Въпрос към модераторите и администраторите!

• 77 740
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 435
  • София
А,то по-надолу си пишело...Изтрива се само ако няма отговор след публикацията,ама едно майче ми отговорило аз докато съм се опитвала да трия.

# 436
влизайки във форума днес неприятна изненада. при опит да си вляза в профила изписа : несъщесвуащо потребителсно име. сменени са ми и личните настройки- няма ми съобщението за нови отговори, виждам аватарите на потребителите а досега бях задала да не се показат.... newsm12 какво да направя.
сега виждам , че и код трябва да въведа.

аз съм потребител 6o6u40. Praynig

# 437
   И аз днес имам проблем. Два пъти форума ме изхвърля и трябва да пиша потребителско име и парола. Проблема във форума ли е?

# 438
А,то по-надолу си пишело...Изтрива се само ако няма отговор след публикацията,ама едно майче ми отговорило аз докато съм се опитвала да трия.

И на мен се слувало, но и без пост след моето мнение пак немога да си изтрия повторенията. Ползвам опцията "досади" на модератор.  Mr. Green

# 439
# 440
  • MJF
моя проблем , който внезапно се появи така внезапно и изчезна  bouquet

# 441
   И аз днес имам проблем. Два пъти форума ме изхвърля и трябва да пиша потребителско име и парола. Проблема във форума ли е?

И при мен се появи, веднъж в офиса и сега у нас.

# 442
  • София / Пловдив
Значи не е при мен грешката  ooooh! аз се чудех защо ми иска да се логвам от дом.компютър, даже помислих, че съм натиснала без да искам "Изход".

# 443
И аз да си кажа. Днес около 17 ч. се опитах да вляза, искаше ми име и парола, а по принцип влизам автоматично. Въведох. Даде ми грешно име или парола. Така няколко пъти. После въведох мейл. Нямало такъв. След 3 или 4 път ми го прие и сега съм с нова парола.

# 444
аз също съм в отбора  Confused

# 445
И аз,и то пак с нова парола,щот не се сетих за старата Embarassed

# 446
Здравейте.  Hug
Една от Януарските мами отдавна не беше писала, а ето какво се оказа днес, когато реши да пише в темата ни:

Цитат
Съжалявам,Аничка77,имате забрана да публикувате лични съобщения - бан за реклама.

На какво се дължи това ?  newsm78

П.С. Някой модератор наоколо ?  Thinking

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 19:25 от Джуличка

# 447
Tatti, спешно ми трябва лого-то на мейл r.oronova at detskigrad.org. Моля те, почти накрая сме с предпечата!  Hug

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 04:33 от Mamma

# 448
И аз,и то пак с нова парола,щот не се сетих за старата Embarassed

Аз си я знам, ама не я прие.

# 449
  • Стара Загора
Здравейте.  Hug
Една от Януарските мами отдавна не беше писала, а ето какво се оказа днес, когато реши да пише в темата ни:

Цитат
Съжалявам,Аничка77,имате забрана да публикувате лични съобщения - бан за реклама.

На какво се дължи това ?  newsm78

П.С. Някой модератор наоколо ?  Thinking

Поради бан на друг потребител Аничка неможе да публикува мнения във форума. Но може да чете.

Общи условия

Активация на акаунт