Отговори
# 135
Ех, и Жижи какъв сладур!
Бързичко възстановяване на Габи!
Много дълга и изморителна разходка си направихме.Хайде, сега, приятни сънища от нас!

# 136
Тримата другарчета в парка на кв.Редута.Там падат големи игри и бели.

Та има малко за хвалене:първо ни избива един кътник 1/4 от него,бавно но славно напредваме.
Второто е че ни има в сп.Мама,за конкурса хубава мама и бебе за корица на списанието.Моля който ни харесва да ни подкрепи на              mama@mama.bg

http://images22.snimka.bg/004908483.jpg

# 137
Ааа, bela, не може така - искаме снимки newsm08
Искам да сложа но така и не разбрах как да го направя Embarassed

# 138
Инче, много сте хубави!  Flutter Какво трябва да пишем на този мейл, за да ви подкрепим?
Мама_шуши, страшни обувки! Много километри да изминете с тях!  Peace
Габка и Митака бързо да оздравяват!  Hug

# 139
Тини-Мини,лошото е,че нищо не пише.Преди трябваше да си напишеш трите имена и ЕГН за да няма дублиране.Сега има указания за следващия конкурс и наградите.Който иска нека си напише имена и егн-то,да каже за кой гласува: т.е Лора и Ина от гр.София Flutter
 Hug

# 140
Нещо става с моите публикации newsm78

# 141
Момичета изкарах си акъла направо. Тази вечер мирно и кротко отивам да се приспивам с хлапето, дребното де. Мъж ми беше командировка, днес си дойде и той пое грижата за каката. Всичко точно, заспали сме с Лазар по някое време на нашето легло, аз надавам едно ухо към равномерното му дишане (все слушам откакто бяхме в болница) и така до един момент, когато се стряскам от ужасен хрип и скачам....викам си боже кво му стана на това дете сега, а то мъжа ми си легнал без да го усетя и хърка сочно и звучно.......та сега ще се успокоя с една биричка пред компа във вашата компания.

Да взема и да поошетам малко, хем, винаги има какво още.

И аз вчера взех нови обувки на хлапетата за сезона, на Лазар тъкмо му умаляха предните. Има намаление на geox до утре важи май. Бебешките са по 45 лв - 50 лв. Младежа си умира от кеф, днес от вратата веднага се похвали на баща си с новите обувки: "Був мама" и навири краката, демек мама ми купи нови обувки, ето!...Голям смях. Каката и тя доволна, вчера като я помоля да ми донесе нещо, веднага тича и на поднос ми го носи с чупка в кръста. Колко малко им трябва на децата да са щастливи.....по едни нови обувки и готово.....а на мама спяща къща и една бира.

# 142
...Всичко точно, заспали сме с Лазар по някое време на нашето легло, аз надавам едно ухо към равномерното му дишане (все слушам откакто бяхме в болница) и така до един момент, когато се стряскам от ужасен хрип и скачам....викам си боже кво му стана на това дете сега, а то мъжа ми си легнал без да го усетя и хърка сочно и звучно......

Ха - ха Joy
Като почнах да чета, ми се сви сърцето отначало / нали си имахте неприятности/ , пък то какъв край  Laughing Peace
Ай спри се пък ти малко   Wink..... събота вечер е !!! Нали знаеш за работата - не е заек да избяга от къщи  Party
Хубаво си решила да ми правиш компания / че, то напоследък гледам горе ... Магеста и 0 гости преглеждат темата .... аз ли много кибикам тук или просто хората си имат и друга работа ..... все ме измъчва тази дилема  Thinking Wink/
Виж биричката е друго нещо  Grinning Наздраве !  cheers
Инче, с радост ще гласувам за вас , желая ви успех  Peace

# 143
Радвам се, че си се стреснала напразно. И наздраве.  cheers

Аз днес изгоних децата (Теди с баща и) и излъсках цялата къща, защото ми писна всяка седмица да се караме и да ме пита "Ама защо аз?" при което съм склонна на убийства.  Rage Сега съм решила да си легна като никога преди 24 ч. и да спя утре до 12 ч.   smile3524

Обувки май и аз вече трябва да купувам, но се чудя какви. Т.е. дали да не са малко по-пролетни.  newsm78 Вие какво ще кажете?

Магеста твой Жижи пак е проял, ама мойта гУспожица отказа категорично да си сложи нещо в устата. Това не пречеше да блъска по паницата и да човърка вътре. Та аз претърпях погром.  cry

# 144
.... Това не пречеше да блъска по паницата и да човърка вътре. Та аз претърпях погром.  cry

Абе храната почва да ги вълнува ... факт е  Peace
Който не е проял / или не се опитал сам още / няма да е задълго ..... А за погромите - за мен всяко хранене е погром  Sick  ......  събирам с труд подготвената от мен храна от креслото, от дрехите ни ... а днес за една идея огромна порция хвърчаща каша овесени ядки акустира / за късмет  Joy/ вместо на килима  .... право върху чехлите ми  Crossing Arms
За обувчиците - аз взех направо пролетни ... малко са му големи .... но ако много се насиля и сега мога да му ги обуя . Зимните още му стават, не виждам за сега смисъл да взимам втори чифт  Peace

Аз извинете , че пак повдигам темата .... ама се размислих сега ..... абе у нас отразяват ли събитията в съседна Сърбия ?
Тук дават страшни неща по телевизията ..... просто се зачудих дали нашите медиии отразяват същото  Thinking

# 145
Бирата свърши, но поне съм в добро настроение сега!!! Мерси за компанията!

И аз взех обувките един номер по-големи (22) и пролетни някак идват май.

За шетането май само с ентусиазма си останах - изсипах водата от коритото (дръпнах тапата) и понечих да го измия, но реших да го оставя за утре, изкъпах се и ей ме на, пак тук.

Днес таткото ни като се прибра от вратата му казвам: Да знаеш с какво нетърпение те чакам! - той много се оживи и аз допълвам: Трябва да напазаруваш, да изчистиш с прахосмукачката и да сготвиш нещо, а и да закараш колата на паркинга (хвърли и боклука като си тръгнал навън), че съм гроги от разходки днес....Е чест му прави, че не ми се развика, а напротив се захвана със задачите. Докара ги донякъде - важното беше, че купи бира де!

За новините нищо не мога да кажа, щото телевизия не гледам почти (а когато гледам е без звук, заради любопитната катерица), но ще се допитам до семейния политически гуру и ще пиша.

# 146
  • Варна
ми Магеста квото успях да видя в паузата от новините тея дни - голем страх става у сЪрбско и понеже БГ се застъпила за независимостта (без нас накъде  Tired) и сега май голям бой ще ни е*ат, "братчедите" където ни видят Rolling Eyes
последно се чудеха дали да изтеглят дипломацията от там и дали да забраняват пътуванията на българи за и през сърбия Thinking

# 147
  • София
добрутро и от нас!
аз съм в ямбол с нийка и тъй като тук има доволно баби да я гледат, аз мога на спокойствие да пийна кафе, пушна цигари и да прочета и напиша нещо, без да става скандал от страна на ния.
за яденето - и ния проявява неистово желание да яде сама. както ви споделих преди, тя се оформя доста злояда, но ако лъжицата е в нея и с моя помощ да си нацели устата, яде повече. иначе си става абсолютно мазало покрай нея smile3560 вчера бабите й дали един химикал и нашата ния с такъв ентусиазъм си рисувала по дрехите, че като я видях, припаднах. а те й пляскат и я поощряват. после въведох ред   smile3554, ама кел файда. да видим как ще го изпера това гадно мастило.
за обувките - имаме зимни няколко чифта и с тях ще доизкараме остатъка от зимичката, а напролет ще купим по - леки. геокс имат супер готини моделчета, а сега с намалението са супер. миналата седмица й купих от един аутлет уникални боти за другата зима, само дето хич не знам дали съм уцелила номер - 24. аз и бая дрехи съм накупила за догодина бай дъ уей, та ще видим другата зима как ще е. иначе летният гардероб е готов от до. ами как да не купуваш с тея намаления??? моят принцип е, че когато купуваш нещо с намаление, не харчиш, а спестяваш пари newsm74, само дето мъжът ми не я споделя тази идея.
за косово - снощи сънувах, че сърбите пускат атомна бомба в косово и ние бягаме нанякъде, че да не се облъчим bishop
за игрите в нета ж- не искам хич да ги гледам, защото като знам каква е краста, и ако се зарибя, ще вися там денонощно. преди така се бях докарала със сим сити, симсовете и разни такива стратегически. мнооооооооого ги обичам и сега гледам, че постоянно излизат нови, ама не смея да взема, щото страшно ще стане.  comp03
ния нещо се обрина по коремчето. аз веднага като един виден хипохондрик поставих диагноза на базата на четеното в нета - бебешка шарка. педката като я видя, ми се изсмя и каза, че откачам. даде някакви капки и сега почти ги няма пъпчиците. а не е яла нито ново, нито съм прала с нов прах, що тъй стана не знам newsm78
айде стига толкова от мен, че се поолях, а имам да пера мастило все пак cry

# 148
        Ехо как сте мами?
 Не съм писала скоро,но от време на време като мога влизам да попрочета нещо...
Какво да се прави аз вече съм на работа и нямам толкова свободно време пък и като по цял ден съм в офиса пред компютъра в къщи почти никога не ми се сяда...
  Йоана е добре вече ходи стабилно от един месец и малко.Прави бели за 5 бебета в къщи...много е щуро моето дете:) А сега сме на тема писане и рисуване Wink Виждам, че и вие сте добре за което много искренно се радвам  Hug
  Ето отчетохме се и ние  Heart Eyes

# 149
  • София
Здравейте и от нас с Алекси!

Първо да кажа  Габка и Митко бързо да оздравяват! Милите зайчета, отвратително е като са болни Cry

Lia25, Лили, ти малко си се настроила предварително, че ще е ужасно и че ще напускаш - недей така. Ако ти е гадно и тъпият ти шеф пак започне да те тормози - ок, винаги можеш да напуснеш, обаче може и да ти хареса да се откъснеш малко от малката и да се виждаш с нормални, негукащи хора Flutter

Ние снощи нали бяхме на купон - ами, познайте...мойто дете изобщо не заспа без мене, значи изял си е киселото млекце и до там, изобщо не е искал да припари до леглото, а след 23 часа е взел да повтаря "мама, мама" с отчаян глас ooooh! Thinking Rolling Eyes Девойки, закъсала съм го, ще кърмя доживотно и няма да можа да изляза никъде Tired Като си дойдох в 12.30 цокна малко и заспа на секундата ooooh!
Иначе сватбата беше готина, дори бяхме с Fiffi (мъжете ни са колеги) - декемврийската мафия сме навсякъде Mr. Green Моя любим като че ли съм го държала вързан вкъщи...то не бяха танци, не беше чудо...трябва по-често да го извеждам Laughing

Ох, Magesta, така съм се смяла с тоя вашия Жижи, ама направо ще го изпапкам като ми паднете, страхотен е Heart Eyes И как сладко казва "да" Hug Наистина изглежда по-улегнал вече Laughing

Инче, много сте хубави, гласувах Peace

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 12:33 от pontes

Общи условия

Активация на акаунт