Бабо Марто, я ела, в Стамболийски чакаме те откога!

• 9 312
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Аз пък си мисля че имам шансове 50 на 50 да позная.  Joy

# 256
Може, може.  stork-boy stork-girl

# 257
Сега остава Dori  да каже - Ако е остро ще е момче, ако не - момиче  Joy Една бабина технология ми изплува. Извинете!  Mr. Green
Тц, тази технология не е вярна. По нея все момчета ми предричаха. hahaha

# 258
айде пък сега в Троян щяла да ражда, в Беклемето направо....
и на мен ми предричаха момиче, едро даже, а родих пич, цели 3 килца

# 259
  • София
А-аа, технологията е друго. Бременеенето не оказва влияние само на коремната форма  Laughing.
Гледам доста сте се забавлявали  Wink.

# 260
  • София

Тук вали и няма разходка. За сметка на това, вчера беше ползотворен ден. Сутринта бяхме на детски рожден ден. Следобяд ходихме до магазин "Джъмбо" и купихме подаръче за рождения ден на Алексчо - паркинг с асансьор, писта и 4 коли. Отделно няколко поадръчета. Толкова хубави неща има и на сносни цени  Peace. Така ме грабна бебешкия щанд, че ми се приискат бебе  Laughing.
  Оставям ви, че отиваме на пазар, но с колата  Flutter.

# 261
И тук валеше вчера, изпонамокри ми килимите дето си висяха на двора. Взех да се чудя дали изобщо да ги пера. hahaha И прозорците ми изми дъжда, май ще скръстя ръце и ще запаля една цигара. Хубаво е, когато някой друг ти свърши работата.
В събота се разходихме семейно до Марица. Не бях ходила отдавна на такава разходка сред природата. Е, не се стърпяхме и накрая приключихме на Корнер-а. hahaha
Dori, сега е времето за бебе.  Wink

# 262
Аз пък снощи бях в София на наградите на БГ Радио. И нас ни изпонамокри дъжда, но си струваше.
Марианка завиждам ти за разходката. Каня се от един месец да изляза да поснимам малко из природата, но все не ми остава време.

# 263
Поздравления за разходката Марианка сигорно е било много приятно.  bouquet
Гепард и ти си за завиждане Laughing
Ние днеска ходихме на очен преглед в Пловдив,че Иванчо е с очила от както стана на година и половина.Прегледа мина чудесно имаме голям напредък.Толкова се радвам че по-миналото лято отложихме операцията в София,сега и без нея се оправя.Минахме и през Вис Виталис за дрешки,че откакто родих винаги от там пазаруваме.А там като се влезе и няма излизане-поне за мене де мога да си обикалям цял ден и да пълна кошницата JoyМъжът ми направо полудява като трябва да ме чака hahaha а и днеска бяхме с децата та лудницата беше голяма Joy,но пък накрая всички са доволни. Wink

# 264
  • София
          Честит Рожден Ден, Рада!

Бъди здрава, любознателна, с безгрижно детство и верни приятели!

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 09:28 от Dori

# 265
  • София
  Заповядайте на кафенцето,

Марианка, Gepard, браво за хубавите разходки  Peace.
Станка, пожелавам на Иванчо скоро да е без очила  Praynig.
Да си ползват със здраве дрешките  Hug.

# 266
Честит рожден ден, Рада baloni! Честито, Вердад newsm51!

# 267
Честит Рожден Ден,Рада! newsm59
Расти здрава, умна и все така красива!
Весел празник, много усмивки и подаръци днес!
Поздрави и за Вердад! newsm51

# 268
Много ви благодаря!
Честит празник и на Васко на Марианка - много здраве и успех му пожелавам!

# 269
  • гр. Пловдив

Честит рожден ден и от нас на малката Рада на мама Verdad !!! Да е жива и здрава и много да слушка!   love001

Общи условия

Активация на акаунт