И аз да пожелая на Минимо този път да си намерят дом, а не просто квартира! Ние /да чукна на дърво/ случихме от първия път - вече втора година, всичко в нея си е по наш вкус, никой за нищо не ни се меси, нито пък ни прави порблеми, кварталът си е супер /нали си е нашият - винаги съм си харесвала квартала/, ползваме си маза /единствено гаражът си е на Гошо/ - и всичко това само на 10-то число ти напомня, че не е твое.
Пожелавам и на вашето семейство такова нещо! 
Снимките са много мили, тези бебоци много бързо растат по чуждите къщи - за пореден път се убеждавам. Включително и моето расте по-бързо, когато не е около мен.

Дилка днес беше с доста по-добра картина в гърнето. Снощи направи абсолютно същата сценка от онази вечер, но сутринта нещата изглеждаха съвършено различно - малко мътни, но без други елементи. Понасилвам я да пишка по-често, както и да пие повече течности. Може и това да е помогнало. Все пак до утре ще сме си в напрежение. Най- ме притеснява да нямаме чужди посетители, инфекцията се лекува.
Очаквай утре да има бактерия някаква в урината, но не се стряскай. Антибиотици има хубави, само после известно време трябва да я наблюдаш, трудно минават гадините в урината - Диля има ли Т? Хубаво е да поискаш направление да и направят ехография на бъбреци, да се види дали има възпаление и там! 
От вашите снимки вече се нави да има братче, а не сестриче.

, аз се присъединявам към пожеланията на Люси, нека в новата квартира се почуствате като във ваш дом