Немската дружина се запознава таз година - 62

• 13 768
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
Ne sme sigurni, 4e sme go sa4inili dobre i razbiraemo

Е как аджеба, човек уж учил в България, не може да схване, че е надраскал абсолютни смешки. Много ще ми е интересно да разбера каква наистина е врътката newsm78

А какво ще кажете за това: (за незапознатите- става въпрос за подарени гутшайни от тази "фирма")
Цитат
Razbira se Vie ne ste dlajni da gi izpolzvate, tova e napalno po jelanie

Е то оставаше и да ме задължат да ги ползвам.......благодаря за предоставеното ми правото на избор, все пак  Joy hahaha hahaha

на мен пък най-много ми хареса: internetni magazini  Whistling  Whistling

Те са по хубави от интербрутните магаzини  Laughing

Днес в сайта на един хотел 4етох думата ЕКСТРАСИ  ooooh!  ooooh!  ooooh! 2 пъти го 4етох, да не би да има Екстаzи там  Crazy

# 121
Вечке, успех в борбата Hug
Не разбрах обаче тази тетрадка що не ти харесва? Защо я свързваш със Щази? Ами малки са още, не могат да преценят някои неща, хубаво и майката и да "взима участие" в ежедневието. Аз не бих имала нищо против да ми докладват какви магарии върши моето зверче, още повече че едва ли се "сещат" да разкажат сами някои неща в къщи Wink Нали знаете за доверието и контрола Wink Аз съм малко от старата генерация, както се подразбира Embarassed Спомняте ли си и на нас едно време ни пишеха в бележника такива подробности и очакваха после подпис, ми то е същото....

# 122
Бибе, мен ме дразни тази проклета настойчивост да съм подпишела непременно, като знак на това, че съм прочела. Ми и да чета, що трябва да подписвам, маа му стара! Да не съм и на отчет в КЦ на тая. Тя така се държи още от първи клас с всички деца от класа. Успя да прогони вече 2, третото е на път да изчезне, сега идва и нашия ред. Дразни ме, че толерира любимците, показва го демонстративно, респективно, останалите са плебеи и паплач в очите и.
То не е едно.
Нямам против тетрадката. Напомня ми на нашите бележници. Ама навремето бележниците не се подписваха от родителите, че са прочели забележките. А в крайна сметка има и родителски срещи уж...

Да допълня, че добавих още няколко снимки от сватбените. търсете линка на по-задните страници, не ми се пуска пак.

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 16:17 от Вечерница

# 123
 Здравейте момичета, обръщам се към вас с молба за един бърз превод от немски, ако имате малко време. Ето текстчето:

Alles,was um dich herum ist, Autos, Hauser, Menschen, StraBen, Garten usw., ist Umwelt. Tiere und Pflanzen sowie dein Zuhause sind Tiele deiner Umwelt. Mann muss auf die Umwelt aufpassen und darf sie nicht verschmutzen oder vergiften. Die Menschheit soll die Landschaft, die Luft, die Gewasser und auch die Tierarten schutzen. Das nennt man Umweltschutz. Die Luftverschmutzung ist ein wichtiges Problem, weil die Luftschadstoffe uber den Regen auch in die Boden und Gewasser gelangen. Der motorisierte Verkehr hat in den letzten Jahrzehnten standig zugenommen. Die zahlreichen Autos und Lastwagen produzieren immer mehr Abgase. Diese giftigen Stoffe gelangen in die Luft und der Wind transportiert sie uber die Ozeane und Meere. Dort sinken sie mit dem Regen auf die Wasseroberflache, wo sie mit der Zeit eine Olschicht bilden.

# 124
Всичко, което е около нас, коли, къщи, хора, улици, градини и тн. е околна среда. Животни и растения, както също и твоя дом, са части от тази околна среда. Човек трябва да пази околната среда и да не я замърсява и трови. Човечествто трябва да охранява земята, въздуха, водите и всички животински видове. Това се нарича опазване на околната среда (защита). Замърсяването на въздуха е един много важен проблем, тъйк като замърсителите на въздуха минават през дъжда и навлизат в земята и водите. Моторните превозни средства се увеличават непрекъснато през последните десетилетия. Големия брой автомобили и камиони произвеждат все повече и повече вредни газове. Тези отровни вещества отиват в атмосферата и чрез вятъра биват разнасяни над океани и морета. Там попадат чрез дъжда на водната повърхоност и с времето се образува тънък мазен слой.

Фиорела,едно кафе да почерпиш! Wink

# 125
 И кафе, и торта  Grinning Хиляди благодарности, засега само виртуален   bouquet

# 126
Бибе,и аz съм от старата генерация. Peace И ние имаме таzи тетрадка,викат í поЩа.Всеки ден я поглеждам.Нормално е,да искат подпис.Понякой път,като вчера пи6е,че днес вместо в 13 приклÜчват в 11.10.Ако не съм го прочела може синът ми да седи пред нас.Ако неЩо с него се случи те носят отговорност.Ако не е подписано от къде да zнаят,дали съм го прочела.Вечке,ако те успокоява и моят Мартин подписа татко си вече един път.За накаzанията не е добре zа фиzическото,оЩе повече като е плуване,но zа иzложбата бих се съгласила.Нали накаzание е точно това,което най_харесва6.Ако е неЩо,което е маловажно случката може да се повтори.Явно аz съм по_голям терорист от Вечка  Joy
Бибе и другите получили майла да ви питам zаЩо не каzвате тук,а?Добре,че аz отворих дума zа това. bowuu

# 127
Мога само да кажа едно голямо АААААААААААААААААААААААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХ за великолепните снимки
Мистик, знам, че те са само едно намигване от цялото събитие - остава ни да се досетим какъв е ароматът на букета, вкуса на тортата, настроението на децата и гостите. Макар че снимките са прекрасни, вярвам, че сватбата е била много по-красива и се радвам, че Вечка и Сърфи са били част от нея.
На мен ми изглеждаш красива и мноооого притеснена, мъжът ти - горд и много спокоен /което го прави чаровен/, а детето чудесно ви споява /съжалявам, не се сещам за по-поетична дума/. Всъщност колко човека бяхте?

Довечера пак ще си ги отворя и ще се размечтая отново.

Вечка, може ли да си запиша час при теб за фотосесия? Готова съм специално да дойда заради това до твоя вилает.

# 128

Вечка, може ли да си запиша час при теб за фотосесия? Готова съм специално да дойда заради това до твоя вилает.
Когато пожелаеш. Hug (трогната съм от милите думи)

# 129
Мистична, както каzват в прикаzките да живеете щастливо. Снимките са много интересни, раzгледах ги набърzо, zащото вкъщи всички сме болни, грипен маратон  Whistling Много ми хареса zалата на кметството, стилът й и вашите сватбени одежди чудесно си пасват. Хареса ми и декото на сватбената маса имам въпросче но по_нататък.
Вечи, много си шик, мъжът ти лъчеzарен, децата в невероятни одежди, откаде намерихте толкова малък фрак? Много сте хубави пу_пу_пу. На сърфи няма да й правя повече комплименти  Heart Eyes
Доскоро и със zдраве!

# 130
Коте, в Ибей го намерих - риза, панталон, колан, фрак и папийонка беше в комплекта. Имаше номерация от 98.

# 131
Ама навремето бележниците не се подписваха от родителите, че са прочели забележките.
Подписваха се и пушек се вдигаше. Забравила си. Wink И срещу забележките имаше графа "подпис", иначе кой щеше да е този ненормалник, който да си покаже бележника доброволно Twisted Evil Laughing
По-добре преинформираност, отколкото да не се интересуват знаят ли родителите някои неща или не. Може би ако беше в добри отношения с даскалицата нямаше да ти се вижда чак толкова досаден подписа. На един хубостник от горния курс, майка му 7 месеца не разбрала, че е изключен от училище ooooh! и едва ли е изолиран случай. После даскалите се оправдаваха, че пращали писма. Пращали те ама, кой ги е получавал.....
Я кажи, госпожицата успя ли поне да ти докара подписа както трябва? Wink

# 132
Ей сега ще ви чета, само да кажа, че вече всички снимки са на моята страница - 85 на брой, хронологично организирани, Сърфините също съм ги монтирала в разказа. Ако някой тепърва иска да гледа, да иде на моята страница. Жалко че първо гледахте оттук/оттам, най-хубавите снимки ги сложих преди малко.

# 133
Мистик, отивам след малко да ги погледна
Аз нямам майл от госпожата Волф. Но като чета стила не намирам нищо чудно във факта да е образована в България. Там се учи всичко, но не и български език. А и куцо и сакато влиза в университет

Вечке, ти като побесняваш  щерката  не се ли шашка още повече? Уреди въпроса при директорката и после предлагам да й е...мамата на тази даскалица и да дадеш самочувствие на детето, че е право. Имах от първи до трети клас една учителка по български, която твърдеше, че пиша много грозно понеже пишех печатно. Един път ми скъса тетрадката,оплаках се на майка ми, тя ми каза,сама да се оправям / идеята е , че ако с една учителка не се оправя,то да не се оплаквам/,
После ми скъса етикетите, че били грозно написани- аз надписах дневника, Разпищя ми се пред целия клас/ отидох при директора,Написа ми 4/ накарах майка ми да извика комисия да ме изпита и получих 6, а тя предупреждение за съкращение. Подобна борба се повтори в средното и висшето. Изроди има навсякъде,искат да мачкат характери, обаче не минава този номер навсякъде

Имам проблем с шишетата за пиене на напитки. Мая иска само от биберон да пие, а е вече на 21 месеца.Опитвам с тези чаши, не иска и да чуе. купих й сокчета със сламка,вади сламката, хваща сокчето и мокри навсякъде. Шишето Зиг се случе и плюе на фонтан надолу в деколтето.Пие от чаша, докато почне да се полива.Пие от Шишето на баба си- лимонада. Какво да правя , побърках се?

# 134
детето е за една нощ при нас на гости. още един алекс Simple Smile та като кажа алекс - не, и двамата се обръщат.
детето е просто една мечта. такова послушно, любезно и мило дете, направо съм баф.
видяхме се с югентамтките и евентуалните осиновители. прекалено са перфектни. нейсе. после бащата докара алекс и каза че той искал детето да го осинови приятелката ми и да го взимаме ако искаме за един ден, за да се види как се разбират с леля си.
югентамтката мисли българия за някаква дива страна в която хората едва ли не още живеят по палмите. абе не ми хареса. ужасно студена жена, като риба.
та сега ще видим какво ще става.........утре заминаваме на цоо и естествено гезунд макдоналдс. детето е просто една приказка.

Общи условия

Активация на акаунт