Бабо Марто, я ела, в Стамболийски чакаме те откога!

• 9 320
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Ейййй, човек малко да отсъства и не може да ви навкса. Laughing
Гепард, пак ти връзвам тенекия за утре (дано не дрънчи много Joy), но Мими ми е с много висока температура и с двете не се наемам да вървя никъде. Чакай ме до второ нареждане. Joy
bremelinka, и теб ли те разконспирира агент Гепард? Ако е така, въобще не се съмнявай, аз съм го признала. Чудесно преживяване сте имали с мъжо. Това е незабравим спомен. Heart Eyes
stanka, Мими е болна, с висока температура. Ама госпожата като звънна снощи по телефона, че искала непременно да присъства на открития урок, та днес я заведох. Урокът мина чудесно, но Мими отново е с температура. Confused
Цвети, благодаря, сладка е, ама е много дива. Crazy
Жабче, Гепард се опитва да те метне първоаприлски, не му се връзвай! Naughty Laughing

# 211
Гледах холивудската суперпродукция на бремелинка, екшън героя е талант /ако кажа героиня и бремелинка шъ мъ изплющи/. По мое време такива екстри нямаше, даже и видеозон не бях помирисвала.

# 212
Гледах холивудската суперпродукция на бремелинка, екшън героя е талант /ако кажа героиня и бремелинка шъ мъ изплющи/. По мое време такива екстри нямаше, даже и видеозон не бях помирисвала.
hahaha Що щЪ плющи? Тя не знае колко е хубаво да си имаш момиченце.

# 213
# 214
Марианка, Гепард не е давал сигнали да ме е разконспирирал. Затова го питам да каже от къде се познаваме. Жокер - не играя волейбол:)

# 215
bremelinka незнам дали се познаваме.  Wink
Марианка си изпусна шансовете. Аз не съм на повикване.  Crossing Arms
Жабчето ако не бъркам трябва да има брат. (на едни и същи години) Thinking
Това е и жокер към Станка. Peace
Цвети апаратчето е добро, ама сте сбъркали марката. Има само една марка апарати - NIKON  Joy

# 216
Лелееее Гепард този път ме разби, с този жокер наистина се сетих вече. Joy Wink
Жабче айде де признай си  Thinking Joy

# 217
  • Някъде там...
Ехх, хайде стига сте се занимавали с моята персона, ще взема да съжаля, че въобще споменах нещо... Нямам брат на моите години и не се казвам Нина.  Mr. Green Но ще ви замолА да престанете вече, ако исках да не съм анонимна, щях да си кажа вече.  Peace
Цвети, не го слушай този никонец, много си е добро апаратчето, особено марката.  Laughing

# 218
И аз съм тук   Grinning

Както Мари_Анка вече е споделила вчера в ДГ имахме открит урок.
За мен беше много интересно да видя под каква форма им се поднасят уроците.
Останах приятно изненадада.  Peace

Само дето ми направи впечатление, че повечето деца взимаха активно участие,
а моята кокона  ooooh! през цялото време "си натискаше парцала" на стола и "лющеше мохабет"  Crazy

Мари_Анка и с тебе по едно време май си приказваше  Mr. Green, а ?

Иначе ходим на балет с голямо желание ! Поне засега !

stanka1979 и мен винаги ме е дразнило много, когато видя кашлящи деца в градината.
Разбирам, че може би няма кой да им ги гледа вкъщи, но все пак ....

# 219
Gepard, съжалявам че така се получи, но когато имаш две деца, никога не можеш да предвидиш какво ще се случи. Ще си хващам влака, то се е видяло. Laughing И не се сърдя, да знаеш, ти си в правото си. Wink
dimi, хубав беше урока вчера, ама на мен ми се видя много сложен с тия гръгчета. Ако щеш вярвай, аз се затруднявах на моменти. Crazy Децата взимаха активно участие, но отговорите им почти винаги бяха грешни. И е съвсем нормално, сложничко си беше. Ако беше с буквички, вместо с точки, сигурна съм, че по-добре щеше да се представят. Малко абстрактно ми се стори, а моята щерка определено няма такава мисъл. Mr. Green Все пак съм много благодарна на учителите, които наистина се постараха. А Рени е голяма сладурана. Побъбрихме си ние с нея. Mr. Green Моето мнение е, че тя е по-срамежливо дете. Свърши ли конкурса на балета, за да започна да водя Мими отново, че и тя е голяма мераклийка?
Жабче, аз не се сетих коя си, спокойно. Wink Ама много ми се ще да пием кафе. Не от любопитство, както може би ще си помислиш, а просто защото мисля че ти си страхотен човек! Hug
А Gepard и bremelinka съм виждала да пият кафе на една маса един до друг. Wink bremelinka, да не ме убиеш сега? hahaha

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 18:11 от Мари_Анка

# 220
А Gepard и bremelinka съм виждала да пият кафе на една маса един до друг. Wink bremelinka, да не ме убиеш сега? hahaha
hahahaТука нестига че ме хвърли в оркестъра, ами ме и караш да свиря.  Шах и Мат.

Марианка не те упреквам за децата. Знам че малката е болничка. Майната му и на това че отложих ходене до Пловдив за друг ден, но да ми пишеш на 01 април 2008, 23:26 че ми връзваш тенекия, това няма да ти го простя.

# 221
Гепард, не само малката, ами и голямата е болна. Същата вечер, когато ти писах тя беше с 39.4 градуса температура. както и да е. Приеми моите извинения. Не знаех, че съм ти провалила плановете, мислих че си пътуваш всеки ден до Пазарджик, та затова. Хайде, прости ми дееее. Praynig

# 222
Мари_Анка извинена си. По основателни причини от това едва ли има.   bouquet
Раздразнението ми идва по-скоро от това че оставам неосведомен и незнам как да си планирам нещата. А и нищо не си ми провалила. Бъди спокойна.

# 223
bremelinka да не шпионира. Да знаеш че ако не спя тази нощ ще си мисля коя си.  Joy hahaha

# 224
Гепард, и аз бях на същата маса и пих кафе с вас. Wink
Сега като се замислих, и Дядо Илия беше. Joy

Общи условия

Активация на акаунт