Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 209
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 390
Акаунтът Shada е активен. Това, което виждам, че дава като грешка е "Невалидна парола".
Нали си изискала смяна на парола за Shada, а не за shaada?
Да за Shada

# 391
И? Какво се случи? Щом казваш, че си си сменила паролата, то значи, че системата ти е изпратила мейл.

# 392
По отношение на "Работещи 2006" искам само да допълня, че предвиждам създаването на т.нар. общ отчетен форум, в който да намерят мястото си всички тип "отчетни" теми, които не се вписват в останалите тематични подфоруми. Т.е. теми, които не дискутират някакъв конкретен проблем, а обединяват потребителите по някакъв признак (или комбинация от такива, както е в случая) и в който да се помещават тези теми с продължение, както аз ги наричам.

Повдигнатият проблем с въпросната тема ме кара да ускоря нещата и ще се опитам в рамките на няколко дни да организирам такъв подфорум.

# 393
И? Какво се случи? Щом казваш, че си си сменила паролата, то значи, че системата ти е изпратила мейл.

Справих се! Просто явно системата не е възприела новата парола и влязох със старата /междувременно се сетих каква е  Blush/.
Благодаря на всички за отделеното време. Ако искате изтрийте другия профил

# 394
Радвам се, че вече всичко е наред.
Изтрих другия профил.

# 395
  • на правилното място, в точното време
Mamma, благодаря!  bouquet

# 396
Повдигнатият проблем с въпросната тема ме кара да ускоря нещата и ще се опитам в рамките на няколко дни да организирам такъв подфорум.

И аз благодаря на Mamma за съдействието. Чакаме с нетърпение новия подфорум. Момичета, нека имаме малко търпение и да се надяваме, че до няколко дни пак ще си имаме тема.

# 397
Благодаря, Mamma!   bouquet

# 398
Здравейте Hug Дълго време нямах компютър и не знам дали не сте правили някакви промени.

Въпросът ми е: защо новите ми ЛС не се появяват в отделен прозорец ? Thinking
 Така ги забелязвам доста по - късно, от колкото съм ги получила.

# 399
  • Враца
Джуличка, влез в профила си, там има линк в лявата част Настройки лични съобщения, клик на него и виж дали ти е отметнато Покажи нов прозорец, когато получиш нови съобщения?

# 400
Джуличка, влез в профила си, там има линк в лявата част Настройки лични съобщения, клик на него и виж дали ти е отметнато Покажи нов прозорец, когато получиш нови съобщения?
Благодаря ти.  Hug
Отметнах го (защо ли пък не беше отметнато ?!  Thinking ) и сега само трябва да изчакам някой да ми изпрати едничко, за да видя дали всичко е наред.

# 401
Здравейте! Във под-форум На път, море, почивки и екскурзии не се появява възможност за отговор - нормално ли е това? Благодаря

# 402
Здравейте! Във под-форум На път, море, почивки и екскурзии не се появява възможност за отговор - нормално ли е това? Благодаря

Нормално е. Потребители с под 50 публикации не мога да пишат там. Моля.

# 403
Благодаря - може би не съм прочела правилата, ама те са толкова много, че те демотивират. И каква е презумпцията?

# 404
Благодаря - може би не съм прочела правилата, ама те са толкова много, че те демотивират. И каква е презумпцията?

Мотивирай се и ги прочети. Презумцията е някъде там. Моля, пак!

Общи условия

Активация на акаунт