Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 270
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 630
това ли е проблема? една до друга вместо една под друга?

# 631
това ли е проблема? една до друга вместо една под друга?

Ами някакси по - добре ми изглежда като са една под друга...
Не е кой знае какъв проблем...
Ако може да се промени - може, ако не - здраве да е...  Peace

# 632
Ами аз ги виждам една под друга Grinning

Да не си сменяла резолюции на монитора, знам ли?!

# 633
Сега вече са така, да...   Peace
Еди, благодаря ти...    bouquet

# 634
Здравейте!

Какви са правилата за публикуване на информация за събитие, което няма търговска цел?

Става дума за възпоменателна инициатива и акция за кръводаряване в памет на децата, загинали пред дискотека "Индиго" преди 7 години.

# 635
Публикувайте го в подфорум Календар на събитията.

# 636
  • На погрешната планета
Може ли някой да изтрие тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356195.0
Пуснах я 2 пъти без да искам. Благодаря!

п.п. Благодаря, някой вече е изтрил едната тема  bouquet

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 20:58 от мама Мери

# 637
Моля ви да редактирате закованата тема в Искам Бебе "Бременните графики на нашите бремелинки" почти 50% от бременните графики не са актуални, предполагам че момичетата вече са родили и са подновили графиките си , а все пак това е тема за бременни графики.Също така има много непълни графики, липсва Базална температура , липсват тестове за Ову, някои дори имат само един положителен тест и не виждам с какво биха могли да помогнат. Прекалено много време ми отнема , когато ги разглеждам да попадна на хубави графики.
Благодаря ви предварително!

# 638
  • Стара Загора
Амбър амин.
Извинявай, че нещо ти пречи...съжалявам за неудобството...направо съм за разстрел, че съм ти причинила такова нещо Blush

# 639
Дали е възможно тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356147.45  да бъде преместена другаде или не знам, да бъде слята с другата, която е в клюкарника ( мисля, че там беше ). Много е кофти, точно в този подфорум, да се пускат такива теми, там повечето момичета са бременни и сега ще раждат...
Благодря!

# 640
Амбър амин.
Извинявай, че нещо ти пречи...съжалявам за неудобството...направо съм за разстрел, че съм ти причинила такова нещо Blush

Хера, нищо не ми пречи. Аз също като повечето момичета в Искам бебе имам графика, която попълвам всеки месец.Често разглеждам бременните графики, защото са ми много интересни. Но доста често попадах на графики, които не са актуални. Виждам че темата е модерирана, беше 9 страници, а в момента е 4 страници. За съжаление все още има доста от тези въпросните графики.

п.с Изтрих графиките на момичетата, защото мисля че не е добре да стоят тук.

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 22:36 от Амбър

# 641
  • Стара Загора
Боже Амбър - ти си един инстински потребител....какво щяхме да правим без теб. Така всеотдайна.
Надявам се вече темата ти харесва повече така.

# 642
Благодаря Хера,
 съжалявам че темата стана 3 странички но се надявам Момичетата от форума бързичко да я напълнят! Peace

# 643
Публикувайте го в подфорум Календар на събитията.

Благодаря.

# 644
Искам да попитам, подфорум Нашият дом няма ли да има отново персонален модератор ? Предполагам , че работата в него е разпределена между останалите модератори , но след напускането на Тандури някак си има разлика.Поне аз усещам такава.Освен в Готварския , пиша основно и там и често се въздържам да информирам модератор за нередности , за да не излезе , че едва ли не бдя като страж . Но днес бях провокирана да задам този въпрос , след като видях цяла тема пусната с питане в заглавието към един-единствен потребител !

Общи условия

Активация на акаунт