ЛЮЛИНските малки слънчица вече чакат пролетта

• 15 846
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
  Привет на новите комшии-съфорумци!

# 151
Утре ще кача снимки на площадката Peace

# 152
  • София
Добре дошли на новите  мами комшиики  Hug

# 153
Благодаря за милото приветстване, момичета. Разбира се, чувствайте се поканени, площадката се намира горе долу зад Кентъки в междублоковото пространство, или по точно зад първия висок блок след Кентъки. Оф, незнам дали го обясних ясно, но не се сещам за друг ориентир.

# 154
Добре дошли и от мен на новите люлински попълнения. Ще я преслушаме тази площадка, че нашите две /макар и много добри/ са ни писнали отвсякъде /поне на мен, де  Laughing/

# 155
  • СОФИЯ
И мен ме заинтригувах те с тази площадка newsm78   

# 156
# 157
  • София
Бреййй,,, много хубавоо Crazy Mr. Green

# 158
  Ииииииц! Я, бре!javascript:void(0);
smile3501

# 159
По принцип още я довършват.

# 160
  • София
Ей направо завидях за тази площадка! Mr. Green Със здраве да си я ползват дечицата Hug Тук при нас в 3-ти м.р. има само една площадка и то соц. тип за съжаление!
Msbit отвратително е това, което е станало с играчките на децата нямам ли срам някои хора #Cussing out И много се радвам, че детенцето се чувства добре там HugБи ли написала каква е таксата и как стои въпроса с местата, че все повече се замислям, че ако не ни приемат май месец в държавното ОДЗ ще трябва да се замислям за частно!

Приятни разходки утре!

# 161
Здравейте  Hug,имам питане към мамите от Люлин 10 и 9  Simple Smile
Искам да запиша Нкол на детска кухня,но не знам къде точно  newsm78
В 10-ти знам къде е,но не съм чула никакви отзиви,а разбрах,че имало и около 12-та поликлиника,но нищо повече.
Моля посъветвайте ме  Hug
Благодаря ви предварително  Heart Eyes

# 162
  • София
Кухнята-майка е в първи-в ЦДГ"Ябълкова градина". Там се подава молба+акт за раждане+бележка от лекаря, че няма алергии. Там ще ти кажат къде е пункта за раздаване на храна, който ти е най-близо.

# 163
Здравейте  Hug,имам питане към мамите от Люлин 10 и 9  Simple Smile
......а разбрах,че имало и около 12-та поликлиника.....

намира се зад 12та поликлиника, където едно време беше докторското кафе. кухнята за люлин е една- майката в 1ви проготвя храната и се кара с бус. останалото са пунктове за раздаване.

# 164
Благодаря Ви за информацията  Hug
А доволни ли сте от храната?

Общи условия

Активация на акаунт