Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 268
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 360
Добьр вечер!
Извинявам се,ако повтарям вьпрос,но не ми се тьрси назад.
Проблема е,че неможах да си вляза сьс паролата,отидох на "забравена парола" направих си нова.Но като я вкарам и ми излиза грешка,да проверя настроиките cookies.
Извинявам се,ако е много глупав вьпроса ми,но не мога да се светна.
Благодаря предварително за отделеното време!

# 361
Изчисти си кеш-а.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0
И разреши приемане на cookies (ако не си).

# 362
Много благодаря!
Изчистих го и си влезнах с паролата.

# 363
Сега остана да си оправиш снимката в аватара. И лентичката "Обичам те детенце".

# 364
Благодаря ти, T3-M4   Simple Smile

# 365
Forbidden

You don't have permission to access /newbaby/graph/imagea.jpg on this server.
Apache/2.0.59 (CentOS) Server at www quickegreets cоm Port 80

забележи, това е при опит да отворя директно линка, т.е. проблема е със сайта на картинката, няма нищо общо с форума.

това понякога се получава, когато хората НЕ искат да се слагат така картинки от техни сайтове. за целта - сваляш картинката и я качваш някъде в сайтовете за снимки, имиджаковете и прочие.

еди.

Искам да попитам защо ми изчезна картичката,с която поздравих сутринта бебето на една мама. newsm78 Не надвишава допустимите размери,освен сайтът от който съм я копирала да има по-специални условия Thinking Ето тази: http://www.quickegreets.com/newbaby/graph/imagea.jpg Не виждам с какво нарушавам правилата на форума Confused Rolling Eyes Hug Hug Hug
Цитат
Forbidden

You don't have permission to access /newbaby/graph/imagea.jpg on this server.
Явно е някакъв временен проблем в сайта. Сега се вижда картинката от адреса.

# 366
Прекрасна тема! Преди да започна да питам, искам да благодаря на всички модератори и най-вече на администраторите за неуморния денонощен труд, който полагат, за да може форумът да бъде това, което е. Поклон!

А сега, щом темата е за въпроси към вас, искам да ви питам защо ми изтрихте темата за възмута от куклите, която пуснах по-рано в клюкарника. Благодаря за отговорите!

# 367
  • Стара Загора
Сопрано, понеже въпроса ти е твърде тенденциозен... Смятам и отговорът ми да е повече от такъв...

На тъп ли се правиш или просто си просиш бан...? Какво и на кого се опитваш да покажеш, копирайки дословно нечия тема...? Или просто не можеш да измислиш своя и затова плагиатстваш...?

Един още по-кратък отговор... Баста...!

# 368
Здравейте!
Така ли ми се струва, или се прекалява с цензурата?
Благодаря и приятна вечер!
П.П. Не си прося бан  Simple Smile

# 369
Не, не е тенденциозен, каквото и да значи това. Но ако и отговорът ти е, то значи е кух, понеже отговор от теб няма.
Не си прося бан, което моментално значи ли, че ме наричаш тъп? И да се оплача ли сега на модератор? Последващите ти разсъждения пропускам, понеже съм безмълвен пред мисълта ти.
Краткият ти отговор е блестящ! Щастлив съм, че пишем в един форум!
П.П. И това, че пишеш след мен, значи ли, че ти си я изтрил или това са само твои размисли и страсти?

# 370
  • Стара Загора
Така ли ми се струва, или се прекалява с цензурата?

С коя цензура...?

Сопрано, отговорът се съдържа в трите мои кратки въпроса... Ако ти не можеш да го видиш, толкова по-зле... Нямам намерение да отговарям повече на какъвто и да е въпрос по тази тема...!

# 371
  • Sofia
Защото дори оригиналниченето трябва да е с мярка и когато не е, се вземат мерки (питайте Борис).
Така ви се струва.
Стига махахте ръце, видяха всички вече.
Ако ще играете - играйте, ако не - стига стенания.
Темата е точно там където и е мястото и няма абсолютно никакво значение кой я е поставил там.

# 372
Имахме прекрасна отчетна тема за работещи родители на деца набор 2006. Поддържаме си я вече 2 години. Сутринта е затворена, защото не била достатъчно отчетна. Можете ли да я отворите отново, защото това е очевидна грешка и ако не я отворите затворете поне всички отчетни теми по месеци, защото там е също толкова отчетно, колкото и в нашата. Разликата е, че в нашата не се обсъждат непременно насрани памперси... Благодаря предварително! Писах лични на Татти, после информирах мод и вече половин ден никакъв отговор. надявам се да прочетете поне тук.

# 373
... deja vu ли имам ...

еди.
ПС както обикновено, не е нужно да ми отговаряте. защото забележките на Експрес-а, макар и груби, са доста точни.

# 374
  • Sofia
Аз не виждам вече смисъл от нея. Друг е въпросът, че допускането и точно в този раздел изобщо бе грешка. Отчитам този пропуск.
Вие разбира се виждате смисъл, но това е все едно да си направите тема в "Хоби". Дори  там би била полезна, тъй като би привлекла други майки в сходно на вашето положение, по времето на зараждането на темата.
Разгледайте непредубедено последните си 2 такива теми.
Извън размислите за полезността на подобна тема там, в описанието на подфорума изрично пише:
Подфорумът е предназначен за "отчетни" теми за родителите на деца, родени през 2006 г.
Разрешено е да има само по една текуща тема за родените през даден месец, а темите надвишаващи 15 страници се заключват.
Не мисля, че има какво повече да се дискутира.

Общи условия

Активация на акаунт