Бабо Марто, я ела, в Стамболийски чакаме те откога!

• 9 310
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честит празник и на Васко на Марианка - много здраве и успех му пожелавам!
 Ето защо Марианка не се е включила още. Подготвя се   chef.

Марианка, да ви е жив и здрав рожденника, дълги години в любов и разбиратество живейте и професионално удохотворен!

# 271
  • гр. Пловдив
Тъкмо щях да питам кой е Васко и Дори ме светна  Joy Ето на кой е кръстена Василена. Може и да греша?!  newsm78 Весело искарване довечера!  Peace

# 272
Честито на "Далий" - да ти е жив и здрав, щастлив баща и обичан съпруг!  bigdance2 family

# 273
Честит празник, Рада! Бъди щастливо и усмихнато дете!

# 274
Момичета, благодаря!
Мъжът ми днес е рожденник! Grinning Става на цели 36 години ooooh! Laughing

Изненадах го с тридневна екскурзия до Халкидики, която ще осъществим през м.май. Grinning И двамата не сме ходили в Гърция и ще бъде цяло приключение! След малко пък отиваме на ресторант. Ще ви чета по-късничко. И тъй като гледам, че темата е към своя край, давайте идеи за заглавие.
Специални благодарности на Гепард, че днес ме превози до Пазарджик!

# 275
Ето моето предложение за заглавие: "В Стамболийски шета пролет, идвайте да си говорим!"

# 276
  • София
Може и нещо великденско да включим към заглавието  Peace. Все пак е един от хубавите празници  Hug.

Марианка, браво за екскурзийката и незабравимо изкарване Hug. Ти имаше голямо желанието още преди, но ето че намери повод  Peace.
Към коя част се ориентирахте? Thinking

# 277
  • гр. Пловдив
Еййй Марианка страхотна изненада. Може ли малко инфо за нея? В смисъл чрез агенция ли, коя агенция, какво включва? Ей такива неща. Аз никога не съм излизала навън. За сватбата бяхме организирали едно пътешествие из Италия, но 2 дена преди сватбата разбрахме, че съм бременна и се провали плана.
За заглавие на темичката нищо немога да измисля.  Нещо пролетно определено. Каквито сме активни, може и до лятото да я докараме новата темичка  Joy

# 278
Марианка Браво. Добра изненада и весело изкарване
И аз никога не съм излизал извън БГ, но сега на 18, 19 и 20 ще ходим на Кавала и Тасос. Около 150 души само фотографи. Горко им на местните там.  Joy Joy

Идея от мен: Стамболийски с нова тема, bg-mamma ще превзема.

# 279
Цвети, ето я нашата екскурзия
http://www.bohemia.bg/prog.php?p=197&c=15
Тази туристическа агенция има офис в Пловдив на Заимов, до ДСК.

Гласувайте за заглавие на новата ни тема:
1. "В Стамболийски шета пролет, идвайте да си говорим!"
2. "Стамболийски с нова тема, bg-mamma ще превзема."
Ако има още предложения, давайте!

# 280
Идеята  на Гепард повече ми харесва. Аз съм за неговото заглавие.

# 281
  • София
Марианка, нали знаеш, че колкото жени толкова мнения  Laughing. Та пускай новата темичка, като наш шеф  Wink .

# 282
  • Някъде там...
Айде няма ли да има нова тема  Mr. Green

# 283
  • гр. Пловдив
Аз гласувам за 2. "Стамболийски с нова тема, bg-mamma ще превзема."  Flutter

# 284
MimSss бъди малко по съобразитена с аватара.  hahaha Сага заради теб да пиша по често ли?  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт