Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 274
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Няма конкретен модератор там. Всички имаме права за този подфорум.

# 646
често се въздържам да информирам модератор за нередности , за да не излезе , че едва ли не бдя като страж

Според мен не трябва да се притесняваш от това.  Peace  В такъв голям форум е много по-лесно когато и потребителите следят за спазването на правилата.  Още повече като си нямате модератор.  Wink

# 647
Михалко , не знам защо , но с това информиране се връщам в детските си години , когато на това му казваха да изпортиш някой !  Mr. Green Просто имам такива асоциации ? А и тъй като съм домакиня със здравословен проблем и без малки деца , единственото ми забавление е този форум и се чудя , ако започна да изпращам прекалено често сигнали , няма ли някой да се зачуди : -Тази няма ли си друга работа и личен живот , че прекарва от сутрин до мрак в цъкане из форума ?
Ей такива мисли ми се въртят из главата !
  Wink

# 648
Тази няма ли си друга работа и личен живот , че прекарва от сутрин до мрак в цъкане из форума ?

Аз шерифствам без да се притеснявам.  Mr. Green Ако и други си го признаят ще станем Първа частна форумска полиция.  Sly

# 649
И аз. В резултат получавам обяснение в омраза от съфорумка.

# 650
  • Стара Загора
Михалко , не знам защо , но с това информиране се връщам в детските си години , когато на това му казваха да изпортиш някой !  Mr. Green Просто имам такива асоциации ? А и тъй като съм домакиня със здравословен проблем и без малки деца , единственото ми забавление е този форум и се чудя , ако започна да изпращам прекалено често сигнали , няма ли някой да се зачуди : -Тази няма ли си друга работа и личен живот , че прекарва от сутрин до мрак в цъкане из форума ?
Ей такива мисли ми се въртят из главата !
  Wink
Никой няма да си помисли това от модовете. Функцията на Инаформирай модератор е направена точно за това.
Премахнах темата за която говориш.

# 651
Хера , благодаря ! Ще се опитам вече да се отърва от асоциацията си с доносник !  Grinning

Вълкът с дълъг ник , само от една ли ?
 Wink

# 652
  • София
И аз всеки път,когато информирам модератор,дори и за елементарни неща като голям аватар или подпис,се чувствам малко като доносник.Но пък от друга страна считам,че както аз съм запозната с Правилата и ги спазвам,така и всеки потребител във форума
също трябва да ги спазва. Peace

# 653
Много спешно ми трябва темата на rut "Донора", "За донора" или нещо подобно. Не откривам темата с търсачката, а и rut я няма да ми каже точното заглавие.  newsm78

# 654
# 655
# 656
  • Варна
Мога ли да помоля някой лИбезен модератор да смени линка със заглавие Калкулатор за изчисляване на числото Гуа в темата ФЪН ШУЙ VII (класически) с този: http://feng-shui.ru/calculators/ba-zhai/ Flutter

# 657
Може ли да отворим тема в тоя подфорум, в която да даваме линкове към профили и мнения с изображения, нарушаващи правилата. Темата да се потдържа да е около 10 страници, като първите страници се трият? Модовете да им направят нужната забележка. Това би ли облекчило работата на модераторите?

# 658
  • Стара Загора
Може ли да отворим тема в тоя подфорум, в която да даваме линкове към профили и мнения с изображения, нарушаващи правилата. Темата да се потдържа да е около 10 страници, като първите страници се трият? Модовете да им направят нужната забележка. Това би ли облекчило работата на модераторите?
Информирай модератор върши същата работа.

# 659
  • София
Цитат
Аз шерифствам без да се притеснявам.
Аз също Mr. GreenКоето ми напомня,че отдавна не съм се ровила в здравния справочник Mr. GreenДа видя какво стана с темата за д-р Ирена Хасара

Общи условия

Активация на акаунт