Въпрос към модераторите и администраторите!

• 77 747
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 420
Надявам се до края на деня, ако всичко е наред, подфорумът вече да е факт.
Все пак от първостепенна важност е форумите и сайтът да работят и това бе с приоритет като задача през последните няколко дни.
Благодаря за инфото! Чакаме с нетърпение.

# 421
Ей, извадихте им душата на хората! Съобразявайте се малко, става въпрос за отчетна тема, никой не умира! Да не мислите, че да администрираш е като да пускаш нови теми! Все още публикуването тук е безплатно, но поддръжката не е! Нямате никакво основание да сте агресивно настоятелни.  smile3506

# 422
  • на правилното място, в точното време
Руме, ще те помоля, да не коментираш неща, които не те засягат пряко. Наистина отчетната ни липсва и аз лично още веднъж искам да благодаря на Mamma за разбирането.    bouquetАко някого притесняваме това е екипа    администратори. Другите, взимащи отношение по въпроса си имат отчетни се разписват там.  Peace
И аз поглеждам да видя за развитие, Ger4o е по-нетърпелива от мен и затова повдига въпроса.

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 14:42 от RAVIA

# 423
  • Стара Загора
Просто прекратете...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 424
Какво пък сега е това ???  Shocked

Грешка с базата данни: MySQL server has gone away
Файл: /home/bgmamma/public_html/Sources/Subs-Post.php
Линия: 1477Грешка с базата данни: MySQL server has gone away
Файл: /home/bgmamma/public_html/Sources/Load.php
Линия: 2028

Сто пъти ми се показва и не мога да публикувам нищо, докато не се махне.  Crossing Arms
 Пробвам пак и пак и пак....

# 425
Ами, проблем със сървъра, грешка с базата данни, Джуличка.
Случва се.

Ger4o , бъди така добра и спри да коментираш изказа ми, както и забележките, които правя. Все още не съм те назначила за личен редактор, нито админите за свой колега (респективно и мой). Благодаря.

RAVIA, а малко ли е, че притеснявате екипа администратори?
Малко тактичност и съобразителност, никак не са излишни в случая.

# 426
  • на правилното място, в точното време
Дивиана, виждам, че    се дразните от простичкото ни желание да продължим да общуваме помежду си. Не виждам лично теб с какво те притеснихме ?

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 22:52 от RAVIA

# 427
Няма нужда от излишни негативни емоции.
Факт е, че ми дойде малко нанагорно, защото през последните дни (включително събота и неделя) имах доста работа по сайта и форумите.
Никой не се дразни от това, че искате да общувате.

Ето го форумът - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=74.0

# 428
Зравейте,
от няколко дена се опитвам да влезна с ника си samoto,но нищо не става.Влизам,като гост.Пиша си ника и паролата и не става.Отидох на забравена парола,и следвах инструкциите,получих и много е-мейли,където трябваше да кликна върху линк за да полу4а нова парола,но като кликна и попълня полетата ми дава че нямам секретен въпрос и отново трябва да повторя същите операции и пак е-мейли и пак същото.Искам да пиша със стария си ник а не да се регистрирвам отново какво да правя newsm78Помогнете Rolling Eyes

# 429
Моля, изпратете ми мейл от пощата, с която е направена регистрацията Ви тук във форумите.

# 430
Благодаря!

# 431
Здравейте, днес забелязах, че броя на публикациите ми не го пише и вместо него пише leet. Какъв ли е проблема.  Thinking

# 432
Здравейте, днес забелязах, че броя на публикациите ми не го пише и вместо него пише leet. Какъв ли е проблема.  Thinking
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2;params=YWR2YW5j … zZWFyY2h8J3xsZWV0

# 433
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2;params=YWR2YW5j … zZWFyY2h8J3xsZWV0
благодаря ти  Grinning

# 434
  • София
Написах мнение,натиснах публикувай,излезе ми "грешка с базата данни",пак натиснах "публикувай" и пак така.Накрая се публикуваха трите ми отговора и исках да изтрия ненужните два,но не става.Нали имаме бутони "цитат","редактирай" и "изтрий".Защо не се получава изтриването?

Общи условия

Активация на акаунт