Отговори
# 165
  • Бургас
Запис  Mr. Green

# 166
Вержи,невероятна певица си имате вкъщи.Със здраве да ви пее,всеки ден. Hug

И на теб и Никки-честити медали!

БетиЛ,с нетърпение ще чакаме срещичка,дано да има повече желаещи.

# 167
Вержи, страшна е певицата... Като пуснах клипчето и мойта муна, дочула своя език, дотича веднага, настани се в скута ми и се почна... Лори говори - наща отговаря, че и жестикулира и чак се захласва от смях! Явно голяма смешка си казаха...

# 168
Eee, aз още не мога да отворя клипа на Лорка.. иначе, много се смях и аз на Влади, друго си е като си имаш посока, и на Жижи. Ясно става, че комуникацията с децата ни е вече на друго ниво.
Дани не казва нищо и подозирам, че ще има скок в развитието, защото преди казваше мама, дай, тата, баба. Но как разбира и нямам идея колко му е запаса от познати думи, но е огромен вече.

Честити победи на победителките !!!

Видях Лорчето, ама тя си пееше определено един рефрен, според мен знаеше много добре какво пее. Чак и аз си запях нейната песен.

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 11:17 от poli.jekova

# 169
  • София
ЛОРКА е супер, и ние пеем, ма не съм я заснела Wink
Бети ако е Рудожил бих препоръчала да не го пиеш, ако искаш ще ти пиша на ЛС подробно, да не спамим Simple Smile
Сега като се стопли как обличате децата?

# 170
Какви са сладки малките щурчовци Влади и Жижо, а певицата, направо да я схрускаш  Heart Eyes
Сега като се стопли как обличате децата?
Не съм го разсъблякла много, даже въобще.Просто якето е по-тънко, ама той още ми е хремав и ме е страх да го обличам по-леко.

# 171
Иве, стискам палци да се изясни проблема на Митето, че никак не е приятно, меко казано, да се луташ в мислите си за здравето на детенце- дали е така, а кое по-добро и т.н.
И стискам палци за всички болни дечица да се оправят безпроблемно !
И при нас разликата в обличането е само в по-тънкото яке и шапка, и естествено без термо панталони. Аз купих на Дани от разпродажба на Леонардо пролетни обувки и може би два номера по-големи и навярно тази седмица ще им направим сефте. Прогнозите са за 20 градуса, което си е ултра жега след -10.

# 172
  • Варна
и аз забелязах че упорито си повтаря един рефрен, може би с баба и леля си са пели нещо през уикенда  Thinking
Лора я обличам с по-тънки панталони и ватирани блузки, още е с дебелото яке, но си нося грейка ако стане по-топло,че у наше село бризчето много реже Rolling Eyes

# 173
За дрешките и аз така, по-леко якенце и шапка, без ватирани панталони, но още е с чорапогащник.

Magesta според моя мъж положението не е толкова страшно, но при вас го има другия момент, че ако албанците в Македония решат да се дигнат и те от Македония нищо няма да остане, той даже предлага България да вземе каквото остане и така. Това в кръга на шегата де. При нас по новините се дискутира предимно позицията на България и ЕС, по отношение на независимо Косово и ходовете в Сръбската скупщина. 

# 174
Лорка е голяма работа - само на мен ли ми се струва така, но хващам ноти от "Зайченцето бяло" Joy!
Венета много я хареса и сега ми мрънка пак да я пускам - сочи компютъра и вика "бебе, бебе"!

# 175
Момичета,някой знае ли какво стана с албумчетата от рожденият ни ден newsm78

# 176
  • София
да ви запитам - само моето детенце се оформя като абсолютен телеманиак? newsm78
сутрин веднага като се събуди, и почва да сочи телевизора и да вика пъте, пъте ( това пъте ни е универсална дума за всичко, което не го знае още Blush). и може въобще да не гледа, обаче телевизорът трябва да  е включен.
и тъй като й пускам основно музикални канали, има си любими парчета. двете новите песни на бритнито много ги уважава.  веднага почва да скача и маха с ръце. в един магазин пуснаха едната песен и тя като почна да скача, продавачките се оцъклиха направо. за рекламите няма какво да говоря. добре че повтарят шоуто на слави на обед и има музичка ( танцувай с мен2), че да яде нещо.

# 177
  • Варна
Лорка е голяма работа - само на мен ли ми се струва така, но хващам ноти от "Зайченцето бяло" Joy!
Венета много я хареса и сега ми мрънка пак да я пускам - сочи компютъра и вика "бебе, бебе"!
Аз днес цял ден се чудя на какво ми прилича тая мелодия и чак към 17:00 след целодневен концерт се освятках, че става дума за "Зайченцето бяло". Пробвах да и я пея и тя отговаря, значи е тя. Mr. Green

# 178
  • Vaudreuil Canada
Добре сте си вие ... и аз опитах да изгледам клипчето на Лора ама нъцки ... на мама ревнивкото тутакси орева света, че гледам друго хлапе....  Rolling Eyes

# 179
Йи-ииий ... !  Party
Да ви се ненадява човек бре ....  Wink
Влизам аз тотално обезкуражена ... ей така ... казвам:  днес хубаво време, ще е тотална пустош тук  Sad ... а то  Laughing
Явно слънчицето е провокирало добрия ви дух и разположение  Peace
Жижи някак си го обличам спрямо климатичните особености тук ... / то така или иначе след всяко излизане следва тотално преобличане, че няма тук кой да им рови на хората в  - ей , как се казваха тези огромните саксии по улиците с растителност вътре  newsm78 да къса люцерна и вади пръстта отвътре  Mr. Green
Днес седнахме с мъжа ми на кафе, пуснахме тинейджъра да вилнее и след като точно отпихме по глътка от ароматната течност, успокоени, че успяхме да го откъснем от заниманието му да се изнизва към платното с колите с усмивка на уста .... поглеждам и го виждам надвесен плътно над едно от въпросните неща ... ама ви казвам хвърчи пръст във всички посоки   Mr. Green , а той до лакти набъркал вътре  и кОпа ли кОпа  ...ooooh!
Той добре, ама аз съм го закъсала при 24 градуса днес  #Crazy с ботуши само и планинарски обувки / съответно якета и полари /  Rolling Eyes
  bouquet за Лорка !  smile3501 smile3501 smile3501
Невероятно изпълнение , много се впечатлих наистина !  Peace
Мъжа ми също се съгласи че е ремиксче на познатата ни песничка  Wink Направо е страхотно !  Grinning Hug
Чибураторке, проблема предполагам е повсеместен за всички мами дето държат телевизора като лампа вкъщи .... при нас това е таткото  Mr. Green 
Аз поне винаги гася поне по време на хранене картина и звук, че мисля иначе не разбира какво яде и че яде изобщо .
Голямата краста вкъщи обаче е / както писах/ компютъра .... със ставането си се настанява там и не ме оставя на мира докато не пусна детските филми  Crossing Arms
Тук поемам персонално отговорност, че го свикнах така  ..... и то тръгна от сутрините в които ми е най-лесно да го ангажирам така, докато в полусънно състояние правя кафе и подготвям закуска  Confused
На ка-тя младежа удивително прилича в гръб на моя / походката и ръчевите движения  Laughing/ , само дето още това щастие за бравите не ни е сполетяло ..... Wink
Имаме си пък други екстри : качваме се на перваза на прозореца, на всички столове, от днес на кухненската маса - сами , / влизането във всички шкафове не го броя  Mr. Green/ ..... а също така тук може да се види и   "Жижи в чекмедже''      .... така се домогваме до нещата на кухненския плот  Mr. Green
Никки, честито .... за конкурса  Peace   bouquet
Аз искам повече инфо обаче .... ей сега отивам да търся подробности.  Party

Общи условия

Активация на акаунт