Отговори
# 150
  • Варна
аз да дам отчет от консултацията
Лора е отслабнала ПАК! беше 9,800 сега е 9,500. дали ще минем изобщо 10 кила не знам Tired иначе е с 5см пораснала - 78 Flutter
боцнаха ни всичко е точно. сега ще видим във понеделник или вторник накъде отива окото и ще се бодем ли пак Confused

# 151
Еееее какви са тези бири посред нощите!
pontes- newsm20 на тебе и на останалите кърмещи мами, браво!
Virginity- защо ти е да наддава Лорка, тя е дама все пак, виж нашия с неговите 14кила, как се носят понякога като го мръцка да върви ooooh!
И не се кори че е ниска, ние като сме височки стигаме бравите и си отваряме вратите и гас, ето доказателството
http://www.vbox7.com/play:bf78b257
Това за сега от слънчева Силистра!

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 14:26 от ka_tq

# 152
  • Варна
 бе де да знам,криво ми е като знам колко добре си вървеше преди да почнем да я мъкнем по болници  Sad нищо и няма,здрава е ама дребничка ми върви  Confused

# 153
И Сонка е ниска и кльощава.Даже вече не я теглим.Ми, яде си детето, пие си, спи си...к'во да направя...Вече не се притеснявам.Каквото-такова.Само здрави да са ми гарджетата.
Днес се разглобихме от разходки.Мнооооого хубаво беше!
Влади изби рибата. #Crazy Hug

# 154
  • Vaudreuil Canada
И ние сме от дребосъците - пък и преди няколко дни както беше отказал да яде свали грамажа допълнително, но какво да направя - да му лепна някоя и друга пържолка на дупето и по бутчетата не става....

# 155
  Е явно сме повечко с дребосъчетата  Laughing Heart Eyes
 И моята Йоанка е дребничка и дори на няколко пъти вече, докато се разхождаме се намира по някоя лелкаи вика "брей това бебе не е ли много малко да ходи вече...?" newsm78
  Да са ни живи и здрави пък има време да се расте   Naughty

# 156
Ние сме от най-дребните - 70 см и 8 кг.
Ама си има месце детето за хапане. Mr. Green Аз в началото тръпнех преди консултация - колко е наддала, колко см е порастнала, ма сега не ми пука!
А пък с какъв зор се храним.....гоня я с лъжицата по цял ден, а тя толкова малко хапва! Да живеят рекламите да я разсейват докато я храня. bowuu

# 157
Добро утро и от мен в този ранен час, ама нямам друго време, в което мога да се добера до компа.!
Два дни си бяхме при дететнцето на село,порадвахме му се ,намачкахме го, да ни държи влага цяла седмица и да не се затъжаваме толкоз за нея.Много бързо се променят тези деца, за петте дни , в които не я виждаме, установяваме че е научила много работи.Вече изпълнява почти всичко, което й се каже.Знае, че като излиза вън трябва да си облече еди си кое яке и да си обуе еди си кои обувки, а като я прибираме първо отива на чешмата и чака някой да й измие ръцете.Но най-важното е, че е здрава и е по цял ден на вън и се чуства добре,защото и аз като другите мами,които не са се разделяли цяла година с децата си , много се притеснявах как ще се разделим и как ще свикнем.Но слава богу, всичко върви добре.Да са живи и здрави бабите!
Весел и усмихнат ден на всички и приятни разходки из парковете и градинките! newsm10

# 158
Добро утро!Кафе?

# 159
  • София
тенк ю  bouquet
аз пък си мислех, че ния е дребна, но явно не е от най -малките. към 10 500 е и 77 см.
Да живеят рекламите да я разсейват докато я храня. bowuu
newsm20

# 160
  • СОФИЯ
 Добро утро!
Пак се почнали моята болна тема -за килограмите Cry Ние 28.12 ,на последната консултация бяхме 11,700кг и 84см. Почвам да се замислям дали съм я родила декември Mr. Green. Поне сега сте си дали и см. и имам база за сравнение.
  Вчера правихме прощъпулника и Йони от всички по големи предмети се хвана за най малкия, и най отдалеченият от погледа й ,а именно термометъра-ще става лекар детето. Laughing

# 161
Магеста, дават много новини от Сърбия, много коментари и т.н. Почти непрекъснато за това се говори - за международната позиция и за българската. Дори тази сутрин Георги Коритаров имаше директни включвания от Сърбия. От няколко дни оттам отразява събитията.
Ние скоро не сме се мерили. Преди месец Венета беше 9.500. Едва ли е качила оттогава насам. Още повече, че от 2 дни не я кърмя и сигурно това ще се отрази. Остават ми още 5 дни антибиотик и се връщаме към кърменето. Нямам търпение, а и дано тя не се отбие през това време. Ако това стане много ще съжалявам, но поне пък няма да трябва да го преживявам отново. Сега спи с баща си нощем. Първата нощ е било по-добре от втората, но поне заспива без любимата си цицка. След известно количество рев, де. Cry
Били, благодаря за кафето!
Ей, мами, няма ли да си направим една среща в това хубаво време?
Хубав ден на всички!

# 162
  • Варна
вижте какъв сутрешен концерт ми спретна мойта дъщеря!
даже и в момента продължава  Joy
http://andonova.multiply.com/video/item/4

# 163
Верджи, нацункай и сладката устичка от мен!!! Hug Hug Hug  bouquet

# 164
Вержи, все забравям да ти честитя фотошопската победа!  bouquet
Betty L. защо ще мъчиш детето? То за дни свиква да не суче, чак забравя, после ще се чуди какво става. И после пак мъки като дойде отбиването - пък що е нужно да се тормози 2 пъти детенцето? А Рудожил ли пиеш? И на мен ми изписаха, ма аз пък реших да изчакам.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт