Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обсъжданите теми във форума?
Защо някои бременни жени вярват, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни?
Как да разграничим ритниците от хълцането по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обсъжданите теми във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като прегледи, усещания на бебето, хранене, консултации с лекари, планиране на почивки и развлечения, както и споделяне на лични преживявания и радост от бременността. Основните теми включват усещанията на бебето, резултатите от прегледите , планирането на ваканции , избора на лекари , преживяванията и радостите от бременността и въпроси относно храненето и консултациите с други майки.
-
Защо някои бременни жени вярват, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни?
Някои бременни жени смятат, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни поради витамините, които съдържат. Това убеждение води до предположението, че консумацията им е безопасна. Въпреки това, медицинските препоръки категорично съветват избягването на алкохол по време на бременност, тъй като той може да има отрицателни последици за здравето на бебето.
-
Как да разграничим ритниците от хълцането по време на бременност?
-
Какви са мненията относно консумацията на алкохол и кафе по време на бременност?
-
Как може да се разпознае хълцането на бебето по време на бременност?

. А съм на половината бременност само.
Толкава ми тежат, че не е истина. 

аз не се представих в тази темичка,а виждам,че си имате списък с датите на появяване на малките съкровища. Терминът ми е на 8 юли, първа бременност ,двечки са,но още не им знаем пола със сигурност. Много ще се радвам да се присъединя към вас.
На мен много ми харесва че можем да си споделяме всякакви нещица. Не си представям да се сдържам и с никого да не споделям това, което ме вълнува. Форумът е страхотно място за разтоварване - особено като видиш колко много жени имат същите терзания.
Сутринта си записвах мерките и за пореден път се ужасих колко са ми пораснали. Какво ще стане като започнем да кърмим, а?
Току- що се върнах от женска консултация и доктора ми каза, че съм с контракции на матката.
Онзи ден ми се появи някаква инцидентна болка ниско долу вляво, и аз взех, че питах от какво е! А доктора "Имаш конракции, трябва да пиеш ношпа по 3 пъти на ден!" Ужасно се изплаших да не им стане нещо на бебоците.
Не е ли рано за конракции в 4 месец?