Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 221
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Във връзка с това

С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят на постингите, които се показват на една страница е намален (с 5 бр).
За да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.
важи ли и за темите в подфорум "На пазар" и по конкретно темата за e-bay ?

Благодаря   bouquet /ако е разисквано, моля за извинение  Blush /
Прочети правилата на подфорума и ще разбереш

# 571
mam@ , важи за всички отчетни теми.

# 572
mam@ , важи за всички отчетни теми.
Благодаря ти   bouquet

# 573
Здравейте отново! Simple Smile
Искам да попитам за следното - има ли начин да се отбелязват темите, в които съм писала? Питам специално за "Бъдещи и настоящи майки", защото там пиша редовно, а пък не винаги мога да си спомня в коя тема съм писала, в коя не съм.
Например в "Красива мама" когато пиша се отбелязва с малко зелено листенце върху иконката на темата, че вече съм се изказала по даден въпрос. Simple Smile Crazy Може ли това да стане и в "Бъдещи и настоящи майки"? Дано да го написах разбрано?! newsm78

И още - обикновено темите след 15 стр. не може да се зададе опцията да прочетеш "всичко", може ли това да се направи или няма шанс? newsm78

Благодаря ви! Hug

# 574
Не те ли устройва опцията Нови отговори на моите публикации.
Горе, вляво, под Здравей, ЛУРДЕС
Или ти искаш да виждаш не темите, в които някой е писал след теб,
а тия, в които все още не си писала, да пишеш.

Относно втория въпрос, администраторите работят в посока страниците на
форума да се отварят по-бързо. Та 15, 20, 30 страници докато се изтеглят,
ще се губи доста време. Време се губи и за многото ви лентички из подписите - като твоите - 500 пиксела при допустими 470. Затова са правилата - там, някъде да си стиснем ръцете с админа. Той ни казва правилата, ние кликаме - да, знапознат съм - да, съгласен съм.

# 575
  • София / Пловдив
...Например в "Красива мама" когато пиша се отбелязва с малко зелено листенце върху иконката на темата, че вече съм се изказала по даден въпрос. Simple Smile Crazy Може ли това да стане и в "Бъдещи и настоящи майки"? ...

Отдавна я има тази опция  Laughing Просто гредай внимателно картинките пред заглавията на темата. Когато си писала в нея, символът е този , а когато не си публикувала мнение в темата, пред заглавието е това .

# 576
Не те ли устройва опцията Нови отговори на моите публикации.

Не, не ми допада като опция. Иначе от време на време гледам и там! Simple Smile
Уфф, ама и аз ли надвишавам допустимите пиксели!? #Crazy Имам само две лентички... Blush

Отдавна я има тази опция  Laughing

Crazy Mr. Green Peace Hug

# 577
2х200+100. Сложи лентичките една върху друга а снимката - до тях.

# 578
2х200+100. Сложи лентичките една върху друга а снимката - до тях.

Снимката е част от едната лентичка! #Crazy Как да я преместя??

# 579
# 580

Здрасти, кажи ми как са го правя така самичка, за да мога да си сменям лентичките! Обаче ще те помоля да си изтриеш това от поста, тъй като не искам снимките на беба да остават така в темата!
Много ти благодаря за отделеното внимание!  bouquet Hug Peace

# 581
Здравейте отново! Simple Smile
Искам да попитам за следното - има ли начин да се отбелязват темите, в които съм писала? Питам специално за "Бъдещи и настоящи майки", защото там пиша редовно, а пък не винаги мога да си спомня в коя тема съм писала, в коя не съм.
Например в "Красива мама" когато пиша се отбелязва с малко зелено листенце върху иконката на темата, че вече съм се изказала по даден въпрос. Simple Smile Crazy Може ли това да стане и в "Бъдещи и настоящи майки"? Дано да го написах разбрано?! newsm78

И още - обикновено темите след 15 стр. не може да се зададе опцията да прочетеш "всичко", може ли това да се направи или няма шанс? newsm78

Благодаря ви! Hug [/quote   моля те помогни ми; не знам как да се справя .искам да изтрия всички свои публикации до тук. не зам и към кого да се обърна

# 582
Защо не мога да вляза в архива ?  Thinking

# 583
Защо не мога да вляза в архива ?  Thinking
Поради повишеното натоварване и огромния размер на базата данни направихме спешно разчистване на стари теми за преместване в архив.
Това би трябвало да облекчи системата и дори и в най-натоварените часове да се почувства подобрение.
"Изчистените" от активния форум стари теми ще бъдат "наляти" в архива в най-скоро време.

# 584
Поради повишеното натоварване и огромния размер на базата данни направихме спешно разчистване на стари теми за преместване в архив.
Това би трябвало да облекчи системата и дори и в най-натоварените часове да се почувства подобрение.
"Изчистените" от активния форум стари теми ще бъдат "наляти" в архива в най-скоро време.
Благодаря ти.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт