Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 165
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 405
Презумпцията е, че потребител с по-малко от 50 мнения се изкушава да прави реклама
на собствения си бизнес в областта на туризма, без да си плаща за това, което е нарушение на правилата.
Потребител с над 50 мнения е хлътнал във форума дотолкава, че няма време за собствен бизнес.

# 406
Презумпцията е, че потребител с по-малко от 50 мнения се изкушава да прави реклама
на собствения си бизнес в областта на туризма, без да си плаща за това, което е нарушение на правилата.
Потребител с над 50 мнения е хлътнал във форума дотолкава, че няма време за собствен бизнес.
Това ми хареса.  hahaha

И за да не спамя - защо преди малко, когато се опитах да вляза във Форума, не ме разпозна и ме побърка от искане на пароли и потребителски имена. Освен това няколко пъти ми изписа, че такъв потребител не съществува. Shocked  Досега не ми се е случвало.  Thinking

# 407
  • Стара Загора
защо преди малко, когато се опитах да вляза във Форума, не ме разпозна и ме побърка от искане на пароли и потребителски имена.

Във форум системата няма генерирани грешки от твоя потребител...
Поради тази причина си мисля, че има нещо в настройките на браузъра ти...
Провери дали не си объркала с настройките на cookies...
Има специална закована тема за това, тук в правилата...

# 408
Поради тази причина си мисля, че има нещо в настройките на браузъра ти...
Провери дали не си объркала с настройките на cookies...
Нищо не съм пипала.  Naughty
А и след това нарочно пробвах няколко пъти - няма проблем. Разпознава си ме без пароли, без нищо.  Thinking Стана ми странно.

# 409
  • Madrid
Разбрах,че въпроса,който ще задам е често срещан,а именно-защо не се промена броя на моите публикации?Запозната съм ,че има няколко подфорума,в които публикациите не се отчитат,но аз пиша и в отчетната тема"родени януари 2006".Не знам от кога е така,но скоро забелязах,че имам 402 публикации,а след това публикувах две,три мнения  там.Благодаря ви предварително!

# 410
Разбрах,че въпроса,който ще задам е често срещан,а именно-защо не се промена броя на моите публикации?Запозната съм ,че има няколко подфорума,в които публикациите не се отчитат,но аз пиша и в отчетната тема"родени януари 2006".Не знам от кога е така,но скоро забелязах,че имам 402 публикации,а след това публикувах две,три мнения  там.Благодаря ви предварително!
Значи не си достатъчно запозната. Менията в "Отчетни" не се отчитат. Винаги си е било така  и не знам да се е променило.
Ето тук го пише съвсем ясно:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0

# 411
  • Madrid
Да,благодаря много!  bouquetПреди се отчитаха.

# 412
  • Стара Загора
Да,благодаря много!  bouquetПреди се отчитаха.
Мне. В грешка си.

# 413
По отношение на "Работещи 2006" искам само да допълня, че предвиждам създаването на т.нар. общ отчетен форум, в който да намерят мястото си всички тип "отчетни" теми, които не се вписват в останалите тематични подфоруми. Т.е. теми, които не дискутират някакъв конкретен проблем, а обединяват потребителите по някакъв признак (или комбинация от такива, както е в случая) и в който да се помещават тези теми с продължение, както аз ги наричам.

Повдигнатият проблем с въпросната тема ме кара да ускоря нещата и ще се опитам в рамките на няколко дни да организирам такъв подфорум.
Някакво движение по темата! Чакаме с нетърпение

# 414
Хайде, бъдете малко по-търпеливи, де!
Цитат
и ще се опитам в рамките на няколко дни да организирам такъв подфорум.
Когато стане факт ще разберете първи, спокойно. Tired

# 415
Мисля, че сме доста търпеливи... 1 седмица никой не е повдигал въпроса... Сега минавам да попитам - не виждам нищо лошо в това.
Де не е обръщение в бг език  Sick. Хайде малко уважение...

# 416
Надявам се до края на деня, ако всичко е наред, подфорумът вече да е факт.
Все пак от първостепенна важност е форумите и сайтът да работят и това бе с приоритет като задача през последните няколко дни.

# 417
Мамма има велико търпение Confused

# 418
v momenta pisha ot ofisa si ,koito e Calisto,a az iskam sas moiq registraciq -s moe ime i danni da vlizam,no nikade ne vijdam kade da vlqza i da se registriram.

# 419
Calisto, моля, спазвайте правилата на форума и пишете на кирилица.

Не успях да разбера какъв точно е проблемът - пишете от чужд профил ли или искате да регистрирате още един?
Регистрацията на повече от един активен профил за един потребител не е разрешена.
Ако пък ползвате форума повече хора от един компютър, то е необходимо след приключване на посещението във форумите да използвате бутона , а следващият човек, който иска да ползва форумите с неговия си профил, да използва съответното поле за въвеждане на потребителско име и парола или съответния бутон ВХОД.

Общи условия

Активация на акаунт