Заразни са стафилококите
Еееххх и аз искам такава ваканция ... или поне един обяд, по време на който Ясен и Дара да са заключени в клетка като онази на вашата снимка 

Аз затова всеки път първо я питам дали е удобно да говорим. Хубаво е като й звъниш да й обясниш подробно - как кашля, кога кашля (сутрин, вечер, нощем, през деня, легнал, клекнал и т.н. глупости), има ли някаква промяна в поведението (нещо не типично за него - отпаднал, превъзбуден и изобщо всичко), хрема има ли, няма ли... предна, задна... к'ъв цвят са сополките ако има, има ли Т и т.н...
Излязоха първите ни изследвания - докторицата каза, че не дава становище преди да дойдат и боктериусните в петък. Инфекция имало, със сигурност - високо ниво на белтъците, утайка - всичко си е в повече. Но какво е точно и какво ще се прави - отговорите в петък.

И какво решихте последно - къде ще се установите за дълго - защо не у Френско? 
здрави да ви растат душичките 
, тъкмо се поуспокоих, че се поусмириха при нас, макар да не са изчезнали. Кво сега, антибиотика е най-добре да почвам ,така ли? И да експериментираме с цялата менделеева таблица докато улучим коко-убиеца.
Хич не ми звучи добре.
мерси за инфото за книгите, ние минахме покрай Пингвините срещу Младежкия театър, ама там нямаше видими външни следи за тази промоция, явно е добре в самия Ориндж да се отиде...