Бабо Марто, я ела, в Стамболийски чакаме те откога!

• 9 339
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Dori, благодаря за инфото и за мен беше много интересно. Незнам защо реших, че Габрина е производна на Габриела. Надявам се Цвети да ме извини за грешката.

# 181
Тази тема до другата Баба Марта ли ще я влачим? ooooh! Laughing

# 182
  • Някъде там...
Ами някои хора работят и нямат много време.  Mr. Green

Пък и това време ме депресира и не съм в настроение за словоизлияния.  Embarassed Да минава април, че да живна...

Кажи ти как си.  Laughing

# 183
  • София
Dori, благодаря за инфото и за мен беше много интересно. Незнам защо реших, че Габрина е производна на Габриела. Надявам се Цвети да ме извини за грешката.

Логиката ми беше същата  Peace..но научихме друго  Laughing.

Ако се задържи студеничко ще сме с нова тема  Wink.

# 184
  • гр. Пловдив
Dori потвърди съмненията ми , че Габрина ще празнува заедно с мен на Цветница именния си ден. Simple Smile Колебаех се, но сега съм повече от сигурна.
Онзи ден си купихме фотоапарат професионален Canon. Започвам да щракам  и се присъединявам към клуба на Жабче и Гепард  Joy
Зарибила съм се по тоя Фотошоп и при всяка свободна минутка гледам да си поизмайсторявам по нещичко там. Та затова нямам време да пиша тук. Simple Smile
Дори, от къде знаеш рождените дни на всички? Може ли и мен да ме информираш та да не се сещам последна да поздравявам?  Rolling Eyes
 Hug за всички!

# 185
Хм,  ако кажете ще я изпишем до края на Март,ама дайте педложение за тема която да  се дъвче, newsm78

Нещо интересно в Тоз Град ,нещо ново няма ли,я който си е там да разкаже!

Какво стана с църквата дето се строеше,нали щяха да строят нова църква? newsm78

А Марианка аз преди те питах, но май не каза, сега наистина ли си доктор или само така си написала?

# 186
Има ли някой моя набор? ТУК?  83   Flutter

# 187
Здравейте! Grinning
Тъкмо напече навън и моята вредната заспа. Confused Ще направим разходката по-късно.
Ели, незнам дали има твои набори тук, но констатирах че съм цели 7години по-голяма от теб и се почувствах като бабичка. Tired Laughing
На въпросчето ти, затова дали съм вече доктор, отговарям с да! Grinning По органична химия и дипломката си е вече у мен.
Нищо ново не се случва в Стамболийски, Ели. Confused Тук таме някоя клюка, знаеш как е в малкия град. Църквата за сега не се строи. Имам чувството, че животът тук сякаш е спрял.
Цвети, и аз съм мераклийка да навляза в дебрите на фотошопа, но време все не ми остава. Затова ще се радвам на твоите снимки, ако пускаш от време на време по някоя. Grinning

# 188
Нещо фотошопи навлизат в главите ви. Цвети съсредоточи усилията си в снимането. Ако кадъра е лош и господ да си на фотошопа пак ще си е лош. Използвай го за дребни промени. Поне аз така разсъждавам. Завравих: ДОБРЕ ДОШЛА В ОТБОРА.
В този сайт има доста мами с апарати и доста теми има пуснати.

Eli83 май си най-мъничката тука.  hahaha

Мари_Анка къде видя слънце? А и каква тенекия ми вързааааааааааа

# 189
Мари_Анка къде видя слънце? А и каква тенекия ми вързааааааааааа
Аааа, не съм се отказала да те ползвам до Пазарджик. Joy Ама остава за другата седмица, че тази нещо не сколасах. Tired

# 190
Мари_Анка нова тема ще направи, от студа ще ни избави. Laughing

# 191
Я, Гепард, освен че имаш дарба да правиш красиви снимки, и рими си можел да нижеш. hahaha
Влизам, за да пожелая весел уикенд на всички ви! Hug

# 192
  • София
 Хубавото време е подействало релаксиращо от форума  Wink. То и моето "присъствие" личи  Laughing.
 Вчера ходихме до зоопарка с едни познати и тяхното детенце. Откарахме доста време и децата потичаха на воля. Вечерта пък друга девойка ни дойде на гости и поиграха с Алекс, с колите. Та намериха обща тема Laughing.
Днес пазаруване и релакс   Party .
А как мина при вас  Party.

Цвети, детските рождени дни са помести на първата страничка на темичката, а на по-големите се изписват при заглавната страничка на форума Peace.
Честит фотоапарат и чакаме фотоси с фотошопа  Hug.
 Ели, и аз съм в категорията на Мариянка  Peace.
 Марианка, да не чувам думата "баба"  Naughty  Laughing. Я каква си мадама  Flutter.

# 193
И аз да се отчета. Laughing Моят уикенд премина в голямо пролетно почистване. Сега у дома няма никъде килим, защото утре потеглят за пране. Остана да измия прозорците, ама не смея, май ще завали. Thinking Laughing
Мими от снощи е с температура, а днес цял ден беше с 39.4 градуса и с много зор падна преди малко. Утре ще си я оставя у дома и ще бъде цял екшън у дома. Та и този уикенд не успях да разпусна. Смяната на времето съвсем обърка режима на малката. ooooh!
Dori, радвам се, че поне вие сте си изкарали добре. Алекс е голям сладур! А те девойките в днешно време май взеха да разбират повече от автомобили. Laughing
И мерси за коНтинента. Flutter

# 194
  • гр. Пловдив
Здравейте!
Малката гушна хипопотама преди 2 часа и още спи. Та да се възползвам от спокойствието и да посетя темичката.
От както прочетох поста на Станка, за разбитата главичка на детенцето и все това мисля. Леле ако се случи на моя бръмбазък ще умра. Как е детенцето? Дано да му е минало вече. И как боли само. Аз уважих един ръб преди седмица в коридора и докато се освестя направо се изплаших. Още ме наболява, но малък дявол. Simple Smile
Марианка, да не сте хванали вирус? Ходихте ли на лекар? Какво казва той? Повече течности, плодове и витамин Ц. Бързичко ще се оправи. Simple Smile
Благодаря за топлото посрещане в отбора на снимачите   bouquet Страшни снимки прави тоя фотоапарат.  #Crazy Още го разучвам, но скоро ще покажа и аз умения. Баща ми се е занимавал доста с това та дано съм наследила нещичко Rolling Eyes
Ето едно фотошопско мое произведение от снимка с новия фотоапарат. Напълно съм съгласна с Гепард - ако снимката неструва нищо неможе да я оправи.

Това е моята малечка. Още седмица и ще станем на 10 м.  Joy
Що се отнася до възрастта на Ели, май бремелинката ни е най-близо до нея. И само да съм чула, че някой бил баба и нязнам си какво. Марианка, виж каква мадама си бе.
Дори, мерси за инфото. За дечицата ни знам, но за нас ще проверя.  Hug
Лек ден и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт