Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 233
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 585
Моят въпрос е защо не мога да си видя всичките мои публикации.Виждам само 15.Възможно е някъде да е обяснено, но аз не го намирам.

# 586
Отговорът е същият.
Поради повишеното натоварване и огромния размер на базата данни направихме спешно разчистване на стари теми за преместване в архив.
Това би трябвало да облекчи системата и дори и в най-натоварените часове да се почувства подобрение.
"Изчистените" от активния форум стари теми ще бъдат "наляти" в архива в най-скоро време.

Т.е. твоите по-стари мнения явно са в тези теми, които са премахнати, за да бъдат преместени в архива.
В момента обаче, тъй като все още не са "наляти" в архива, въпросните мнения са в "нищото".
Надявам се, че до края на уикенда ще успеем да ги пуснем в архива.

# 587
Благодаря!

# 588
Изчезнали са ми доста голям брой публикации.
На какво се дължи?

П.С сега видях предния отговор....сигурно и моите за това са изчезнали.

# 589
  • София
Привет!  Simple Smile Само ми е интересно като се редуцира броя на публикациите, дали това влияе на ранга ми? Т.е. трябва ли да достигна 500 неизтрити публикации, за да стана потребител.  Надявам се, че го написах разбираемо...  Peace

# 590
Привет!  Simple Smile Само ми е интересно като се редуцира броя на публикациите, дали това влияе на ранга ми? Т.е. трябва ли да достигна 500 неизтрити публикации, за да стана потребител.  Надявам се, че го написах разбираемо...  Peace
Заповядай:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 591
  • София
Миличка, това съм го прочела, благодаря  Heart Eyes Имах предвид друго - аз досега имах около 400 публикации, но след редуциране останаха 90. По тази логика може би няма да достигна необходимите 500, за да си променя ранга. Не, че ми е проблем, просто искам да знам дали е така...   Flutter

# 592
Здравейте, не съм много сигурна дали въпроса ми е за тук, ако е на погрешното място, моля препратете ме.
Опитвам се да видя тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=212306.0, препраща ме към архива, а там ми изписва следното: You don't have permission to access /archive/000/212/306/212306/212306.html on this server.

Как мога да видя темата, за една рецепта е, не е нещо супер тайно предполагам.

# 593
Миличка, това съм го прочела, благодаря  Heart Eyes Имах предвид друго - аз досега имах около 400 публикации, но след редуциране останаха 90. По тази логика може би няма да достигна необходимите 500, за да си променя ранга. Не, че ми е проблем, просто искам да знам дали е така...   Flutter
Ето го отговорът на въпроса ти:
Отговорът е същият.
Поради повишеното натоварване и огромния размер на базата данни направихме спешно разчистване на стари теми за преместване в архив.
Това би трябвало да облекчи системата и дори и в най-натоварените часове да се почувства подобрение.
"Изчистените" от активния форум стари теми ще бъдат "наляти" в архива в най-скоро време.

Т.е. твоите по-стари мнения явно са в тези теми, които са премахнати, за да бъдат преместени в архива.
В момента обаче, тъй като все още не са "наляти" в архива, въпросните мнения са в "нищото".
Надявам се, че до края на уикенда ще успеем да ги пуснем в архива.
Alex99, това отговаря и на твоя въпрос.

# 594
Ясно разбрах, мерси много.  Hug

# 595
Да.

# 596
  • в очите на дъщеря ми
Здравейте,

Предварително се извинявам ако въпросът ми вече е тълкуван и му е отговаряно,аз търсих и струва ми се внимателно прочетох указанията,но не намерих отговор.Когато пиша във форумите на постовете ми отстрани се появява знак който оприличавам на "закачена или по скоро прикрепена бележчица".  Притеснява ме дали това не е знак ,че нарушавам някакви правила или установен ред.Ще Ви бъда благодарна ако   ми отговорите,за да мога своевременно да се коригирам.Дано да съм обяснила правилно.

# 597

Това ли имаш предвид?

# 598
  • в очите на дъщеря ми

Това ли имаш предвид?

Да това.Можеш ли да ми го поясниш.Благодаря!

# 599
Бутон за бърза редакция на мнението ти.

Общи условия

Активация на акаунт