Гоблени-18

• 30 716
  • 505
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
И на мен сега ми остава по час-два на ден, с това хубавото време все сме навън, а вечер съм вече изморена. Мечетата ги уших основно преди да родя и първия месец след това. Сърбят ме ръцете да си избера и почна нов, но той ще стане сигурно доста по-бавно.

# 481
  • Все на втория етаж
Александра, мечетата са страхотни, браво!

anonimka , да сложиш снимка като стане готов, много ми хареса...

Аз много бавно напредвам, че нещо напоследък нямам време. Започнах пролетно разчистване, не почистване, по секциите и гардероба и е някакъв ужас. А и отделно през деня сме навън.

Като / ако / напредна ще покажа снимка, но засега съм съвсем в началото.

# 482
Браво на тези,които шият усилено,аз нещо от 2-3 дни не съм хващала гоблен.Забелязала съм,че зимата повече ми се шие. Simple Smile

# 483
крайно време е да седна и да довърша всички гоблени които съм започнала и аз да покажа нещо  най-накрая   Надявам се че ще стане съвсем скоро Naughty

# 484
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
де, фея орисница де! - сега ще ви я прекарам пак  Party

Peace дейзи - ще ти стискам всички налични палци, че и аз съм една довършителнаааа  Crazy

Mr. Green виви - включи си климатика на охлаждане и давай  Joy

# 485
  • София
Е Силве, страшно готина е тая Африкана.И нея ли ще я слагаш в такава рамка като Арабелата?Наистина мн. бързо вървят мини-Ленартетата.Дори Африканката още по-бързо се шие.Страшно съм доволна,че са направили малки модели.Винаги съм харесвала големите,но не съм си представяла да ги подхвана да ги шия,заради големината.
Александра,браво за Мечоците.Супер са.Като ги гледам и мойте  и все си ги харесвам.Хайде на финала си ,прави тия френски възли и слагай рамката,та да им се радваш,закачени на стената Simple Smile.
Здравче,броя те за канавата Peace

# 486
# 487
 Wink и тук   Wink
http://photofile.name/users/bavlnka/2134046/

# 488
  • Варна
Alex, Мечоците ти са станали много красиви - мисли вече за рамката! Днес писах много набързо, защото надничах във форума от офиса и в бързината не ми остана време да ти кажа колко са прекрасни.

Geniko, как ги шиеш тези красоти толкова бързо?! Възхищавам ти се!! Искам и аз така, ама не мога - вечер нещо много ми се спи  Rolling Eyes. Сега съм подхванала голямата "Жеравна", а успоредно с това шия и едно коледно чорапче за Ники на Dimensions, че дано поне до Коледа да го ушия. А искам да започна и графиките на Anonimka, после си харесах едни коне пак на Dimensions и сигурно в другия живот може и да ги завърша. Момичета искам да ви кажа, че сте страшни! Чета ви редовно, макар и да пиша рядко.

# 489
втория  Flutter

# 490
 Hug какво да кажа  Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=szQ-KKekprY

# 491
Geniko как става записването за канавата? Може ли и мен да включите в бройката. Я дай малко разяснение. Rolling Eyes

# 492
  • ГР. ВАРНА
И на мен сега ми остава по час-два на ден, с това хубавото време все сме навън, а вечер съм вече изморена. Мечетата ги уших основно преди да родя и първия месец след това. Сърбят ме ръцете да си избера и почна нов, но той ще стане сигурно доста по-бавно.
  :

И АЗ КАТО БЯХ С БЕБОКА ПРЕДИ МНОГО ШИЕХ И БЪРЗО КАТО ТРЪГНАХ НА РАБОТА САМО ВЕЧЕР.ПО ПРИНЦИП СЪМ ТАКАВА ЧЕ ДОКАТО НЕ СВЪРША ЕДНИ ГОБЛЕН НЕ ПОЧВАМ ДРУГ

# 493
  • ГР. ВАРНА
ТОЗИ ГОБЛЕН МНОГО ПРИБИЧА НА "ЕСЕН В ПЛАНИНАТА" АЗ ГО УШИХ И Е РАЗКОШЕН ПОНЕ ЗА МЕН ДЕ

# 494
не го знам този есен в планината  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт