused

Общи условия

Активация на акаунт