Въпрос към модераторите и администраторите!

• 77 733
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте.  Hug
Една от Януарските мами отдавна не беше писала, а ето какво се оказа днес, когато реши да пише в темата ни:

Цитат
Съжалявам,Аничка77,имате забрана да публикувате лични съобщения - бан за реклама.

На какво се дължи това ?  newsm78

П.С. Някой модератор наоколо ?  Thinking

Поради бан на друг потребител Аничка неможе да публикува мнения във форума. Но може да чете.

Просто ми стана любопитно защо заради бан на някой, друг потребител (в случая Аничка) е с наказание да не пише?

# 451

Поради бан на друг потребител Аничка неможе да публикува мнения във форума. Но може да чете.
Как така на друг потребител ?
Влязъл във Форума от нейния компютър, така ли ?  newsm78
Извинете ме за невежеството Embarassed, но нищо не разбрах.

# 452
Просто IP-то на момичето не се ползва само от нея  Wink

# 453
  • Стара Загора
Просто IP-то на момичето не се ползва само от нея  Wink
Точно.

# 454
Една от Януарските мами отдавна не беше писала, а ето какво се оказа днес, когато реши да пише в темата ни:
Цитат
Съжалявам,Аничка77,имате забрана да публикувате лични съобщения - бан за реклама.
На какво се дължи това ?  newsm78

Малко трудно ми бе да открия потребителката, тъй като всъщност името й е Anichka77 (т.е. на латиница).
Причината (както е писала по-горе и Хера) е, че е била засегната от забрана, наложена на друг потребител (не, никой не е писал от нейния компютър, но няма да навлизам в техническа терминология и обяснения).

Би трябвало сега вече да няма проблем - нека да опита.
Съжалявам за неудобството!

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 04:30 от Mamma

# 455
Добро утро!
Много моля за помощ - имам следния проблем:
Имам регистрация с потребителско име Ji_Ji_Ji, само че като се опитам да се лог-на ми казва, че няма такова потребителско име. Малко е абсурдно - все пак мога да си видя старите постове с това име. Не ми се иска да се регистрирам с ново име - вече съм в списъка за очакващи бебета през април  Embarassed
Каква може да е причината за този проблем и дали може да се оправи?
Много благодаря предварително!!

# 456
Моят проблем продължава - не мога да си вляза в профила!!!Знам си паролата и потребителското име,но ми изписва,че няма такъв потребител и т.н.

# 457
И аз за същия проблем говорех - няма ли някакво решение???

# 458
Пробвайте на мейла си да поискате нова парола. И аз бях така онзи ден. Дори и мейла не ми приемаше.
На 3-4 път се получи.

# 459
Мерси ама няма резултат - казва потребителят не сществува!

# 460
Изчакай малко и пак опитай с мейла. С потребител и парола мисля, че няма да стане. Поне при мен не стана, а аз няма как да си забравя паролата.
Дано се включи и някой модератор да си каже компетентното мнение.

# 461
Ji_Ji_Ji, потребителското ти име е друго (V...9) влез с него или с мейла.

# 462
Мерси ама няма резултат - казва потребителят не сществува!
Има потребител Vita29 с  ник    Ji_Ji_Ji http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=143449 за да влезете трябва да напишете Vita29, а не Ji_Ji_Ji .

Заедно сме писали Wink.

# 463
  • Sofia
Моят проблем продължава - не мога да си вляза в профила!!!Знам си паролата и потребителското име,но ми изписва,че няма такъв потребител и т.н.
xelta , а не хелта.

# 464
Леле Ellypr благодаря ти. Аз съвсем съм изкуфяла явно. Напоследък съм влизала явно автоматично и съвсем забравих, че ми е друго потребителското име всъщност. Много съжалявам, че ви занимавах с тази глупост  Embarassed и все пак благодаря за търпението  Hug

Общи условия

Активация на акаунт