Гоблени-18

• 31 209
  • 505
  •   1
Отговори
# 345
Иренка,поздравления,момичето е страхотно!!! newsm10

# 346
Иренка страхотен е!  Peace Чакаме и калите с нетърпение!  Wink

# 347
пак красоти показвате  Hug

# 348
  • в зоната на здрача
Иренка ,браво на теб разкошен е. smile3501

Ето и моите козички,май ми харесват вече,ще ги ушия и тях на инат..

# 349
  • Все на втория етаж
Благодаря ви момичета!   bouquet

Много ми е приятно в тази темичка и ми действате много стимулиращо. Hug

# 350
Кетри, моля те, дай да ги видим в готов вид тези козички! Нали на срещата ти казах, че пак съм пропуснала явно някой и друг постинг... На мен и преди ми хващаха окото...
Иренка,ще чакам да го видя и в рамка.
Иваничка,оздравя ли? Толкова много ме боли сега гърлото и мен, дори мислех днес да те търся на лични да се видим в обедната почивка да ми кажеш как се излекува. Sick
Здравче, напредваш ли с вечерящите? Не мислех, че ще ми хареса нещо толкова голямо, пък и на такава тематика, но факт - взе, че ми хареса!

# 351
  • варненка от София
Иренка, много е сладурско момичето, аз съм го виждала ушито преди и винаги ми е харесвало. Иначе и новото ти гобленче е много фино, като го гледам е с кръстчета, така ли ще го шиеш?
Чакаме да се похвалиш и с рамкирано гобленче, тогава вече радостта и удовлетворението от свършената работа са върховни.

Кате, добитъкът ти ми се види симпатичен, добре се получава сега и храсталаците като си извезала, айде и да почваш арабелка.

# 352
  • в зоната на здрача
Добро утро,дами.. Hug
За гърлобола ,ме пишете и мен  Tired - красива ангина с 2-3 бели точки вече,чак не мога да говоря.

Ето така трябва да изглеждат козичките ми в готов вид:

# 353
  • София
Добрутрююююююююююю!!!!!!
Еххх, колко красиви неща сте показали, то зимни пейзажи, великденски мотиви, козички, момичета с кучета......(дали пропуснах нещо)... Аз си ви следя изкъсо, ама не се включвам, защото да се "похваля" сигурно вече 2 седмици не съм направила и един бод  Whistling иначе си принтирах няколко схеми и панама си купих, ама....

Иваничка,оздравя ли? Толкова много ме боли сега гърлото и мен, дори мислех днес да те търся на лични да се видим в обедната почивка да ми кажеш как се излекува. Sick
Ами, че защо не се обади, моето гърло още преди срещата почти го бях оправила (тогава почти не ме болеше вече), но сутринта смучех (как звучи само) трахизан и хексоралетен през час. Сега в интерес на истината се случва да ме попридраска от време на време, но си минава само, без моя намеса Simple Smile
То може да се видим и утре, че днес по обед, ще тичам до Втора градска, че сутринта водихме малкия да му вземат кръв за изследване и ще ходя за резултатите.
ЕЕЕ, Кетри ми ти другата седмица май ще ги покажеш готови тея козички  Joy

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 14:45 от Ivanichka

# 354
Браво Иренка Heart Eyes
ketri ти си почти готова Wink
Някои са се разшили а други дремат пред компа ooooh!днес ще взема да бодна малко балеринката че вече ме е срам от детето Mr. Greenпък то не било балерина а снежната кралица newsm78

# 355
карай. поне си личи, че е мацка някаква. вначалото моите деца оприличиха фолксвагена дето шие, на конче  hahaha вече е ауто де, но ми бяха много смешни милите

# 356
Дъмпер успокои ме да знаеш Joy

# 357
ketri smile3501 идеални са козичките
кога ли ще успея да довърша и моето гобленче Tired
какви красоти творите, това е благородна завист така да знаете Wink

# 358
  • Балчик
ketri, елените са страхотни, може ли да си изпрося схемата?

# 359
  • в зоната на здрача
ketri, елените са страхотни, може ли да си изпрося схемата?

Аха..може,заповядай   Hug
http://picasaweb.google.bg/katerina.ketri/12652?authkey=MAAyCgj241M

Общи условия

Активация на акаунт