Бабо Марто, я ела, в Стамболийски чакаме те откога!

• 9 335
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Марианка, как е Мими  Thinking,  дано е нещо временно  Praynig. При тази темп. давам течен аналгин (хексалгин), че друго не помага.
 Голяма работа си свършила, но ти е едно свежичко Peace. Само да се е оплакал някой за чистотата, ще го смъмрим  Naughty.
За прозорците - то си е закон "чистота-дъжд"  Grinning.
Цвети, браво за фотошопските умения   bouquet.
Надявам се, че ни си "разкрасена" след ръбестата среща  Wink.
Габи прави  ли опити за лазене  newsm78.
Относно, инфото за р.д. на възрастните (по-големите деца  Laughing) се сменя всекидневно и трябва да го следиш непрекъснато.

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 14:48 от Dori

# 196
  • гр. Пловдив
Dori, Габи пълзи от 6 месечна. Сега правим по 1-2 крачки без да се държи и тупва по дупе.  Joy Иначе почти ходим, но трябва да се държи за нещо. От скоро я слагам в проходилка, че нали не било много хубаво според ортопедите, но си е рахат. Малко време за мен си е това. Обикаля стаите като щураво с нея и бута каквото докопа  ooooh! . Не ми се мисли като проходи какво ще е  #Crazy Само да сме здравички, пък другото е лесна работа. Орисията да си майка на този свят. Simple Smile

# 197
Цветииии, много ми хареса фотошопското ти творение! Браво! И аз все се каня да го поразуча тоя занаят, ам време не ми остава. Thinking Затова ще се похваля с произведенията на моята приятелка:

Моята маймунка е на най-ниското балонче. Wink

А тук е с розовото гащеризонче.

# 198
Лелеее, забравила съм как се намалява размер на снимка, трябва да се поразровя назад в темичката ни. ooooh!

# 199
  • Някъде там...
Цвети, браво за фотоапарата и новата страст.  Wink Ще споделиш ли какъв е фотоапарата?
А тази картинка, ако я разпечаташ, е идеална основа за оцветяване.

И аз подхванах пролетното почистване вкъщи. И освен това в неделя пресадих половината китки. Сега са едни спретнатички в новите саксийки.  Laughing

# 200
Волейбола издаде Жабчетооооо  Joy Joy

# 201
Волейбола издаде Жабчетооооо  Joy Joy
Гепард, това първоаприлско ли беше? hahaha

# 202
Ни най-малко.

# 203
И как по точно я издава?

# 204
Ами колко ли жени волейболистки е имало в на брат ми класа. Станка и тя вече се е сетила ако е прочела.

# 205
  • гр. Пловдив
Какви са тези самолетчета под никовете ни?  newsm78

# 206
Привет! Имам една добра и една не толкова:) Малко съм настинала и днес ходих на доктор. Та той като рече ела, че си ми паднала - кръв, урина, мерки и теглилки навсякъде... Както си му е реда. И видеозон. Само че за видеозона отидох втори път, като си взимах резултатите от лабораторията. Мъжот ми дойде, въоръжен с камера и се кльопнахме пред видеозона - бебока е голям акробат, скачаше и махаше през цялото време. Все пак кой не обича да е център на купона? Сега си имаме малко клипче. Е, не е кой знае какво качеството, но колкото - толкова. Видяхме как тупка сърцето, мята ръце и подскача. Докторът мери там някакви работи, днес терминът ми беше за 01.10.Simple Smile Другият път ще видим за кога ще е:)
Цветелина, много си добра с фотошопа! Марианка, как е голямото ти щурече - оздравя ли? Много е лош грип ли, вирус ли, дето броди наоколо. Гепард, айде сега кажи от къде се познаваме с тебе:)

# 207
  • гр. Пловдив
Бремелинка в Пловдив има един гинеколог въоръжен с видео към видеозона си и взима /непомня колко обаче/ парички за удоволствието. Та в петия месец отидохме при него и сега си имаме едно 10 мин. клипче с качество все едно от видеозона ти го показват. Голямо вълнение беше, защото я виждах малката калпазанка за първи път, а с мъжа ми вече се познаваха, защото за втори път се видяха  Joy Ако те интересува може на  лични да ти дам координати.
Жабче ето го:

На мен лично не ми трябваше точно такова нещо, но мъжо щом е решил... няма да му чупя хатъра я  Joy
Марианка, много ти е сладка бубката пу пу  Hug . И творенията на приятелката ти са доста идейни.

# 208
  • Някъде там...
Гепард, онзи ден бях инженерка, сега съм волейболистка.  Mr. Green Интересни превъплъщения.  Whistling

Цвети, супер е. Много хубави снимки да направите с него.  Hug

# 209
Гепард този път ме хвърли в тъч линията JoyЦял ден си блъскам главицата и не мога да се сетя да сме имали волейболистка newsm78 ,брейййй верно не се сещам. Thinking
Жабче вземи издай тайната та да разбера най-накрая коя е тази моя съученичка. Wink Joy
Бремелинка браво за клипчето това е нещо невероятно Peace
Цвети само хубави снимки да правиш с това апаратче HugИ на мен ми се ще да го науча този фотошоп ама нещо хич не ми се занимава.
Иначе ние си ходиме на градинката,в групата ни така се кашля здраво че незнам докога ще устискаме и ние.Малко им тръгнаха нослетата,но с капките виждам че има резултат.Даже днеска много се ядосах на едната ни госпожа че като каза лелеее как им текът носовете.А в същото време за кашлящите никой нищо не казва.Много ми стана гадно,защото ако наистина толкова им текът носовете аз няма да ги пусна на градината.Миналия месец са ходили 10 дена на градина понеже 5 идат 5 в къщи че все носат нещо от там.Просто нямам думи,но пък да сме здрави и само с това да се разминаваме.

Общи условия

Активация на акаунт