Отговори
# 60
  • София
накрая като го друсам ми кламбучка, но той пак иска да пие, само и само да не заспи.

Joy Joy Joy
Тая драма на повечето ни е позната Laughing Това при нас се случва рядко, слава Богу, всяка вечер не знам как щях да го издържа.

Мацки, нашият татко заклещен в Атина, поради сняг Shocked И днес ако не се вреди в някой полет вече ще го засиля с кола да си идва, не издържам!

А иначе с нашето с Алекси отбиване - никакъв напредък...Пробвах 3 вида млека - всичко отказва категорично и безцеремонно Thinking А ние в събота сме на сватба и аз си купих тоалети, глупости...и сега ако мъжът ми успее да си дойде и ако Алекси се отбие до събота ще ходя да купонясвам newsm78

# 61
  • София
Здравейте Heart Eyes
Инче дано Лори се е оправила от хремата и никакви боледувания повече, за всички важи Naughty
Понтес и вашия тати да си дойде бързо и ако можете оставете той да дава мляко на Алекс в периода на отбиване Thinking
Това го гледах в един филм, майката не се вясваше при бебо вечерта, а само тати и шишето и подейства, но на филми едно...в действителност друго Wink
За спането Евката заспива между 8.30- 22ч. и в 7ч. си е будна, но пък има още две спанета през деня.
Понякога я оставям да се вихри с лъжицата, ако папка кремче, грис, нещо гъсто, ама то половината остава по лигавника, с чашка- пие, но се дави понякога.
Ние обаче сме безнадежден случай с бибата,МРАЗЯ Я вече, като се приспиваме само я хвърля и от количката същата работа Sick
А имаше два дни, в които заспиваше без нея и аз помислих, че я отказа Mr. Green

# 62
pontes и ние се отбиваме. Стигнали сме до там, че следобед и вечер не сучем преди заспиване, а само нощем като се събуди. А дори тогава понякога и сокчето върши работа. Но пак си се събужда по 3-4-5 пъти и поне половината суче.
Никакво мляко не признава - никакво адаптирано, кисело хапва, но не пие. От скоро пробвах да й давам прясно - поне не го плюе, но не можда се каже и че пие. Иначе много ми липсва да си я гушна и така да заспи в обятията ми докато суче. Blush
В къщи само ми се подиграват, че голяма драма изживявам. Embarassed

# 63
Привет девойки !
Нещо ми е криво и страдам няколко дни от постоянен главобол, влача се като парцал цял ден от кревата на канапето .... а помощ от никъде не иде / е , аз и не чакам, ама да си кажа /.
Георги е оставен на "самоуправление" - тоест мрънка по цял ден , защото не разбира каква е причината да съм такава , пък той си иска своето Sad
Резултатът от новата политика на закъсня .... целият му задник е като на макак / червен , на струпеи/ направо грозна гледка.
Абе занемарила съм всичко .... от три дни си лягам с надеждата , че на другия ден ще се събудя с целия ентусиазъм на който съм способна и "отма" ще въведа навсякъде ред.
Уви .... дори и грейналото през прозореца слънце не ми действа  Crossing Arms
Освен да ме е хванала пролетната умора преждевременно , поради топлия климат тук  Thinking , което пак по-добре звучи от варианта да ме друса критическата  Mr. Green
Така, де .... кой ? .. а, Пешеходката   Grinning.... както беше писала по-горе .... "не артикулирам човешки" - много точно  Peace ама за мен по-цели дни  Tired

# 64
E-e-e Чакай си реда! Къде така - като пърле пред майка си? Има време за критическата, като и дойде времето ще дам тона за песен!

# 65
  • Vaudreuil Canada
Magesta депресирала си се нещо - я пробвай някоя от следните терапии - шоколадотерапия, шопингтерапия, разходка с Жижо на слънце, може и малко витаминки да попиеш че те ободряват, а и нещо за главобола вземи щото явно няма да мине от само себе си.

pontes май съм изтървала нещо по вашето отбиване - ти може и да си казала ама аз съм проспала - та да питам пробвала ли си да даваш кисело мляко разредено с вода за пиене вместо да мъчиш детето с адаптирано мляко? Освен това ако не те вижда няколко часа ще оцелее и без мляко. По-големия риск е че може да не ще да яде изобщо и да те дигне на борчето.

moonlady аз за сега никакъв успех не мога да регистрирам с прясното мляко - май се е метнал на мен в това отношение - да не видя такава течност.

# 66
  • София
Нещо ми е криво и страдам няколко дни от постоянен главобол, влача се като парцал цял ден от кревата на канапето .... а помощ от никъде не иде / е , аз и не чакам, ама да си кажа /.

Ааа, Magesta, хванала те е нашата депресия от преди няколко седмици, ама с малко закъснение, че си по-далечко Whistling
Кураж, за 1-2 седмици минава Hug

shemet_neveroiaten, ми кърмя го вечер преди заспиване и сутрин към 6 часа. Не съм пробвала с кисело мляко, защото да си призная ми е малко странно как ще му давам кисело мляко в шише и вечер newsm78 Но ще пробвам и това...

# 67
E-e-e Чакай си реда! Къде така - като пърле пред майка си? Има време за критическата, като и дойде времето ще дам тона за песен!

A-aa , не съм съгласна много, много  .... наУчному  Naughty  Stop
То за тая работа реда на годините не важи  Peace
Иначе, нямам против след теб да "пропея"  Wink Grinning .... ама не пита туй  Thinking  Laughing
Шемет, мерси .... май само витамините и хаповете не съм пробвала - другото не помога  Confused
Понтес , така излиза  Peace .... ама с маймунския гъз какво да правя  Thinking ... спа гол до преди малко човека ,  боли го милото  Sick
Чудя се може ли да не е подсичане и ако не е , що е тогава  newsm78
За отбиването - при нас подейства "хард"  варианта ... от раз , с много рев .... но приключихме драмата за няколко дни.
Аз нямам вече мляко - хич, а Георги - спомени за оня период : сякаш му е изтрито от съзнанието.
Пожелавам и на вас успех, ако не стане : най-много да жертваш купона .... дано не се наложи  Peace

# 68
Маджеста, първи вариант - зъби, втори - от храна... Аз мажа Медико Идеал или здраве - моного бързо успокоява!
Понтес, кво стана сега - ше купонясваш ли или не? Татито излетя ли? Няма лошо в киселото мляко, при нас Дивна го хареса далеч повече от АМ...

# 69
  • София
Magesta, това е много неприятно. И ние веднъж като го бяхме докарали дотам, аз се чувствах много виновна...но защо не знам Rolling Eyes Иначе ти си знаеш - миене, мазане и проветряване без памперс. Ако не се подобрява няколко дни, може би ще се наложи да го водиш да го погледне лекар, но не ми се вярва. Дано бързо му мине на Жижи сладкото дупе.

Дива ирландска пешеходка, мъжът ми е на летището с тенденция да излети, така че се приближавам малко към купона Laughing
Как да го разредя точно киселото мляко?

Тоя вятър така ми продуха мозъка тия дни, че ако не спре вече от къщи не излизам Naughty

# 70
  • Vaudreuil Canada
Понтес аз го разреждам приблизително 1:1 - понякога го пие по-гъсто понякога по-рядко така че пробвай с по-гъстото та да можеш да разредиш ако не го хареса.

# 71
  • София
айде и аз малко да се пооплача Tired
от няколко дни ния е просто нетърпимо кисела и крива. май от зъби цялата работа. кучешки ли никнат, не знам, ама ако не поникнат скоро, аз ще дам фира вече. през нощта се буди 74836326282 пъти, през деня нищо не я заинтригува, само мрънка, кисне, не иска да тръгва сама, а иска по цяла ден да я влача за ръце, хвърля, крещи, на две места ме ухапа до кръв, абе ужас. имаме си иначе 4 кътника, но кучешки няма и подозирам това да е причината.
от няколко дни яде от нашата манджа. не поръчах кухня за тази седмица. последните манджи хич не ги одобрих. то не че аз съм голям готвач, ама тея буламачи не знам кой ще ги яде. особено пък ния, която се оформя супер злояда. то песни, маймунджулъци е докато яде. иначе стиска устата като кокошо дупе и нищо не мога да й натъпча. Thinking
magesta, кураж Peace

# 72
Тия зъби ще ни докарат до лудост май !
Магеста, на Дани дупето с негова бяла ултра чувствителна кожа, го спасява единствено крема против подсичане на Мустела. Казва се Vitamin barrier cream. Имам си две мостри и си ги прибирам много прилежно след употреба, защото е спасил задника на Дани два пъти минумум. Не вярвам да е нещо друго и при Жижи.

Пешеходке, благодаря, оправи се проблема с капки.

Понтес, пробвай с малко каша в млякото. Така облагородявах преди време на Дани едно мляко за алергични.

А като стана дума за хранене ето ни и нас. Постижението е от днес  http://www.vbox7.com/play:e7ae8050 а аз да не разбера до сега.

[/quote]
Ааа, Magesta, хванала те е нашата депресия от преди няколко седмици, ама с малко закъснение, че си по-далечко Whistling
Кураж, за 1-2 седмици минава Hug
[/quote]

Да, да, ама не  Sad Мен ту ме пуска, ту ме хваща. А се оказах от днес и с 19 дневен цикъл, от което не знам какво да мисля  Thinking

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 18:13 от poli.jekova

# 73
  • София
Да, да, ама не  Sad Мен ту ме пуска, ту ме хваща. А се оказах от днес и с 19 дневен цикъл, от което не знам какво да мисля  Thinking

Да, Поли, и мойто постдепресионно душевно равновесие е доста крехко Thinking Обаче за Великден сме запланували пътуване, а пък любимият обеща март месец да ме води на концерт на много ми любим музикант в Атина и това ме държи, че иначе ежедневието ми разказва играта, особено пък в това време Confused Та затова трябва да напредна с отбиването (макар че се съмнявам, че Алексис много яде вече, по скоро му е навик).
Дани е невероятен Shocked!!!

А за цикъла - случва се, аз бих го отдала на пълнолунието Twisted Evil

алексатор - чибуратор, на коя кухня бяхте?

Шеметче, днес ще пробвам с кисело Peace

Е, днес се разписах за 3 теми, спирам се Blush

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 18:29 от pontes

# 74
EEEEE, Поли, паднах убита направо! Той Дани отдавна е напред с материала, ама това .... Shocked!
Алексатор, и ние сме същата идилия! Преди време Ники писа че Пеш изяждал двете бурканчета на обяд, тогава за няколко дни и Дивна го правеше, ама докато реша да се похваля и ... спря! Сега максимума е 5-10 лъжички (само връхчетата) от супата и за десерт още малко млечна каша на Ганчев... Едно бурканче с пюре го яде 3 дни и остава ....
Понтес, и аз почнах 1:1! Ти ще прецениш докога, като видиш за колко време го засища. Що толкова официално се обръщаш към мен? Още малко и на вие ще си заговорим....

Общи условия

Активация на акаунт