Отговори
# 75
  • София
Що толкова официално се обръщаш към мен? Още малко и на вие ще си заговорим....

Joy
Ми как иначе - с трите имена Laughing Ако исках официално, щях да сложа и Госпожо Laughing

# 76
Здравейте и от нас. Нищо ново на фронта и габи се буди по 10000 пъти на нощ, направо не мога да се наспя.  По цял ден в къщи ще подлудея.
Понтес дано успеете да се отбие та да покупонясваш, можеш мисле че и малко мед да му сложиш в киселото мляко.Понстес и едно питане към теб, знаеш ли дали мога да отида с кола която е на друго име до Гърция, по точно тя е моя, но на името на майка ми, но имам само българско пълномощно.
Момичета да ви питам, като се върна сега работа и реша да напусна, преди 2-те годинки, дали НОЙ ще ми плаща майчинството.

Хайде дайте някоя среща, да измислим нещо, какво ще кажете?

# 77
  • София
алексатор - чибуратор, на коя кухня бяхте?
само ози сме яли. иначе са точни. идват винаги към 11, 11.30. десертите ги бива. и супата и основното не са чак толкова лоши. няколко пъти имаше само уникални буламачи от рода на супа от зеле със заешко. е, няма такава помия Sick макар че яде моят звяр малко. имам една книжка от някакво списание с бебешки манджи, така че ще пробвам с тях. иначе от нашата манджа.

# 78
А като стана дума за хранене ето ни и нас. Постижението е от днес  http://www.vbox7.com/play:e7ae8050 а аз да не разбера до сега.
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Искам и ние такааааааааааааааа! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Магеста, скоро да се почувстваш пак в кондиция!На нас ни помага крема срещу подсичане на Хип.Цунки на Жиже! Hug

# 79
Понстес и едно питане към теб, знаеш ли дали мога да отида с кола която е на друго име до Гърция, по точно тя е моя, но на името на майка ми, но имам само българско пълномощно.

Може, ние така пътувахме миналата година до Гърция с кола, която е на изплащане и с пълномощно от ФрансАуто, непреведено.
А за Македония някой да знае иска ли се паспорт или може с лична карта ?

Ще предам поздравите ви на Дани за постижението Wink

# 80
Поли, Дани е страхотен!Пак ми взе акъла!Браво! Heart Eyes

# 81
  • Vaudreuil Canada
Поли - избихте рибата в морето ... аз за лъжица питах все пак .... пък вие и вилицата сте усвоили  Confused  какво ли да си мислим ние родителите на нормални деца като видим Дани ....  #Crazy Нацелувай малкия сръчко - много е готин.
pontes ако не си давала мед до сега по-добре не рискувай защото е силен алерген.
lia25 нищо няма да ти плащат ако не си на трудово правоотношение - майчинството е компенсация за липса на трудови доходи ако не работиш няма и майчинство - до 1 годинка има помощи при ниски доходи които се плащат от социалните така че напуснеш ли няма майчинство.

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 20:40 от shemet_neveroiaten

# 82

А за Македония някой да знае иска ли се паспорт или може с лична карта ?

Ние сме Европейски съюз, Македония - не. Би трябвало да се изисква паспорт  Peace
Такава ми е логиката, незнам обаче със сигурност .
Поздравления и от нас за Даниния напредък  Grinning Heart Eyes
Аз мажа дупе за сега с някакъв крем - местна марка, ама утре трябва да скоча до аптеката да потърся май нещо "по-фелно"  Thinking
Мерси за идеите! 

# 83
Дани и на мен ми скри шапката.   Hands Clap
А някой от вас гласи ли се за концерта на Металика?  superuu devil  Hands Clap

# 84
Понтесче,и аз с мойте идей,ама нали и Лори се опита да откаже АМ,та какво ли не пробвах и кис.мляко давах-не ще и неще.Оказа се,че не млякото е отказало детето,а храненето с шише. т.е Лора папка вече само с лъжичка/не ме питайте как се дава 210 гр. преди лягане./

Поли,да ти е жив и здрав момакът.1000 х1000 kiss от нас с Лори.Направо ми скрихте шапката.пу пу пу

Тини,бих отишла,ама няма кой де ме пусне/ хем в отпуска,хем на купонче,хем и джобни да даде./

Магеста,поздрав за теб и дай малко жегация.    http://www.vbox7.com/play:dff4248d

# 85
# 86
Не че тук му е мястото да питам, но случайно някой да си е взел Home Box Office устройство от Мтел?
Сега се мъча с него, но нещо много бавен интернета, а пък телефонната връзка хич я няма. Дали аз нещо бъркам или просто покритието още не е на ниво? newsm78

Моя вагабонтин преди има няма половин година отказа всякакво адаптирано и мина на кисело (отначало давах домашно козе, че беше още малък и не ми се рискуваше с купешко) и аз в началото разреждах 1:1, а после стигнах консистенция 150 мл кисело и 60 мл вода
Разреждането го правя само защото сипвам гореща вода в студено мляко(от хладилника е все пак), та да го темперирам, иначе вярвам че и неразредено би го хапнал.

Magesta
и аз ползвам ежедневно кремчето на Мустела дето Поли ти е казала, много е яко, те имат още едно за вече настъпили проблеми като вашия случай, но не мога да ти кажа как се казва, защото Лазар преди два дни изяде рекламната книжка. Предполагам в аптеката ще го знаят. Май Stelactiv беше, но не гарантирам.

Утре времето се оправя, идват дни на скитня, разни и разнообразни празници, свързани с подаръци, така че по-ведро моля!

# 87
Утре времето се оправя, идват дни на скитня, разни и разнообразни празници, свързани с подаръци, така че по-ведро моля!

Така, така Laughing ... мерси за инфото - явно Мустела ще да е ....  ще питам утре , непременно  Peace
Никки , хубаво да гласуваме , ама не казваш кои са твоите .... да те подкрепим  newsm78
Инче, благодаря за поздрава ... стопли ми малко душата  Hug
А Шемет , ти за градината не обаждаш нищо ... тръгнахте ли вече ?
Малко със закъснение ..... Вержи , не подкрепям .... ама хич не подкрепям идеята на мъжа ти за подаръка , който ти е направил  Naughty
На WoW a съм му сърбала попарата и още я сърбам ..... така е от 3 години вече .
Краста голяма, която освен че заробва , струва и пари  Peace
Бях докарала един герой до 60 левъл / беше максимума тогава/, а друг имаше собствена гилдия ....
Мъжа ми си купи играта някъде .... зимата 2005 трябва да е било и поради факта, че му се намърдах там със неговия акаунт , се видя принуден да ми купи индивидуален . Бяхме стигнали до "развод" ... той на гурбет в чужбина тогава, аз в БГ .... влизам да играя , а той не може се вреди от мен .
Оттогава до след около година време ние нямахме друга тема за разговор .... лягахме и ставахме / буквално/ с играта....
Значи лятото отиваме на море и 2 дни там се убеждаваме взаимно колко отпускащо и добре сме далеч от компютрите ...
На третия ден осъмваме в денонощния клуб в Бургас ... и така до края на цялото море .... плаж не видяхме ... и защо ли ??!! Mr. Green
По това време в София нямахме в къщи компютри още и ставах в 3ч през нощта за да мина през Студентски град на "Манията" да поиграя няколко часа преди работа .... след работа - пак там ... за събота и неделя - то ясно !
Благодаря на господ, че забременях .. та някъде около 5-6 месец си дадох сметка, че трудно ще развивам гилдия като нямам и представа как се гледа бебе , а то беше видно на път ... та спрях някак си така .. от само себе си .
Иначе бях се притеснила за собственото си здраве сериозно !
Да ме прощават всички за off  топика  Praynig  .... просто реших да споделя - естествено когато човек почва да играе едва ли си дава сметка за всичко това : играта е направена перфектно !  Peace
Уви, може да е лично мнение , но мисля няма сериозно и несериозно играещи WoW : просто или - или !
Иначе не отказвам съдействие  Hug Laughing .... / ей и сега мъжа ми ме ръчка тук до мен да питам на кой сървер играете  Mr. Green/, та ако решите той с 546767890 си герои на 976454878 сървъра може да ви е от полза  Peace
Ако решиш пиши на лични  Grinning

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 00:54 от Magesta

# 88
  • Vaudreuil Canada
А Шемет , ти за градината не обаждаш нищо ... тръгнахте ли вече ?
Не още - средата на март трябва да тръгне  Confused

# 89
  • Бургас
Абе Понтес Алекси нали не пиеше със шише? Или аз съм в грешка?! Или пие с чаша? Моето диване и кисело мляко обича и прясно и адаптирано, проблемите са само от естеството на прибора, в който са сложени...

Поли пак ме вкарахте в оркестъра.... кви са тия големи хапки, ква е таз вилица Shocked
Имаме си вундеркинд в темата  Peace

Никки , хубаво да гласуваме , ама не казваш кои са твоите .... да те подкрепим  newsm78

най-хубавите   Laughing

Магеста аз WoW не играя, но преди време така бяхме с мъжа ми с Heroes тройката....... в момента, в който на най-голяма трудност биех мъжа ми и още 5-6 негови приятелчета /компютрите не ги броя тях ги мелех отдавна, чак безинтересни и предвидими ми бяха/... спрях да я играя, но историята разказана от теб все едно аз съм я писала... за друга игра....

Отбиването при нас не върви.... Никой не се наема да приспива Пеш... вече втора вечер ходим на гости и все закъсняваме....., но като се върнем нашия човек все е буден. Иначе изобщо няма да е проблем, ама това пусто вечерно.....тряя са снабдя с някъв уред, в който да го лашкам напред-назад.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт