Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обсъжданите теми във форума?
Защо някои бременни жени вярват, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни?
Как да разграничим ритниците от хълцането по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обсъжданите теми във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като прегледи, усещания на бебето, хранене, консултации с лекари, планиране на почивки и развлечения, както и споделяне на лични преживявания и радост от бременността. Основните теми включват усещанията на бебето, резултатите от прегледите , планирането на ваканции , избора на лекари , преживяванията и радостите от бременността и въпроси относно храненето и консултациите с други майки.
-
Защо някои бременни жени вярват, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни?
Някои бременни жени смятат, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни поради витамините, които съдържат. Това убеждение води до предположението, че консумацията им е безопасна. Въпреки това, медицинските препоръки категорично съветват избягването на алкохол по време на бременност, тъй като той може да има отрицателни последици за здравето на бебето.
-
Как да разграничим ритниците от хълцането по време на бременност?
-
Какви са мненията относно консумацията на алкохол и кафе по време на бременност?
-
Как може да се разпознае хълцането на бебето по време на бременност?
Само,4е вместо Магнери4-Магнерот,то мисля,4е е еднакво,на мен за плацентата нищо не са ми казали,дано да няма проблем.

Вчера имахме гост - един приятел на мъжа ми. И го питам "Жорка, мислиш ли, че съм напълняла, че мъжът ми май не ми казва истината". А той отговаря "Ами мисля, че си мнооого напълняла. Ама тоя корем мнооогое порастнал". То откровенност, ама то пък... После мъжлето го обра - защо не ми казвал истината 
...иначе добре дошла в отбора! 
много яко ме тръшна грипа....ама слава богу, след няколко буркана мед и незнам колко лимони вече съм по-добре 
миналата седмица бях на дерматолог и се оказа, че при някой бременни се обостря акнето , та сега се мажа с разни кремчета и лосиончета и вече почти нямам